19.12.2016

Joulukalenterin luukut 16, 17 ja 18

Kolme päivää meni taas ohitse humps vaan, joten olisi aika käydä lävitse seuraavat joulukalenterin luukut. 

Luukku 16:          


Täältä paljastui Cherry Blossom Shimmering Lotion (35 ml). Saman sarjan suihkugeeli tuli jo luukusta 11, joten kiva käyttää näitä molempia jossain vaiheessa yhtäaikaa. Testasin tätä vähän käsivarrelleni ja pienen pientä shimmeriä on havaittavissa, ei ollenkaan liikaa vaan juuri sopivasti. Jaa'a, pitäisikö tämä siis säästää kesäkauteen, muuten tuosta shimmeristä ei ole mitään iloa. Tuoksu on todella ihanan kirsikkainen.

Luukku 17:

Luukusta 17 tuli Almond Shower Oil (35 ml), jota olen jo päässyt Livboxin (10/2015) myötä joskus testailemaan. Muistan, että tämä oli erittäin riittoisaa, tuoksu oli ihana ja muuttui veden kanssa kosketuksiin päästyään vaahdoksi. Suihkuöljyjä on aina mukava muutenkin käyttää, todella kiva tuote.

Luukku 18:


Täältä vasta ihanan ja raikkaan tuoksuinen tuote paljastuikin: Jasmin & Bergamotte Shower Gel (30 ml). En löytänyt tätä Suomen L'Occitanen sivuilta, mutta jossain muualla kerrottiin, että tämän pitäisi edellisen Almond kylpyöljyn tapaan vaahdota kevyesti joutuessaan veden kanssa kosketuksiin. Luulen, että tämä lähtee aika pian käyttöön. Maltetaan nyt sen verran, että katsotaan mitä viimeiset luukut tuovat tullessaan, josko tulisi kropparasva tähänkin.



Kyllä nyt kroppatuotteita piisaa, on mitä testailla. Ja tämähän on enemmän kuin kivaa kroppatuotteiden suurkuluttajalle. Tuoksuttelen tässä koko ajan kättäni, mihin laitoin tuota luukun 16 voidetta, tuoksu on kertakaikkisen ihana! Hyvää jouluviikon alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti