17.11.2017

Boxycharm September 2017

Tarkoitus oli kirjoitella Subscription Box Blitz -projektin kuulumisista, mutta erinäisten ongelmien vuoksi se ei ole nyt mahdollista. Se tekee kyllä tuloaan, joten selostan siinä räpellykseni. 

Palaillaan taas nyt ensin vähäksi aikaa vanhoihin boxeihin ja nyt on vuorossa syyskuun Boxycharm.

Laatikossa olikin tällä kertaa kuusi tuotetta, joten eiköhän täältä löydy jokaiselle jotakin mieluista.

Pür Cosmetics Soiree Diaries Eyeshadow Palette ($34.00) on ties kuinka mones paletti Boxycharmista tänä vuonna. Uskomatonta, miten he pystyvät tuohon kuukaudesta toiseen. Värimaailma tässä paletissa on on aivan huippu, juuri itselleni sopiva ja lisäksi tästä löytyy mattaa ja shimmeriä. Ihan täydellinen paletti, jolla saa monia erilaisia meikkejä aikaiseksi arjessa ja juhlassa. Olen muutamia sävyjä testannut ja tämä on todella laadukas paletti. Ehdottomasti tämän laatikon paras tuote.

BareMinerals Perfecting Face Brush ($28.00) on ovela tapaus. Todella hintava sivellin, jossa on keskellä kuoppa, johon on tarkoitus laittaa kasvoille levitettävä meikkivoide. No, tätä olen testannut sekä hieman tuhdimmalla meikkivoiteella että hieman kevyemmällä helpommin levitettävällä, mutta ei ole kyllä minun juttu ollenkaan. En keksi tälle oikein mitään muutakaan tarkoitusta, joten tämä lähtee eteenpäin tyttärelleni, joka tämän perään jo kyseli. 

Studio Makeup Luminous Loose Blush ($35.00) on irtopuuterinen poskipuna 7 g pakkauksessa, jonka vaihtoehtona boxissa olisi ollut irtopuuteri. Tämä oli todella kaunis poskilla, jälleen tuollainen terrakottamainen, pientä shimmeriä sisältävä sävy, joka tuntuu itselleni sopivan melkoisen hyvin. Silti olisin mieluummin halunnut sen irtopuuterin, koska irtopunan kanssa kikkailu on vähän hankalampaa ja noita poskipunia löytyy. (Ihan niin kuin kasvopuutereita ei löytyisi...) Kaunis tämä on, tällä mennään ja tulee varmasti käytettyäkin silloin tällöin.


MAC Cosmetics Eyebrow Pencil ($ 18.00) ei ikäväkseni ollut minun juttuni. Olisin niin halunnut tästä tykätä, koska Mac.. Sävy on sopiva, ei liian tumma, mutta en saanut levitettyä tätä siististi kulmilleni. Lisäksi tuota väriä irtosi todella nihkeästi eli piti painaa kovaa, joten sekin teki hommasta vaikeaa. Niin ja vahingossa väänsin hieman liikaa tuotetta esille tuosta kynästä enkä saanut enää sitä laskettua alas. Ehkä tämä kelpaa kuitenkin vielä jollekin eteenpäin. Siis aivan ihanaa, että täältä tulee Macin tuotteita, mutta valitettavasti ei osunut omalla kohdalla nappiin tämän kanssa. 

ColourPop Ultra Satin Lip ($6.00) lähtee myös eteenpäin. Tätä en ole edes testannut, koska minulla on jotenkin luotto mennyt näihin. Laitan tämän varmasti arvontaboxiin, koska tiedän, että sieltä löytyy ihmisiä, jotka ovat hulluina näihin. 

Briogeo Don't Despair Repair Hair Mask ($18.00) on parabeeniton ja sulfaaniton hiusnaamio, jota voi käyttää lyhytaikaisena 5-10 minuutin naamiona tai sitten antaa muhia pidempäänkin. Tätä samaa sarjaa tuli aikoinaan hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka oli aivan täydellinen tapaus, joten innolla tietenkin kävin tämänkin kimppuun. Olen malttanut nyt pitää tätä hiuksissani sen viitisen minuuttia ja jo siinä ajassa hiuksistani on tullut ihanan silkkisen pehmeät. Tämäkin tuote on aivan luksusta.

Boxin arvo oli yhteensä $139.00, joten jälleen erittäin hintavasta laatikosta kysymys. Vaikka tuotteista kolme lähtee eteenpäin, yhteen olin vain semi-tyytyväinen ja kahteen erittäin tyytyväinen, pidin tätä aivan loistavana boxina. Tuo luomiväripaletti on niin mahtava, että kruunaa kyllä kaiken. Jos olisin tuohon jossakin törmännyt, olisin varmaan sen itselleni ostanutkin, vaikka kuinka yritän pitää tiukkaa linjaa näiden hankintojen kanssa. Briogeon hiusnaamiokin on ihana, mutta ilo sen kohdalla on paljon lyhytikäisempi kuin paletin kohdalla. Nautin nyt siitäkin kuitenkin niin kauan, kuin tuo tuubi kestää. Rentouttavaa viikonloppua! 

2 kommenttia:

  1. Arvaa olinko aivan huuli pyöreenä ku lokakuun boksissa ei ollu luomiväripalettia! XD Boxycharm on totuttanu mut lyhyessä ajassa liian hyvään :) Purin paletti oli aikas täydellinen arkimeikkiin ja oikein ootin innolla aamuisin et pääsin sutimaan sillä. Baremineralsin meikkisuti oli musta ihana, hyvin levitti meikkivoiteen, en osaa kyllä hyödyntää sitä kuoppaa siinä. Onneksi sait diilattua oman sudin sitä arvostavalle henkilölle! XD Mun Macin kynä lähti myös vihreämmille laiduinmaille, mikä kyllä ärsyttää koska.. Mac. Mutta kuten sanoit niin se ei antanut kunnolla väriä, joten se on ehdoton nou-nou :( Olin niiiin innoissani ku hoksasin et boksissa oli Colourpopin huulijutska, mutta väri oli liian ruskea. Miten sulla on menny luotto Colourpopin huulijuttuihin? Briogeon hiusmaski on loistava tuote, joskus tuli LF:n boksin mukana ja tykkäsin älyttömästi <3 Ihanaa, et pääsee taas hemmottelemaan hiuksia sillä. Rentouttavaa viikonloppua myös sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se lokakuun boxi oli aika ylläripylläri, kun ei ollutkaan palettia, mitähä?! Todellakin liian hyvään jo totuttu! :D Macin kynä vähän harmittaa kyllä, mutta saapahan käyttöä nyt toisaalla eikä vanhene laatikoissa. Ai Briogeoa on tullut LF boxistakin, aivan ihana merkki! Onneksi sitä tuolta Boxycharmista tuntuu tulevan aina silloin tällöin..
      Joo, yhteenkään hyvään Colourpopin huulituotteeseen en ole vielä törmännyt. Tilasinkin niitä jossain vaiheessa itselleni, mutta sävyt olivat ihan jotain muuta kuin kuvien ja nimien perusteella saattoi ymmärtää.. lähtivät tietenkin eteenpäin. Ja näistä boxeista tulleet, jotka olen testannut, on myös lähteneet eteenpäin. Tätä en nyt sitten vaivautunut edes testaamaan, koska väri oli liian ruskeapainotteinen.. No en heitä kirvestä kaivoon, ehkä se täydellisyyskin tekee sieltä vielä tuloaan! ;)
      Kiitos! Ihanaa viikon alkua sinulle!

      Poista