5.8.2018

Loppuneet tuotteet toukokuu 2018

Näiden loppuneiden tuotteiden esittely tökkii todella pahasti eli jäljessä ollaan muutama kuukausi. Paljolti tämä johtuu siitä (lomailujen lisäksi), että ei olisi millään haluja laskea käytettyjen tuotteiden arvoa, joten sen laskeminen loppui nyt sitten huhtikuuhun. Jos tuotteita loppuisi kuukausittain tyyliin kymmenen, laskeminen olisi ihan ok, mutta kun minulla loppuu joka kerta aivan armottomasti, niin ei valitettavasti enää huvita. Tykkään esitellä loppuneita, joten niiden esittelemistä aion tietenkin jatkaa. Nyt niihin loppuneisiin:


Hiustuotteet: 


Marc Anthony Repairing Macadamia Oil Conditioner
Bette Box 02/2018 -  kuten tuolla Bette Boxin esittelyssä kirjoittelin, tämä hoitoaine tuntui aluksi tekevän hiuksilleni ihmeitä. Pitkän säännöllisen käytön jälkeen hiukseni kuitenkin mielestäni menettivät kiiltoaan ja kimmoisuuttaan, enkä keksinyt sille mitään muuta syytä kuin tämän hoitoaineen. Loppuajan käyttelinkin tätä vain silloin tällöin ja reilummalla kädellä. Tuoksu tässä oli erittäin mieto. En tule ostamaan uudestaan. (1/5)

Biozell Texturizing Spray
HG-tuote, uusi jo ostettu (5/5)

L'Oréal Paris Préférence les Blondissimes Ultra Lightening Permanent Color - 11.11 Ultra Light
Palasin blondiksi ja se onnistui helposti, koska varastoistani löytyi yksi paketti tätä jo aiemminkin käyttämääni värjäysainetta. Tämä on erittäin hyvä, vaikka tällä kertaa vei ehkä hieman kellertävään päin hiuksiani, mutta ehkä se johtui pohjaväristä. En ole guru tällä(kään) saralla. (4/5)

Kasvot: 


First Aid Beauty Face Cleanser 
Ipsy 12/2017tällainen on tullut käytettyä aikaisemminkin täysikokoisena. Todella hellävarainen puhdistaja, puhdistaa erittäin hyvin, jättää ihon pehmeäksi, pieni määrä riittää ja on tuoksuton. (5/5)

Biotherm Biocils Waterproof Eye Make-Up Remover 
Joulukalenteri - mahtava silmämeikinpoistoaine eli teki ongelmitta sen, mitä pitääkin tehdä. (5/5)

Lumene Lähde Pure Arctic Miracle Bi-Phase Micellar Water
Bette Box 03/2018 - tykkäsin tästä, puhdisti hyvin meikin jämät sekä kasvoilta että silmiltä. Oli ehkä hieman kosteuttavampi versio siitä normaalista Lähde-sarjan misellivedestä. (4/5)

Lumene Harmonia Nutri-Recharging Purifying Peat Mask
Tämän turvenaamion pitäisi syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa tehden siitä samalla pehmeämmän, kuulaamman ja terveemmän näköisen. Yhdyn noihin kehuihin, mielestäni tämä on aivan huipputuote. Ihosta tulee jollain ihmeellä paljon pehmeämpi ja kimmoisampi eikä tämä tuote kuivata ollenkaan vaikka talvipakkasillakin olen käyttänyt. Tässä on niin ihana tuoksukin, joten mielelläni ostaisin ihan täysikokoisenkin tuotteen. (5/5)



Vichy Slow Age Night Fresh Cream & Mask
Bette Box 05/2018 - tuote oli sellaista geelimäistä ruskeaa mönjää, jonka käytin seerumin kanssa yövoiteena. Ai että, kun iho tykkäsi ja paljon. Aivan kerta kaikkiaan ihana tuote, joka täytyy pitää mielessä! (5/5)

Ziaja Natural Olive Cream
Bette Box 03/2018 - tuoksu tässä voiteessa oli ihan ok (Ziajalla on ne muutamat kasvotuotteet, joiden tuoksu on katastrofaalinen omalle nenälle), mutta käytin tuotteen silti täysin kaulalleni. En edes yrittänyt käyttää kasvoilleni aikaisempien Ziajan voiteiden perusteella, enkä myöskään siitä syystä, että tämä oli suunnattu kuivalle ja normaalille iholle. Itselläni on sekaiho. (1/5)

Novexpert The Repulp Cream
Bette Box 11/2017 -  ihana voide, joka sopi meikin alle täydellisesti. Tämäkin on sitä sarjaa, että täytyy pitää tuote mielessä, jos vaikka joskus olisi jopa oikein tarvetta uudelle kasvovoiteelle. (5/5)

Lierac Hydragenist Moisturizing Serum
Bette Box 01/2018 - tämähän nyt sitten vasta luksusta olikin. Olen tätä kaupoissa katsellut vähän sillä silmällä, sekä kotimaassa että naapurimaissa, mutta ei anna luonto periksi ostaa näin kallista seerumia. Ainakaan vielä. (5/5)

Biotherm Blue Therapy Accelerate Repairing Serum
Joulukalenterista - juu eli tämä tuote tuli oikeasti käytettyä vasta kesäkuun puolella, mutta olen tuon pahvin laittanut vahingossa toukokuun loppuneiden sekaan. Toukokuussa kun oli sitä minituotteiden tehokäyttöä, joten oletin tämänkin loppuneen jo silloin ja heittäneeni sen itse seerumituubin vahingossa roskiin. Joka tapauksessa täydellistä luksusta edellisen Lieracin tapaan, mutta se hinta, se hinta... Tästä jäi mieleen myös aivan ihana tuoksu. Ostaisin viivana uudestaan, jos raaskisin. (5/5)

South Mane Beauty Under Eye Gels
Boxycharm 03/2018 - arvostelupostaus täällä eli tykkäsin (4/5) 

Skyn Iceland Iceland Icelandic Relief Eye Cream
Ipsy Bag 10/2017 -  omituinen koostumus, voide lähti välillä sellaisissa klönteissä. En kuitenkaan usko, että tuote oli pilaantunut, vaan se nyt vaan oli tuollaista. Tuntui erittäin kosteuttavalta eli oikein pätevältä tuotteelta, käytin ainoastaan yökäytössä. (4/5)

Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer
Joulukalenterista - pidin jääkaapissa ja käytin aamuisin, jos vaikka heräisi paremmin ja silmäpussit katoaisivat. Olihan tämä ok, ei tehnyt mitään taikatemppuja, mutta oli sellainen perushyvä silmänympärysvoide. (4/5)

Meikit:


Illamasqua Matte Veil Primer
Ostospostaus, mukana 18 in 2018 -projektissani - itselleni täydellinen pohjustaja, joka sekä piti ihon mattana pidempään että tasoitti sitä ja vielä selvästi blurrasi huokosiakin. Lisäksi olen onnellinen, että sain yhden primerin käytettyä pois vaikka vähän harmittaakin, koska tämä oli superhyvä. (5/5)

MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara
Ipsy Bag 12/2017 - hoitava ripsiväri, jonka pitäisi antaa ripsille pituutta, kaarevuutta ja tuuheutta. Ainakin pituutta ja tuuheutta tämä tuntui antavan ja tykkäsin tämän harjasta (siitä ei valitettavasti ole kuvaa). Tämä ei sotkenutkaan ollenkaan, ei laitettaessa eikä päivän mittaan. Tämän näytteen perusteella voisin siis ostaa täysikokoisenakin. (5/5)

Essence Mini Lipgloss
Ikuisuuden vanha tuote, jonka päätin käyttää minikuukauden aikana pois laatikoista pyörimästä. Oli kuitenkin ihan kiva. Tämä oli väritön pienellä glitterillä varustettu kiilto, joka tuntui jopa kosteuttavankin, mutta tuskin tätä enää edes saa. (3/5)

TheBalm Balm Springs Blush
Ipsy Bag 06/2017, mukana Subscription Box Blitz -projektissani - ihana ja laadukas poskipuna. Sävy oli ihan täydellinen, pysyi poskilla koko päivän ja tämä pieni pakkauskin kesti todella kauan. (5/5)

Vartalonhoitotuotteet:


Rituals Magic Touch Cherry Blossom & Rice Milk Ultra Rich Whipped Body Cream
Riikan ostosihanan lumoava tuoksu ja itse voidekin oli todella hyvä. Vähän kevyemmän oloinen, mutta varmasti tarpeeksi kosteuttava talvisillakin keleillä. Käyttelin tämän kanssa yhtäaikaa saman sarjan suihkuöljyä sekä vartalosuihketta, joten sain nauttia tuoksusta yllin kyllin. (5/5)

The Body Shop Strawberry Shower Gel
Joulukalenterista - mikä ihana tuoksu tässäkin, aivan täydellinen suihkugeeli. Piristi päivää sopivasti. (5/5)

Natusan Baby First Touch Baby Oil
Bette Box 03/2018 - vähän tylsä tuote, mutta sai itseni innostumaan vartaloöljyistä, joita olen tähän asti vähän kammonnut. Tämä kuitenkin kosteutti ihan hyvin ja on halpaa, joten miksei tällaistakin voisi jonkinlaiseen kroppavoidehätään joskus ostaa. (4/5)

Kädet:


Rezepte Der Oma Gertrude Sanfte Handcreme 
Ostospostaus - melko laimea käsivoide todella miedolla tuoksulla. Tosin se tuoksu oli melkoisen ainutlaatuinen ja ihan miellyttävä. Itse voide oli kuitenkin aika mitätön, ei tarpeeksi tehoja, joten en tule ostamaan uudestaan. Käytin tämän yövoiteena. (1/5)

Essence Soft Cotton Scent & Shea Butter Scent Hand Creams
Molemmissa näissä oli aivan ihana tuoksu ja itse voiteetkin ihan ok. Nämä menivät molemmat sellaisina käsilaukku- ja työrasvoina ja kuluivat melko nopeasti. (4/5)

La Maison du Savon de Marseille -saippuat
Ostospostaus - ja nämähän kestivät kauan. Joka ikisessä näistä seitsemästä saippuasta oli aivan ihana tuoksu ja olivat tosiaan niin isoja, etteivät ihan heti loppuneet. Tyylikkäitäkin.. Kun se saippuakauppias taas tänne tulee, niin satsaan näihin. (5/5)


Trind Nail Repair Natural
Keskisten ostos - HG-tuote, jota olen käyttänyt jo monta pullollista. (5/5)

Beauty By Zazie Nail Polish Remover 
Keskisten ostos - tätä ostelen aina, kun vastaan tulee ja lähinnä sitä on tullut vastaan Tuurissa. Aivan naurettavan halpa, mutta tehokas kynsilakanpoistoaine. HG-tuote tämäkin ja ostin juuri pari pullollista tätä lisää varastoon. (5/5)

Hajuvedet:


Sephora Mango Eau de Toilette
Tukholman ostos - kevyt hajuvesi, jossa kertakaikkiaan aivan ihana mangon tuoksu. Valitettavasti se ei tuntunut pysyvän ihollani kovin pitkään, joten en taida uudestaan tarttua tähän, enkä muihinkaan näihin Sephoran hajuvesiin. (3/5)

Aujourd Hui Eau de Parfum
Miehen Unkarin tuliainen - todella voimakas kukkainen tuoksu, jota käyttelin hajuvetenä ensin todella kauan. Loput, noin neljäsosa pullosta meni sitten huonetuoksuna. Kaunis pullo ja kesti siis pitkään, mutta tämä on nyt nähty. Muistoja tulee niin mieleen, kun tätä vielä viimeisiä kertoja tässä tuoksuttelen. (3/5)

Sekalaista:


Biotherm Smoothing Replumping Lip Balm 5 ml
Joulukalenterista - tuoksuton, ihan ok huulivoide, mutta en ostaisi uudestaan. On paljon parempiakin olemassa, joita saa ihan lähikaupasta. (3/5)

Clinic Jordan Total Protection -hammastahna
Yleensä en hammastahnoja laita loppuneisiin, jos eivät ole jostain yllätyslaatikosta tulleet. En muista yhtään, mistä tämä on meille ilmestynyt. Otin tämän nyt tähän kuitenkin mukaan, koska käytin tämän miniprojektissani. Ihan normaali hammastahna, ei yhtään mitään ihmeellistä. (3/5)

SB12 Mild -suuvesi
Bette Box 03/2018 - melkoisen mitätön suuvesi, itse kaipaan niitä tehoja tuohonkin hommaan. Tulipahan taas testattua yksi tämmöinen. (2/5)

Näytteet: 


Maybeauty The Incredible Face Mask Peel Off Mud Mask
Bette Box 12/2017 -  siis mitkä tehot tässä maskissa oli. Tämä tarrasi niin kovaa kiinni, että meinasi ihan oikeastikin ihokarvat lähteä mukana, kun tätä yritti irrottaa. Irrottihan tämä mustapäitä ja ihan taatusti muutakin ylimääräistä kasvoilta. Aivan mahtava tuote! Kovasti tämä muuten sotki paikkoja, mutta annettakoon se anteeksi. (5/5)

L'Occitane Almond Shower Oil & Supple Skin Oil
Nämähän ovat täyttä luksusta, se on todettu aikaisemminkin. (5/5)

Lumene Lähde Arctic Dew Aqua Serum
Tällainen löytyi vielä laatikoistani ja tällainenhan tuli täysikokoisenakin jo käytettyä. Aivan huipputuote! (5/5)

Lumene Harmonia Nutri-Recharging Intense Moisturizer 
Tämän käyttelin myös kaulalleni, koska en enää edes yritä Lumenen kasvovoiteiden kanssa. (1/5)

Jätän nyt siis laskematta yhteen kulutettujen tuotteiden arvon, mutta ostokset olen kuuliaisesti kirjannut ylös. Niiden arvo toukokuussa oli yhteensä 263,70 EUR. Jos olen alkuvuoden pystynyt pitämään kukkaronnyörit joten kuten tiukasti kiinni, niin nyt ne kyllä viimeistään retkahti auki. Toukokuussa tein tilaukset mm. My Look -verkkokauppaan, TBS:lle ja YS:lle. Lisäksi tuli tietenkin pari yllätysboxia ja käväisimme Tallinnassa. Näiden päälle tein vielä muutamat muutkin ostokset kivijalkakauppoihin. No ihan kivoja juttuja on kaappeihin ilmestynyt, joten eipä tuossa mitään, kunhan ei joka kuukausi retkahda. Nyt pitäisi saada kiinni postaustahti näissä loppuneissakin.. Aurinkoista ja rentouttavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Hillittömän kiinnostava kasa loppuneita! Näistä on kiva lukea!
    Lumenen Harmonia turvenaamio sopi kumma kyllä ihmeen hyvin mun kuivalle iholle. Olin todella vaikuttunut. Saatan ostaa täysikokoisen joku päivä.
    Samaten Biozellin tekstuurisuihke on aivan huippua. Essencen pikkukäsivoite on niin ikään kanniskeltu käsilaukussa, ja käytettykin ihan tyytyväisenä.
    Noi Marseillen saippua näyttää tosi suloisilta. Lieracin seerumeita en raaskisi itsekään ostaa. Täytyy panna toivo joulupukkiin;)
    Kivaa uutta viikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykästyin myös todella tuohon Lumenen turvenaamioon, joten täytyy pitää silmät auki alennusten kanssa! Biozellilla on tosiaan muutama aivan herkku tuote myös. Ihanaa, että näistä kotimaisistakin löytyy erittäin laadukkaita juttuja, on helppo ostella! :)
      Taitaapa täältäkin lähteä joulupukille muuten kirje :D Ja jos ei joulupukki hoksaa, niin sitten avustan! ;)
      Kiitos paljon, ihanaa viikkoa sinullekin! :)

      Poista
  2. Olipas siinä loppuneita kerrakseen :D

    TBS:n mansikka suihkugeeli on kyllä mukavan mansikkainen! Varmasti heidän myydyimpiä tuoksujaan tai sitten satsuma. Ovat kuitenkin aika perinteisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppuneita riittää joka kuukausi, ei tunnu tahti hiljenevän... Näiden loppuneiden perusteella huomaa, että onneksi on edes jonkinlaista kiertoa näillä tuotteilla.. :D
      Tuo TBS:n mansikkasuihkari oli kyullä kertakaikkisen ihana! En ole ikinä tainnut ostamalla ostaa heiltä suihkugeelejä, jotakin kautta aina kulkeutunut, mutta tuohon voisi oikeasti jopa satsata! :)
      Ihanaa viikon jatkoa sinulle! :)

      Poista