17.8.2018

Boxycharm April 2018

Jestas, että siitä onkin kauan, kun viimeksi esittelin rästiin jääneitä Boxycharm-laatikoita, viime postaus on tehty kesäkuussa. Ehkä nyt, kun tulisilla hiilillä edelleen odottelen heinäkuun boxia ja jännitän, löytääkö se ikinä perille vai ei, olisi hyvä aika esitellä huhtikuun laatikko. 

Boxi oli jälleen kerran mahtava, täynnä toinen toistaan parempia tuotteita, joita oli tavalliseen tapaan viisi kappaletta. Myöskin perinteiseen tapaan laatikosta löytyi jälleen paletti ja huulituote, mutta ihme ja kumma, ei siveltimiä. Nuo ovat alkaneet olemaan melkein vakio joka laatikossa.

ColourPop Semi Precious Shadow Palette ($26.00)
Laatikon upein tuote oli selkeästi ColourPopin paletti. Tiedossa oli, että paletti tekee tuloaan ja vaihtoehdotkin löytyivät Boxycharmin sivuilta. Haaveilin etukäteen joko tästä tai My Little Pony -versiosta. Osui onni kerrankin kohdalle ja tämä onkin itse asiassa ensimmäinen ColourPopin paletti, minkä omistan. Jonkin verran olen tätä testaillut ja laatu on aivan täydellinen, joskin ihan yksinään en tätä osaa käyttää, vaan haluan jotain mattaa jostain toisesta paletista. Napit ovat siis kaikki shimmerisiä. Pigmenttikin tässä on kohdillaan.

Dr. Brandt Pores No More Vacuum Cleaner ($47.00)
Kalliimman puoleinen maski, jonka pitäisi ”imuroida” ihohuokoset tyhjiksi ja supistaa niitä. Lisäksi tämän pitäisi vähentää ihon rasvoittumista. Tätä en ole vielä korkannut, mutta en millään malttaisi odottaa sen tekemistä. Minulla oli se yksi Dr. Brandtin kuorinta (Boxycharm 02/2017), joka oli loistava tuote, joten uskon tämänkin olevan huippu. Toinen muuten odottaa vielä avaamattomana kaapissa (Boxycharm 10/2017), joten nyt on millä mällätä.

Tarte Tarteist Pro Glow Liquid Highlighter - Exposed ($29.00)
Kerta kaikkiaan mahtavaa saada Tarten tuote jälleen laatikosta. Tätä highlighteria olen vähän testaillut ja voi hyvänen aika, että antoi hehkua. Ihan niin minimaalisella määrällä kuin olla ja voi. Tämä tuubi tulee siis kestämään ikuisuuden. Voisihan tätä toki sekoittaa meikkivoiteeseenkin tai laittaa vaikka luomille, mutta luulen, että itselläni tämä menee korostusvärin ominaisuudessa. Tykkään laittaa puuterin alle yhtä, yleensä voidemaista ja päälle silloin tällöin vielä toista jauhemaista, joten tämä menee siellä alla.

The BrowGal The Instatint Tinted Brow Gel - Brown Hair 02 ($22.00)
Sävytetty kulmakarvageeli, jonka harjasosa on todella pieni. Ihan huipputuotehan tämä olisi, mutta ehkä hieman liian tumma. Toki olen käyttänyt tätä nyt vain niin, että ensin olen värjännyt kulmani puuterisella tuotteella ja sitten tätä päälle, joten ehkä se yhdistelmä on liikaa. Voisin kokeilla tätä yksinään sitten jossain vaiheessa, kun edellinen kulmageeli on loppunut. Se on viittä vailla loppu, joten tämä pääsee ihan piankin todenteolla käyttöön.

Adesse Hi Definition Liquid Lipstick ($24.00)
Tämä näytti sävynsä puolesta oikein passelilta, joten menin tämänkin testaamaan. Ehkä vähän liian tumma arkikäyttöön, mutta menee kyllä juuri ja juuri siinäkin, joten tämähän on oikein miellyttävä uusi tuttavuus. Pitkästä aikaa huulituote, jonka kelpuutan. Tämä tuntuu huulilla oikein miellyttävältä, ei ollenkaan tahmealta ja tuoksukin tässä on ihanan toffeinen.

Kaikki tuotteet ovat siis joko aivan loistavia tai ainakin täysin käyttökelpoisia juttuja. Huippuboxi jälleen kerran ja nyt vain edelleen jännitän sitä heinäkuisen kohtaloa. Mahtavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Todella hyvä boxi ja varsinkin ColorPopin paletti on huikean upea<3 Kyllä sun kelpaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä boxi oli kyllä loistava! Taaskaan ei kaduttanut yhtään, kun olen tämän laatikon mennyt tilaamaan ;)

      Poista
  2. Toivottavasti saat pian sun heinäkuun boksin jollet oo jo saanu, meinaan sen sisältö oli taas ihana <3 Parina viime kuuna mulla on ollu vähän väsähtämystä niihin, mut nyt heinäkuun boksi taas ilahdutti :) Tosin mun luomiväripaletista oli kaks pannua räjähtäny yltympäriinsä, mut aattelin pakkeloida ne kasaan kyllä. Muutenkin loota näytti kokeneen kovia ja oli avattu ja surkeesti teipattu kasaan... Tosi kiva et esittelet nä "vanhatki" boksit, osaa taas kattoa eri silmillä ja mielellä tuotteita, josko innostuis taas käyttään niitä:) Mä oisin halunnu kans My Little Pony-paletin, mut en muista loppusissaan minkä sain. Pelkkiä shimmerisiä värejä kymmenisen kappaletta, joten kuten sanoit, en osaa käyttää niitä ilman toista "luonnollisempaa" palettia. Sä saat tosiaan mällätä vielä Dr. Brandtin kanssa, mä käytin jo Dr. Brandtin tulleen kuorinnan, joka oli ihana, hävisi vain piirun verran vastaavalle Lancerin kuorijalle, joka maksaa mal-tai-ta!! Tartea oli huippu saada, tuote on vaan mulla pannassa, kerrankin ku mulla oli päivetystä kasvoilla viime kuussa, ni käytin miljoonaa highlighteria kerralla (näyttää musta paremmalta ruskettuneella iholla) ja olin kuukauden discopallo töissä, ni nyt aattelin pitää matalempaa linjaa ton hohdon kanssa :D Voit arvata vaan oliko mun Adessen huulituote taas ruskea... :D Ihanaa viikonlopun jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihdoin sain sen heinäkuun boxin, muistaakseni hain viime keskiviikkona, joten kyllä sen reissu tänne kesti ja kauan. Minulla oli myös yksi luomiväri räjähtänyt aika kivasti :( Mutta oli räjähtänyt sillä tavalla kivasti, että on helppo fiksata :D Hö, on kyllä tosi mukava ylläri, kun noita lootia välillä availlaan! Itsekin olen huomannut. Onneksi on kuitenkin tuotteet olleet vielä sisällä!
      Olen joo päättänyt esitellä nämä kaikki vanhatkin lootat, ehkä jossain vaiheessa saan jopa kiinni aikataulusta ;) Ja joskus (harvoin) on tosiaan jopa ehtinyt sitten kunnolla testaamaankin juttuja.
      Dr Brandttia tuntuu tästä laatikosta kyllä tulevan, mutta ei se mitään, aivan huipputuotteita tuntuvat olevan! Kiva kuulla, että se kuorintakin oli mahtava! Ja alkoi tietenkin heti kiinnostamaan tuo Lancer... ;)
      Hahhah.. ei se mitään, kyllä discopalloja tähän maailmaan mahtuu! :D Oletpahan ainakin tehnyt työkavereihin häikäisevän vaikutuksen ;) Tarte on päässyt itsellänikin ns. kehiin, se on upea! No voi ei, tuo ruskea nyt vainoaa sinua ihan selvästi! Universumi yrittää kertoa jotain.. ehkä se onkin just sitä sun ominta omaa.... ;)
      Kiitos paljon! Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinullekin! <3

      Poista