15.8.2018

Subscription Box Blitz Extension Part 5

Pikainen katsaus Subscription Box Blitz -projektiini, josta lupailin tehdä tässä kuussa päivitystä, jos loppuneita tuotteita on enemmän kuin se yksi ja niitähän on:

NYX Whipped Lip & Cheek Soufflé – Pink Cloud (Ipsy Bag 06/2017)
Juice Beauty Phyto-Pigments Ultra-Natural Mascara (Ipsy Bag 07/2017)
Lumene Lähde Arctic Spring Water Enriched Facial Mist (Bette Box 07/2017)

Kolme tuotetta siis loppui ja muutama muukin on kyllä niin viittä vailla loppu kuin olla ja voi. Pieneksi putiloksi tuo NYX kesti ikuisuuden. Maaliskuussa elättelin toiveita ja luulin se loppuvan ihan justiinsa, mutta sitten menin ottamaan sen stopperin pois ja kesti elokuuhun asti! Aivan uskomatonta. Stopperin poisotto ihan selvästi siis todellakin kannattaa joidenkin tuotteiden kohdalla.  

Juice Beautyn maskaraan olin niin pettynyt. Se oli kuivahkoa heti, kun sen korkkasin, mutta sitten se jotenkin siitä elpyi ja heräsi henkiin. Tavaraa siis tuli, mutta tämä ei tehnyt ripsilleni mielestäni mitään, oli todella olematon ripsari. Ei antanut tuuheutta, eikä pituutta ja sotki. Sitten jos se sotku sattui kuivahtamaan, sitä oli aivan hirveän hankala putsata pois. Luovutin tämän suhteen noin kuukauden käytön jälkeen, joten ihan oikeasti kyllä yritin antaa mahdollisuuden ja tsemppasin. Päätin antaa periksi, koska niitä maskaroita on jonoksi asti, niin miksi tuhlata aikaa tällaiseen. 

Lumenen kasvosuihketta tuli suihkuteltua kovien helteiden aikaan vaikka millä mitalla ja sitten se pahus otti ja oikeasti loppui –  vasta pienen ikuisuuden käytön jälkeen tämäkin. Pidin tätä välillä jääkaapissa, joten viilensi kasvoja niin ihanasti.

Koska projetin tavoitteena on saada 70 tuotetta loppumaan ja nyt on jo yhteensä 67 loppunutta, niin enää on kolme jäljellä. Ne kolme tulevat löytymään näistä tuotteista:

Käyttelen näitä kaikkia lähestulkoon päivittäin ja muutama on jo siis melkein loppunut. Ne ovat tuo Lumenen kulmakarvageeli sekä Nivean Eye Illuminator. Ne molemmat loppuvat kaiken järjen mukaan vielä elokuun puolella. Viimeinen puuttuva on siis joko Lumenen luomiväri, Pürin poskipuna tai Lumenen CC-voide. Paljon on muitakin projektiin kuuluvia käytössä, mutta eivät ehkä päivittäisessä, joten kulutusaste on mitä on.

Suurella todennäköisyydellä tämä Lumenen luomiväri on se joka loppuu myös pikapuoliin, sitä on enää reunoilla pikkuriikkisen jäljellä. Tosin minusta tuo pakkaus on ollut tuon näköinen jo jonkun aikaa, joten reunoilla sitä tuotetta todellakin vielä on.

Pürin poskipunaa ei todellakaan ollut paljoa tuossa pakkauksessa alunperinkään, tuossa kuvassa on kaikki, mitä se sisältää. Otin tämän nyt päivittäiseen käyttöön tuon yllämainitun Nyxin loppumisen jälkeen, joten ei ole vielä paljoa kokemusta, kuinka nopeasti tämä sitten oikeasti kuluu. 

Seuraavan postaus tulee olemaan sitten grande finale. Nyt odottelen, että saan ne kaikki kolme viimeistä tuotetta loppumaan ja se on sitten siinä. Sen jälkeen saa alkaa miettimään uusia projekteja, koska tämä on ollut taas oikeasti niin kivaa. Oikein ihanaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti