1.11.2016

Livbox projekti 2016 päivitys #2

 

Livbox-tuoteprojektin aloitin kynsilakkaprojektin ohella syyskuun alussa. Tarkoituksena olisi käyttää pois vanhempia boxista tulleita tuotteita ja projektin piiriin kuuluvat aikavälillä helmikuu 2014 - elokuu 2016 saadut tuotteet. Uusista boxeista tulleita en tähän mukaan ota. 


Tuotteita löytyi kaapistani yhteensä 61 kappaletta ja tässä on siis mukana vain kulutustuotteet, joten laatikoista tulleita tavaroita en tietenkään projektiin ole mukaan ottanut. Tässä on tällä hetkellä jäljellä olevat tuotteet:


Kyllä se kasa hieman pienenee ja joka kerta tulee yllätyksiä. Takavasemmalta on jälleen tullut kuvioon mukaan pari tuotetta, joista ajattelin, ettei niille tulisi minkäänlaista tarvetta.

Tässä nyt ensin kuitenkin tuoteet, joihin en ole lokakuun aikana koskenut ollenkaan:


Acon Sun Kissed -rasva ja Eucerinin CC-voide olivat reissussa mukana, mutta ei tullut sielläkään käytettyä. Tuon samperin essencen maskaran unohdin totaalisesti ja tuli korkattua projektin ulkopuolelta toinen maskara, jonka otin matkalle mukaan. Lidl'n oma on myös käytössä, mutta enhän minä sillä olisi viikkoa ulkomailla pärjännyt.

Seuraavia tuotteita käytin yhdestä pariin kertaa:

Tuon rfsu:n olemassaolon kertakaikkiaan unohdan aina ja säännöllisesti. Minulla vain ei ole näitä ongelmia, joihin tämä tuote on luotu. Ei siis ole tarvetta. Pieni pullo kuitenkin, joten luulisi loppuvan ennen vuodenvaihdetta. Laveraa ei ole tullut käytettyä, koska olen keskittynyt Apocalipsiin.

Tässä tuotteet, joita olen käyttänyt säännöllisesti, joitakin lähestulkoon joka päivä:


Vitaliksen rasva on toinen niistä tuotteista, joka tuli jokseenkin takavasemmalta ja on jo pian loppu. Otin sen reissuun mukaan sellaiseksi yleisrasvaksi, jos tulisi tarvetta ja tulihan sille. Nyt olen sitten loppuja käyttänyt jalkoihini, missä tämä toimii loistavasti. Tulee niiin pehmeät jalat. Viittä vailla loppu ovat myös Neutrogenan rasva ja Herbinan suihke. Lidl'n ripsivärillä ei myöskään ole elinaikaa enää paljoa jäljellä. Sanoisin, että siinä on neljä varmaa loppujaa marraskuun aikana. 

Lokakuun aikana loppui tuotteita yhteensä 8 kappaletta:


Garnier Fructis Densify Lengths Plumper Leave-in Serum - Livbox 02/2015
Dove DermaSpa Goodness - vartalovoide - Livbox 02/2016
Pepsodent White Now Glossy Chic -hammastahna - Livbox 08/2016
Isadora Flashing Volume Instant Effect Mascara - Livbox 03/2015
Kubiss London Shade No. 46 - Livbox 08/2015
Hansaplast Anti Callus 2in1 Peeling - Livbox 06/2014
Paese Rouge Blush With Argan Oil - Livbox 05/2014
Compeed-rakkolaastarit - Livbox 06/2015

Rakkolaastarit tulivat yllättäen reissussa käyttöön ja niitä täytyi jopa ostaa paikanpäältä lisää (ei halpoja). Onneksi tajusin varmuuden vuoksi tämän paketin ottaa mukaan. Näiden en siis odottanut tulevan käyttöön ollenkaan tämän projektin aikana. Muuten olen loppuneiden määrään todella tyytyväinen ja kiva nähdä, kuinka näistä tuotteista on iloa ja niille oikeasti löytyy käyttöä. Yhteensä olen nyt syys-lokakuun aikana käyttänyt loppuun 14 tuotetta ja antanut eteenpäin kaksi kappaletta. Tässä vielä filmatisointi tuotteista, joiden odotan loppuvuoden aikana vielä näkevän loppunsa:


Yhteensä 14 kappaletta (kuvasta puuttuu Lumenen kynsilakka.. argghhh) ja kuten aiemmin mainitsin neljä näistä loppuu ihan lähipäivien sisällä. Niiden lisäksi luulisin varmoja loppuneita olevan vartalovoiteen, Clarinsin ja Osiksen. Clarinsin otan käyttöön heti, kun Neutrogenan kasvorasva loppuu, eikä Clarinsia ole enää paljon jäljellä. Ainoita hieman epävarmoja loppujia koko loppuvuoden aikana ovat Lumenen aurinkopuuteri, rauhoittava naamio ja roosa nauha -kynsilakka. 

Puolessa välissä projektia ollaan ja hyvin menee, todella lupaavalta näyttää. Pian se uusikin boxi sieltä tupsahtaa ja odotukset sen suhteen ovat varmasti kaikilla korkealla. Ihanaa tiistain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti