3.11.2017

Ipsy September 2017 Glam Bag

Jatketaan esittelemättömillä boxeilla ja seuraavana vuorossa jälleen Ipsy Glam Bag. Tämä on syyskuun oma, jonka todennäköisesti sain lokakuun puolella, kuten tapana on.


Tämä tekonahkainen pussukka on yksinkertaisen tyylikäs, joten jäänee omaan käyttöön. Näistä ei ollut muita variaatioita liikkeellä. 


Smashbox Photo Finish Radiance Primer
Elizabeth Mott Pop! Goes the Shadow sävyssä Toasted
Pixi by Petra Beauty Blush Duo in Peach Honey
Skinfood Egg White Perfect Pore Cleansing Foam
Luxie Beauty Rose Gold Medium Angled Shading Eye Brush 207 

Tuotteita oli jälleen viisi laidasta laitaan. Merkit ovat ainakin kohdallaan, vaikka tuotteet itsessään eivät nyt kaikki ihan säväyttäneet. 


Suurin tuote pussukassa oli Skinfood Egg White Perfect Pore Cleansing Foam. En muistaakseni ole Skinfoodilta mitään aikaisemmin käyttänyt, joten aivan huippua saada tällainen. Tämän pitäisi olla todella hellävarainen, mutta silti tehokkaasti puhdistava tuote. Olen tätä nyt kaksi kertaa kokeillut ja vaikuttaa kyllä loistavalta. Todella pienellä määrällä puhdistaa kasvot mennen tullen. Iho jää todella pehmeäksi ja ihanaksi. Silmämeikkiin en tätä testannut, joten en tiedä, tehoaako siihen. Tämä oli pussukan paras tuote. 

Smashbox Photo Finish Radiance Primer on tuote, jota olen kuullut joidenkin kauneuskanavien kehuvan maasta taivaisiin. Tämän pitäisi kosteuttaa, peittää juonteita, silottaa ihoa ja antaa kuulautta. Tätä voi käyttää sekä meikin alla että päällä highlighterin tavoin. Olen testannut tätä highlighterin ominaisuudessa, mutta ei oikein tuottanut haluttua tulosta vaan imeytyi täysin kadoksiin poskipäiltä. Olen myös sekoittanut tätä tuotetta meikkivoiteeseen, mutta ei oikein tuntunut antavan mitää lisäarvoa. Selkeänä primerina tätä en ole käyttänyt meikin alla, joten se täytyy vielä testata. Vielä en ole tästä ainakaan kovin innostunut, mutta katsotaan, oppisinko tätä jotenkin paremmin käyttämään. 


Luxie Beauty Rose Gold Medium Angled Shading Eye Brush 207 on superhyvä sivellin. En näistä ulkomaan boxeista huonoa sivellintä ole tainnut vielä saadakaan. Tätä pitäisi pystyä käyttämään myös voidemaisten tuotteiden kanssa, mutta sitä en ole testannut. Puuteristen kanssa tämä on aivan loistava ja tykkään tuosta viistosta kulmasta. Varren värikin on nätti. 

Elizabeth Mott Pop! Goes the Shadow sävyssä Toasted on tuollainen glitterinen, metallinen pronssinsävyinen luomiväri. Ihanan pehmeä ja hyvin levittyvä, josta löytyy myös sopivasti pigmenttiä. Tämä on uusi merkkituttavuus itselleni. 

Pixi by Petra Beauty Blush Duo in Peach Honey on vähän outo tuote. Tämän pitäisi olla poskipuna, mutta ei toimi kyllä poskilla ollenkaan. Tämä sai kaikki ihohuokoseni näyttämään kymmenen kertaa suuremmilta enkä ikimaailmassa käyttäisi tätä poskipunana (enää). Tämä on ennemminkin highlighter ja siinä hommassa toimi oikein kivasti. Pixiä oli kiva saada.  


Sellaiset olivat syyskuun yllätykset, joista kaikki jäävät näillä näkymin omaan käyttöön vaikka en ihan kaikista pitänytkään. Pieniä pakkauksia kaikki, joten eiköhän ne käytettyä tule aikanaan. Tänään sain postissa lokakuun pussukkani, josta sitten myöhemmin, mutta toivottavasti kuitenkin pian. Mahtavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuo Pixin duo. Ei se mikään poskipuna todellakaan ole, vaan ihan selvästi highlighter;) Mitähän Petra on ajatellut, kun blushiksi on sen nimennyt? ;)
    Kivoja tuotteita tälläkin kertaa kaikki:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä... Olisi pitänyt vain uskoa omia silmiä eikä yrittää poskipunana, mutta tulipahan sekin kokeiltua. Ihan selvä highlighter :D Kaunis sellainen!

      Poista