5.12.2016

Livbox projekti 2016 päivitys #3

Jälleen aika vilauttaa, missä mennään Livbox-tuotteiden kulutuksen kanssa. Aloitin projektin syyskuun alussa, joten kolme kuukautta on jo takana ja yksi olisi vielä edessä. Projektiin kuuluvat tuotteet, jotka olen saanut boxeista aikavälillä helmikuu 2014 - elokuu 2016. 


Käyttämättömiä, vähän käytettyjä tai vakituisessa käytössä olevia Livbox-tuotteita löytyi syyskuun alussa yhteensä 61 kappaletta ja tässä ovat tällä hetkellä jäljellä olevat tuotteet:


Otin marraskuussa muutaman uuden tuotteen repertuaariini, jotka ovat jääneet melkeinpä päivittäiseen käyttööni. Alla olevassa kuvassa ovat tuotteet, joita käytin kuukauden aikana paljon:

Käyttöön korkkasin Vichyn Idealia -päivävoiteen, joka tuli elokuun 2016 Livboxista. Todella hyvä rasva. Lumenen Bright Now Vitamin C kiiltoa kontrolloivaa geeliä olen joskus testannut, mutta se ei sovi itselläni meikin alla käytettäväksi, joten tämän otin nyt käyttöön kaularasvana. Geeli on tullut maaliskuun 2015 boxista, joten alkaa olla aika vanha. 

Alla olevia tuotteita käytin korkeintaan muutaman kerran:

Näissä huomionarvoisia ovat silmänrajauskynät, joita käytän todella harvoin. Marraskuun aikana oli niin paljon iltamenoja, että näillekin saatiin käyttöä. Ehkäpä huomionarvoinen on myös tuo rfsu, jota vaan en muista käyttää. En tiedä, mihin se pitäisi sijoittaa, että muistaisin sen.

Seuraaviin tuotteisiin en ole koskenut kertaakaan koko marraskuun aikana.


Monta ihanaa tuotetta, jotka odottelevat vuoroaan.

Tarkoituksena oli saada käytettyä yhteensä 21 valittua tuotetta ja aika hyvällä mallilla ollaan. Tässä kuussa loppui kuusi tuotetta:


Herbina Body Mist Blue Lagoon - Livbox 07/2016
Lemon Juice & Glycerine Puuvilla Vartalovoide - Livbox 07/2016
Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-Free Moisturiser - Livbox 10/2014
Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect Complexion Scrub - Livbox 08/2016
Cien Waterproof Mascara - Livbox 08/2016
Vitalis-voide - Livbox 07/2016

Näistä enemmän loppuneiden tuotteiden yhteenvedossa. Yhteensä kolmen kuukauden aikana käytettyjä tuotteita on nyt 20 kappaletta ja kaksi olen antanut eteenpäin. Alunperin aikomus oli yrittää käyttää projektin aikana tietyt 21 tuotetta ja niistä alkuperäisistä roikkuu vielä 7 kappaletta mukana. Tässä alla on tuotteet, joita yritän käyttää pois. Osis+ volyymigeeli ei niihin alkuperäisiin 21 tuotteeseen kuulunut, mutta se tulee loppumaan:


Yhteensä siis vielä 8 tehokäytössä olevaa tuotetta. Näistä yksi jo loppui heti joulukuun alussa ja muutama muu loppuu myös takuuvarmasti pikapuoliin. Ainoat, mitä edelleen epäilen ovat Lumenen aurinkopuuteri, rauhoittava naamio ja roosa nauha -kynsilakka. Aurinkopuuterin pressasin uudelleen ja siinä prosessissa se kyllä lisääntyi (no ei kai, mutta siltä vaikutti). Naamioon merkkasin nyt rajan, minkä verran tuotetta on jäljellä ja jos muistan käyttää sitä kaksi kertaa viikossa, kuten ohjeiden mukaan voi käyttää, voin juuri ja juuri saada sen loppumaan. Kynsilakkaakin sain marraskuussa aikalailla käytettyä, mutta kyllä se vain on riittoisaa. Tosin raja on kyllä tuosta alimmasta viivastakin jo madaltunut, joten ihan vielä en heitä kirvestä kaivoon. Joulun aikaan tuo lakka muutenkin sopii hyvin. Clarinsiin merkkasin myös rajan, missä mennään tällä hetkellä. 

Mielestäni tämä projekti on sujunut hyvin. On tullut käytettyä näitä tuotteita aika tehokkaasti ja saatua rahoille vastinetta. Kuukauden päästä sitten loppuyhteenveto. Hyvää maanantaipäivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti