11.8.2018

Stockholm Follow Up Haul

Ennen kuin esittelen heinäkuisen Tukholman reissun tuliaiset, ajattelin palata aikaisempaan Tukholman keikkaan ja esitellä, mitä niille tuotteille nykyään kuuluu. Kävimme edellisen kerran siellä viime vuoden helmikuussa ja ne postaukset löytyvät täältä ja täältä. Silloin rohmusin kyllä melkoisen kasan tuotteita:

Näistä kaikista 18 tuotteesta jäljellä ovat (kuvan ottamisen aikaan) vielä nämä 10:

Eli nyt täytyy mainita, että tämän nykyisen tilanteen kuvat otin jo heinäkuun puolella, koska tarkoitus oli kirjoitella näistä jo silloin tänne. Koska aikaa on siitä kulunut, niin yksi näistä tuotteista on käytetty, joten oikeasti jäljellä on enää 9. 

Seuraavat kolme tuotetta ovat kuvien ottamisen aikoihin olleet kovassa päivittäisessä käytössä:

Tällä hetkellä Sephora Peony Creamy Body Wash on näistä jo loppunut. Yritän käytellä edes jollain asteella tuotteita nyt sieltä vanhimmasta päästä pois ja tämä tosiaan kuului siihen kategoriaan. Ihana suihkugeeli, kuten kaikki nämä Sephora-sarjan ovat. Monoi-käsivoide on tällä hetkellä jonkin asteisella paussilla. Haluan käyttää yhden kevyemmän pois ennen kuin jatkan taas tämän kanssa. Ihana tuoksu tässä ja erittäin hyvä käsivoide. TBS:n huulirasva on säännöllisessä käytössä öisin ja on aivan superhyvä voide. Huulet ovat aamullakin vielä kosteutetun oloiset eikä rasva ole kadonnut tipotiehen. Niin kuin näkee niin tätä ei ole kovin paljoa enää jäljellä, loppuu varmasti viimeistään syyskuun puolella. On ollut kyllä todella riittoisaa, tuo on 20 ml pakkaus ja olen käyttänyt sitä säännöllisesti pienen ikuisuuden.

Seuraavat tuotteet olen myös jo korkannut: 

Näistä tuota Too Faced -paletin bronzeria käyttelen aina meikatessa eli lähestulkoon päivittäin, koska on mukana 18 in 2018 -projektissani. Beccan Champagne Pop -highlighteria olen käyttänyt vain satunnaisia kertoja ja Kat Von D -irtopuuteria melko paljonkin. Kumpikin aivan täydellisiä tuotteita. Maybellinen mattahuulipunaa sävyssä Peach Buff on tullut käytettyä vain muutama satunnainen kerta ja ACOn Rescue Mistiä ehkä neljänneksen tuosta pullosta. Mielestäni tuo ACO aiheutti outoja näppyjä otsalleni, joten laitoin sen siitä syystä aikoinaan paussille ja iho kyllä rauhoittui. Yritän ottaa sen käyttöön kuitenkin jälleen jossain vaiheessa. Mikäli taas ilmestyvät näpyt, niin sitten keksin tuolle suihkeelle jonkun muun käyttökohteen kuin kasvot.

Edelleen korkkaamattomat:

Kaksi tuotetta on vieläkin noin 1,5 vuoden jälkeen korkkaamatta. Toisaalta täytyy sanoa, että on ihme, että vain kaksi, koska niitä korkkaamattomia itselläni riittää. Olen päättänyt, että kun nykyinen yövoiteeni loppuu, otan tuon Kiehl'sin säännölliseen käyttöön. En nyt ole mitenkään tahallaan sitä pantannut, jostain syystä näin vain on käynyt. Aina on ollut joku järkiselitys muka käyttää ensin joku toinen alta pois... ja niin ne kuukaudet menevät eteenpäin. Tuon Vanilla-suihkarin käyttelen myös varmaan vielä tämän vuoden puolella pois, koska taitaa olla tällä hetkellä vanhin korkkaamaton suihkugeeli kaapissani. Tätä olen kyllä pantannut, koska on täydellinen tapaus eikä näihin usein pääse käsiksi. Itse asiassa, en tiedä, että valmistetaanko näitä edes enää.

Yhdeksän tuotetta jäljellä vielä 18:sta. Ei paha, mutta toisaalta paha. Ei sitä aina ajattele, kun noita ostoksia tekee, että ne pyörii kaapeissa vielä tyyliin parinkin vuoden päästä. Oikeasti pitäisi alkaa tuolla ulkomaillakin jo enemmän miettimään, onko järkeä ostaa esimerkiksi uutta puuteria, kun kotona niitä odottaa 10. Jos satsaisi niihin jo olemassa oleviin, niin siinä ajassa olisi taatusti käväissyt jo uudestaankin siellä Tukholmassa (tai missä lie) Suomesta saamattomien puutereiden äärellä. No, toisaalta, jos tuo kosmetiikkashoppailu saa hyvälle tuulelle, niin mikäs siinä. Joitain iloja täytyy elämässä olla. Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Se on kyllä totta, miten sitä havahtuu, siihen tosiasiaan, että jokin tuote on ostettu yli vuosi sitten! Kausituotteissa käy itselläni usein näin :D

    Esim. TBS:n Glazed Apple suihkari löytyy vielä minikoossa ja se on ainakin jo parin vuoden takaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, kausituotteet ovat pahoja, koska eihän niitä muka tietenkään voi käyttää kuin juuri siihen ajankohtaan, mihin ne on tarkoitettu :D Ja humps vuosi on mennyt! Sitä sortuu säästelemään vaikka pitäisi opetella nimenomaan käyttämään niitä ja nauttia, kun ovat vielä hyvässä ruumiin ja sielun voimissa ;) Onneksi suihkarit eivät mene kovin helpolla pilalle.. ;)

      Poista
  2. Joskus muistamattomuudesta on hyötyä kun ei muista kuinka vanhoja mitkäkin tuotteet ovat, niin ei tule niiiin pahasti huono omatunto käyttämättömyydestä :) Ja joku onnekas saa pari kertaa vuodessa kunnon satsin lähes käyttämättömiä tuotteita (ainakin multa) ja mulle riittää "kiitokseksi" toisen hyvä mieli :) Tuo Kiehl'sin yöjuttu kiehtoo kovasti, saa nähä saanko koskaan sitä hommatuksi :D Tai pääsenkö koskaan sinne Tukholman Sephoraan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah.. joo, se on totta! ;) Juuri tuon Kiehlsin kohdalla mietin, että voi auta armias se on jo noin vanha.. Niin kallis tuote ja noista ehkä se, joka eniten kärsii käyttämättömyydestä :D
      Se on kyllä kiva, kun lahjoittaa juttuja eteenpäin, ne mistä tietää, että ei todellakaan tule tai edes ehdi käyttämään. Joku toinen saa sitten niistä iloa! :)
      Toivottavasti pääset Sephoraan käväisemään! Kukkaro kärsii, mutta harvoin pääsen tuollaisille apajoille! ;)

      Poista