10.12.2016

Joulukalenterin luukut 7, 8 ja 9

Taas olisi seuraavien kolmen luukun esittelyn aika. Ajattelin esitellä nämä aina kolmen kimpassa niin ei tule liian pitkiä postauksia. Elikkä L'Occitanen kalenterin luukkuja edelleen availen ja vuorossa olisi luukkujen 7, 8 ja 9 esittelyt. 

Seitsemäs luukku:

 

Luukusta löytyi Thé Vert & Bigarade Perfumed Shower Gel (30 ml), jossa on aivan huumaava tuoksu, näemmä vihreän teen ja pomeranssin tuoksu. Katsoin heidän sivuiltaan, että 250 ml pullo maksaisi 16 EUR. Käytän tämän niin mielelläni, mutta valitettavasti tuo pieni määrä ei kauaa itselläni pullossa vanhene. 

Kahdeksas luukku:

 

Nyt sieltä paljastui se Shea Ultra Rich Shower Cream (30 ml), jota vähän odottelin saapuvaksi. Samaan sarjaan kuuluva vartalovoide tuli luukusta kaksi. En siis tiennyt, että on tulossa, arvelin vain, mutta nämä on nyt kiva käyttää yhdessä. 

Yhdeksäs luukku:

 

Täältä ilmestyi Soap with Verbena Leaves (25 g). Tuoksuttelin muovin lävitse ja ihan hyvältä tuoksuu.  Kiva muutenkin saada välillä saippua, joille on aina käyttöä. Meillä kun on käsisaippuaa talossamme neljässä eri paikassa, joten aina se on jostain loppu. 


Kivoja tuotteita jälleen käyttöön! L'Occitanella on muuten ilmaiset toimitukset tämän viikonlopun ajan, joten jos jotain pienempää tilausta sinne olisi aikomus tehdä, niin nyt olisi hyvä hetki ilman lisäkuluja. Illan jatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti