9.11.2017

Bette Box marraskuu 2017

Se olisi vuoden toiseksi viimeisen Bette boxin esittelyn aika. Aika uskomatonta, että seuraava tuleekin sitten joulukuussa, kun jo availlaan kalentereiden luukkuja. 


Marraskuussa teemana oli juhlakauteen valmistautuminen ja kyllä se näillä tuotteilla taitaa johonkin asti onnistuakin. Tuotteita oli laatikossani yhteensä kuusi kappaletta.


Jos menisin kerrankin ihan siinä järjestyksessä kuin esittelylappusessa tuotteet listataan:


Ensimmäisenä löytyy Isadora Natural Matt Oil-Free Foundation sävyssä 10 Matt Porcelain ja tällä kertaa kaikkien olisi pitänyt saada tämä samassa vaaleassa sävyssä. Viime laatikossa kun oli hieman sävyissä vaihtelua sen Lumenen tuotteen kohdalla. Tämä on uutuus tuote, joka tuli laatikosta koossa 20 ml, kun normaali koko on 35 ml. Tuote on öljytön, hajusteeton ja tämän pitäisi jättää samettinen mattapinta tasoittaen ihoa. Tuote on lisäksi pumpputuubissa, joka vaikuttaa oikein käytännölliseltä. Pidän Isadoraa laadukkaana merkkinä, joten tätä testaan todella suurella mielenkiinnolla. Mikä sen parempaa kuin mattapinnan jättävä meikkivoide tälle kiiltonaamalle. Tämä oli mielestäni boxin paras tuote. 


Manna Kadar Glo Illuminator on hohdevoide, joka on tarkoitettu sekä kasvoille että vartalolle. Tämä tuo siis esimerkiksi hohtoa kasvoille sekoittamalla tätä meikkivoiteen sekaan tai tätä voi käyttää myös ihan sellaisenaan korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia. Tämä on melko kallis tuote: $29.00. Kiva tuote tämäkin ja tulee ehdottomasti käyttöön. Mikäli ei sovi kasvoille, niin sitten käytän vartalolla.


Lumenen Nordic Seduction Creamy Lipstick sävyssä 17 Enchanted Forest (Metsän Lumo) on nyt sitten sellainen tuote, joka lähtee eteenpäin. Sävy ei tässä iske ollenkaan. Tässä on nyt tietenkin haettu sitä juhlaväriä, mutta en tarvitse yhtään uutta räikeää huulipunaa. Harmi, koska oletan, että tässä voisi koostumus olla aivan täydellinen. 


Seuraavana laatikon suurin pakkaus eli Simple Micellar Cleansing Wipes, joilla lähtee meikit (alustavasti) todella hyvin kasvoilta. Minulla on juuri samanlainen paketti parasta aikaa käytössä ja olen todennut nämä erittäin hyviksi puhdistusliinoiksi. Ovat ihanan pehmeitä, kosteita ja hellävaraisia.


Lisäksi laatikosta löytyi Elie Saabin L'eau Couture -hajuvesinäyte, joka tuoksuu ihanan raikkaalta ja kukkaiselta.  Fragrantican sivuilta näkee, että tämän normaalikokoinen pullo on naisellisen tyylikkään oloinen. Ihan hyvin voisi harkita joskus ostavansa.


Vielä löytyi ilmeisesti pitkäaikaistilaajille yksi bonustuote eli Novexpert The Repulp Cream, joka sisältää hyaluronihappoa. Tuotteen pitäisi kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Ihana päästä testaamaan, josko tämä tekisi kasvoille ihmeitä.  


Pidin erittäin paljon tästä marraskuun boxista. Lumenen huulipuna lähtee kiertoon, mutta kaikki muut tuotteet vaikuttavat erittäin lupaavilta ja Simplen liinathan on jo todettukin hyviksi. Mahtava laatikko! Ihanaa päivän jatkoa!

8 kommenttia:

  1. Todella hyvä boxi verrattuna moneen muuhun aiempaan:) Tämän tapaisia kun olisivat aina, niin voisin ruveta tilaajaksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, pitkästä aikaa oli sellainen boxi, että tilaajana saan olla tyytyväinen!! <3 Pidetään peukkuja, että tämä linja jatkuu.. :)

      Poista
  2. Oma boxini odottelee postissa, josta haen sen kunhan ennätän, mutta hyvältähän tää vaikuttaa.
    Pitkäaikaistilaajan tuotteesta tuli s.postia minulle, niin kuin kuulemma monille muillekin, että toimitetaan jälkilähetyksenä.
    Oli jäänyt erehdyksessä useista boxeista pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatikko oli kyllä tällä kertaa huippu! Toivottavasti olet jo saanut sen kätösiisi! :) Ja toivotaan, että tuo tilaajalahjakin pian löytää tiensä perille, aikamoinen erehdys! No, sekin tuote vaikuttaa huipulta, joten hyvää kannattaa odottaa ;)

      Poista
  3. Oon kyllä sun kanssa samaa mieltä, et mahtava laatikko <3 Nyt tuntuu et jokainen loota mikä on lyhyen ajan sisällä tullu (LF:n Beauty Box, Jolie Box), on ollu mahtava, kiinnostava ja mieluinen. Yks syy voi olla meikkien suuri määrä mikä niissä on ollu, tai uudet ja natsaavat merkit. Kokeilen suurella mielenkiinnolla Isadoran meikkivoidetta, saas nähdä mitä mun rutikuiva iho tykkää siitä :D Manna Kadarin hohdevoide pääsee kilpailemaan Beccan vastaavan voiteen kanssa, joka tuli Boxycharmista <3 Harmi ettei Lumenen huulipuna passannu sulle, uskon et siinä on loistava huulituntuma :) Se oli musta lootan paras tuote. Mun sävy oli 18 Summer Bouquet, jos oikeen muistan. Kiva ylläri oli puhdistuspyyhkeet, meinaan nyt ku olin reissussa ja sähelsin näytekokoisten meikinpoistoaineiden kanssa, ni oli ikävä ko. pyyhkeitä! Nyt pääsen testaamaan, jeij :D Mun ikuisuustilaajalahja oli Novexpertin misellivesi, mistä olin iloinen, meinaa noita naamarasvapötkylöitä alkaa olla jo toiselle kylällisellekin! :D Näitä postauksia on aina niin ihana lukea- ja kommentoidakin. Kivaa ja rentouttavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sitten ollut yhtä juhlaa noiden eri boxien kanssa, jeee, niin pitää ollakin! ;) Täytyypä käydäkin vilkaisemassa, mitä LF ja Jolie sisälsivät marraskuussa, en ole vielä ehtinyt... :(
      Noita hohdevoiteita alkaa kyllä kieltämättä kertymään ja kun se Becca on niin jäätävän iso! Mutta on ne vaan luxusta <3
      Lumenen puna kyllä harmittaa hiukkasen, sen koostumus on varmasti ihan huippuluokkaa! Pakko vaan joku roti pitää ettei ala ihan paisumaan tuokin osasto... Huulipunat, -kiillot jne taitaakin olla minulla sellainen osasto, joka on ehkä parhaiten hallussa. Tai sanotaanko että hallituimmassa kaaoksessa. Monilla muilla varmaan juuri se osasto on räjähtänyt käsiin :D
      Ai niitä tilaajalahjoja oli erilaisia..?! Olisi tuo misellivesikin ollut ihan passeli! :)
      Näitä kommenttejakin on aina niin kiva lukea!! Ja kiva, kun jaksat lueskella näitä tekstejä! <3 Ihanaa viikon alkua sinulle!

      Poista
    2. Mä oon nyt lukenu muutaman postauksen tästä boksista ja yksikään toinen pitkäaikaistilaaja ei ole saanut Novexpertin misellivettä! Mun piti ihan käydä uudestaan tsekkaamas et olihan se misellivesi jonka sain, etten ollu sekoillu, mut ei, kyllä se oli misellivesi! :D

      Poista
    3. Jännä juttu, mutta onneksi kävi tällainen säkä! :D Joskus vaan osuu naulan kantaan ;)

      Poista