24.12.2016

Joulukalenterin luukut 22, 23 ja 24

Jouluaatto ja viimeinen luukku kalenterista avattu. Ulkona sataa vettä, mutta ei anneta sen lannistaa joulumieltä. Ennen kuin tästä lähdetään kunnolla joulunviettoon, haluan vielä näyttää, mitä viimeiset luukut sisälsivät.

Luukku 22:


Luukusta 22 paljastui kalenterin toinen kasvovesi Shea Gentle Toner (30 ml). Tämä on alkoholitonta ja pitäisi puhdistaa tehokkaasti myös vesiliukoisen meikin. Tässä on myös suihkepullo, kuten siinä luukusta 12 paljastuneestakin oli. Itselleni nyt ei näissä tapauksissa suihkepullosta ole lisäarvoa, mutta jos nämä pullot vain pystyy hyötykäyttämään, niin loistavaa.

Luukku 23:


Seuraavasta luukusta paljastui ihanan ruusuntuoksuinen käsivoide Roses et Reines Hand & Nail Cream (10ml). Tämän tuoksusta tulee mieleen, kun lapsena yritimme tehdä kukista hajuvesiä. Ei siis ihan pieleen mennyt silloin aikoinaan..

Luukku 24:

 

Viimeisestä luukusta paljastui kalenterin paras tuote: Eau de Toilette Fleurs de Cerisier (7,5 ml). Mikä ihanan raikas ja kukkainen tuoksu tässäkin. Veikkaanpa, että ihastun tähän ihan totaalisesti. Pullokin on niin yksinkertaisen hieno, että voi vaikka jättää esille. 


Viimeisen kolmen luukun anti oli loistava, kyllä nyt kelpaa lotrata L'Occitanella jonkun aikaa. Näiden kuvien myötä haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa ja rauhallista Joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti