24.11.2017

Reissuostoksia

Olisi ehkä vihdoin aika esitellä muutamat lokakuisen reissun ostokset, koska matkasta alkaa olla jo aikaa. Reissun teimme seuraavaan paikkaan:


Paikkahan on Rhodoksen saari. Ikinä ennen en ole Kreikassa käynyt, joten tuli jo toinen uusi maa plakkariin tämän vuoden puolella. Ensimmäinen oli kesällä katsastettu Latvia. 

Hotellimme oli Rhodoksen kaupungista noin 30 kilometrin päässä, mutta vuokrasimme auton pariksi päiväksi, joten sillä oli kätevä suorittaa kaupunkiin tehtävä pakollinen ostosreissu. Kaikki ostokset paitsi ensimmäiset saippuat ja viimeinen hajuvesi on ostettu juuri Rhodoksen kaupungista. Annan jälleen lähinnä kuvien puhua puolestaan.


Oliivituotteita siellä oli joka lähtöön, mutta näistä tuo Cinnamon- ja Olive leaves -saippuat olivat ainoat, jotka ostin oliiviin liittyen. Näistä saippuoista kuitenkin mielenkiintoisin on mielestäni tuo musta Volcanic Soil Oil Soap.

Nämä kolme ostin jostain kosmetiikkakaupasta ja kaikki olivat todella edullisia. Soin Des Cheveux Byphasse Liquid Keratin hiuksille maksoi muistaakseni noin 3 €. Dove Verwöhnendes -vartaloöljy maksoi 1,90 € ja Naturalium Peach Body Mist 3,50 €. Varsinkin tuo Dove oli halpa, koska se maksaa meidän lähikaupassa melkein 9 €. Enkä olisi tarvinnut yhtään uutta vartalosuihketta, mutta tuossa Naturaliumissa on aivan uskomattoman ihana ja raikas tuoksu, joten en voinut jättää hyllyyn. Uskon myös, että tuokin oli vähän halvempi verrattuna meidän hintoihin.

Hondos Centerissä oli Macin liike, josta käväisin ostamassa MAC Mineralize SkinFinish Natural -puuterin. Siellä oli hyvä myyjä, koska hän sai minut ostamaan myös tuon Strobe Creamin, vaikka yritin olla tiukkana ja olin vakaasti päättänyt, että puuteri jää ainoaksi tuotteeksi. No, tuo on matkakoko ja sieltä sai myös jonkin verran alennusta kaikista tuotteista tuona päivänä, joten annoin tuon verran periksi.

Puuterin sävy on light ja tämä on aivan täydellinen.

Kaupungista löytyy myös Sephora, jonne suuntasin pää kolmantena jalkana heti ensimmäisenä. Viisi tuotetta lähti sieltäkin matkaan.

Make Up For Ever Ultra HD -irtopuuteri on pienessä 4 g matkakoossa ja tämä oli heräteostos kassajonossa. 


Tämäkin oli heräteostos kassajonossa eli pieni Too Faced Better Than Sex -maskara. Tämän pitäisi olla huipputuote, joskin eriäviäkin mielipiteitä on kuulunut, mutta nyt saan testata itse. Katsotaan nyt koska pääsen sinne asti, sillä maskaroita on kertynyt vähän liikaakin.  


TonyMoly Magic Food Banana Hand Milk on tuote, jota olen kauan halunnut testata. Tällä kertaa jopa muistin sen ja koska oli sopivasti siinä käden ulottuvilla, niin lähti mukaan.


Urban Decay Naked Skin Hybrid Complexion Perfector sävyssä light ostin, koska olin asennoitunut siihen, että ostan meikkivoiteen. Olisin halunnut Too Faced Peach Perfect Foundationin, mutta siellä ei ollut sitä kokoelmaa ollenkaan. Tämä on ollut joskus himotuksen kohteenani, joten ostin nyt sitten tämän.


Kat Von D Lock-it Makeup Setting Mist oli myös tuote, jota olen halunnut kokeilla. Mahtavaltahan tämä muutaman testauskerran perusteella vaikuttaakin.


Escada Magnetism Eau de Parfum oli lentokentällä tarjouksessa muistaakseni hintaan 39 €, joten todella edulliseen hintaan lähti. Tuoksu tässä on ihanan naisellinen, tumma, ehkä vähän vaniljainen. Aivan lumoava.









Olin mielestäni melko maltillinen ostosten suhteen tällä reissulla ja vaikka muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kaikki ovat heräteostoksia, niin upea satsihan tämä on enkä kadu näistä mitään. Sephorassakin pystyin ihmeen hyvin pitämään järjen päässäni. Ehkä siihen kuitenkin vaikutti se Too Faced Peach -kokoelman puuttuminen valikoimasta. Jos niitä olisi siellä ollut, olisin varmasti ostanut muutakin kuin sen meikkivoiteen. Mahtavaa viikonlopun odotusta!

6 kommenttia:

  1. Mahdottoman kivat ostokset:) Ostin itse tuon TonyMolyn banaanikäsivoiteen Puolan reissulla ja olen aivan rakastunut siihen<3 Tuoksu on mielettömän hyvä ja muutenkin vallan mainio pikkutehotuote:)
    MAC:n puuteri näyttää ihan täydelliseltä:) Ja Naturaliumin suihke tosi nätti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä kunnolla päässyt tuon TonyMolyn vauhtiin, mutta uskon, että ihastun siihen totaalisesti. Se on ihan taatusti supermahtava! <3
      MACin puuteri on myös huippu! Pitää mattana pitkään! Ja tuo Naturalium... mikä tuoksu! <3 Se on niin sanoinkuvaamattoman mahtava! Katsoin, että ei kyllä täällä Suomessakaan kovin paljoa maksa.. ;)

      Poista
  2. Miulla oli tuo Tony Molyn Banana Milk, mutta annoin sen eteenpäin kun tuoksu alkoi tökkiä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin, koska siinä on kyllä niin voimakas tuoksu, että varmaan monille liikaa! Itse pidän (hyvistä) voimakkaista tuoksuista eikä mikään tunnu olevan tarpeeksi... ;)

      Poista
  3. Voi että on ihania tuotteita, oisin kelpuuttanu itelle kaiken <3 Yks mun unelmista on, et pääsis joskus Sephoraan ja mieluiten ison rahatukun kera! :) En oo koskaan ollu Kreikassa tai Latviassakaan. Siinäkin unelmoimista et pääsis joskus ulkomaille (muuallekki ku Haaparantaan tai ruotsinristeilylle!! XD) syömään hyvin, käristään itteä aurinkoon ja <3 shoppaileen <3 Mäkin oisin kotiuttanu heti Too Facedin Peach-luomiväripaletin jos se siel ois ollu :D Mulla on tuo TonyMolyn Sleeping Pack jota oon nyt käyttäny muutaman viikon ja se banaanin tuoksu on i-h-a-n-a <3 Häviää kyllä hetimiten ku oon levittänyt kasvoille. Escadan tuoksua en oo koskaan nuuskutellu, mut ei voi mennä kovin pieleen jos siinä tuoksuu tumma vanilja! :) Joko on seuraava lomakohde valittuna? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun Sephora tulisikin joskus Suomeen!! Ei sieltä oikein tilaillakaan viitsi, kun ne postituskulut on niin julmetut. Pitäisi myös oikeasti tietää, mitä haluaa, eikä saisi hiplailla niitä kaikkia tuotteita :D Tuo Too Faced'n Peach-puolen olematon tarjonta kyllä harmitti vietävästi. Haluan sen meikkivoiteen....! Eikä voi edes sanoa, että säästyipä rahat, kun ostin tuon toisen, hah... :D
      No, kyllä se reissu sieltä vielä napsahtaa omallekin kohdalle! Ja Tukholmaan ei ole pitkä matka! Kesälomareissu?! Meillä ei vielä ole seuraavaa matkaa mietittynä, mutta luulisin, että ihan vain risteily. Pitää odotella sitä kunnon matkakuumetta ja sitten buukata joku pitempi reissu! <3
      Tuo TonyMolyn banaani tuoksuu kyllä niiiiin ihanalta! <3 <3

      Poista