3.12.2016

Joulukalenterin luukut 1, 2 ja 3

Kuinka ihanaa onkaan ollut availla kalenterin luukkuja ja jännittää, mitä sieltä ilmestyy. Olo on kuin lapsena. Minähän siis ostin L'Occitanen joulukalenterin ja päätin, että saa jäädä myös ainoaksi kalenteriksi. Tänä vuonna joka luukusta pitäisi myös tulla pelkkää kosmetiikkaa. Kivaa!

Ensimmäinen luukku:


Luukusta paljastui Verbena Hand Creme (10 ml), joka täytyi ihan googlettaa, koska tuubin kyljessä lukee Gel Crème enkä suoralta kädeltä tiennyt, mitä tavaraa tässä on. Tuoksuttelin tätä ja aivan kertakaikkisen ihana tuoksu. Olen käyttänyt L'Occitanen tuotteita jonkun verran, mutta jotenkin pitäytynyt aina niissä samoissa. Tämä on siis uusi tuttavuus.

Toinen luukku:


 
Täältä paljastui Shea Butter Ultra Rich Body Lotion (30 ml), jota on tullut ennenkin käytettyä. Tässä on ihan perus rasvamainen tuoksu, joka on mielestäni kyllä ihan ok. Odottelen vielä, tulisiko jostain luukusta saman sarjan suihkugeelikin, niin käytän yhtä aikaa pois.

Kolmas luukku:


Kolmannesta luukusta paljastui myös kropparasva: Almonde Milk Concentrate (20 ml), jossa on aivan ihana tuoksu myös. Uusi tuttavuus tämäkin ja tätä näköjään kehutaan ihan kilpaa, joten odotukset ovat korkealla. Tämän pitäisi kosteuttaakin jopa 48 tunniksi.



Ihania juttuja! Illanjatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti