9.8.2018

Bette Box elokuu 2018

Tänään olisi sitten vuorossa se toinen kotimainen eli Bette Box. Jotenkin odotin tavallista enemmän tätä tämän kuukauden boxia, koska etukäteen lupailtiin kahta uutta tuotemerkkiä. Kävin jopa ne merkitkin uteliaisuudestani katsastamassa, joten odotukset olivat todella korkealla. 


Koska odotukset olivat niin korkealla, on se pudotuskin sitten sitä suurempi. Tuleehan näistä tuotteista nyt varmaan kaikki jälleen käytettyä (ja pieniä kun ovat niin nopeasti, kun käyttöön pääsevät), mutta ei se nyt oikein lohduta tämän laatikon kohdalla.


Elokuun teemana on "A Working Girl" ja lappusessa puhutaan arkeen paluusta kesän jälkeen. Tuotteita on yhteensä seitsemän kappaletta, joista kuusi on itselleni ennestään tuntemattomia.


Love Beauty and Planet Volume and Bounty Shampoo & Conditioner
Laatikosta löytyi minikokoiset shampoo ja hoitoaine (kuten löytyi heinäkuunkin boxista) uutukaiselta tuotemerkiltä siis. Näissä on kookosvettä ja mimosan kukkaa ja tuoksuvat molemmat todella raikkailta. Lupausten mukaan näiden pitäisi tuuheuttaa sekä kosteuttaa hiuksia. Tuotteet ovat vegaanisia ja pullot tehty 100 % kierrätetystä materiaalista sekä lisäksi ovat vielä silikonittomia, parabeenittomia eivätkä sisällä väriaineita. Aivan ihanan oloiset ja iso plussa tuosta eettisyydestä. Nämä ovat myös helposti saatavilla mm. K-Citymarketeista ja Prismoista, mikäli näihin tykästyy. Nämä tulee ehdottomasti käytettyä, olisin vain halunnut nähdä nämä vähän isommissa pakkauksissa.


Dove Replenishing Ritual Body Lotion
Tämä tuote toi laatikolle sitä painoa, joka tuli heti noteerattua boxia noutaessani. Vartalovoide (mikä löytyi myös heinäkuun boxista) sisältää mangovoita ja marulaöljyä, joten jotenkin odotin sitä ihanaakin ihanampaa mangon tuoksua, mutta metsään meni, en tykkää tämän tuoksusta yhtään. Se on jotenkin ummehtunut. Tietenkin kuitenkin tämänkin käytän, koska rasvaan kroppaani joka päivä, joten sitä tavaraa menee. 


Ibero Make Up Meikkisieni 8 Kpl
No tämä nyt oli jotenkin pohjanoteeraus, koska samanlaiset (melkein) ovat aikoinaan tulleet ja ne ovat vieläkin suurin osa käyttämättä. Johonkin lasten Halloween-meikkeihin niitä on joskus tarvittu. Mikäli meikkisientä käyttää, kyllä se vaan nykyään on ihan erinäköinen kuin nämä kolmionmuotoiset. Toisaalta, ehkä jotkut oikeasti näitä käyttävät, itse en kuulu heihin. Menevät laatikon pohjalle odottamaan hyötykäyttöä. 

Hohde Anti Age Tehovoide 
Tällainen ilmaisnäyte tuli sitten siltä toiselta mainostetulta tuotemerkiltä. Tuote on kotimainen, mistä tietenkin plussaa. Tämän pitäisi kiinteyttää ihoa, antaa sille hohdetta sekä uudistaa ja parantaa ihon pintasolukkoa. En innostunut näin pienestä etukäteen mainostetusta pakkauksesta, enkä korkkaa tätä nyt tähän hätään ollenkaan tuoksutellakseni, vaan menee kiltisti odottamaan vuoroaan. 


Yes To Tomatoes Detoxifying Charcoal Mud Mask
Tämä tuote on lähetetty ainoastaan pitkäaikaistilaajille ja liikkeellä on muutamia eri naamiovaihtoehtoja. Itse sain tällaisen epäpuhtauksia sekä kuollutta ihosolukkoa poistavan hiilimutanaamion. Tämä oli suurena naamioiden ystävänä sanoisinko koko laatikon innostavin tuote. Meinasin tällaisen juuri samanlaisen jo kerran kaupasta kotiuttaakin, mutta totesin hinnan (4,90 EUR) sittenkin aivan liian kalliiksi. Kiva, kun tämä tuli nyt tätä kautta. 


Lanvin Modern Princess -tuoksunäyte
Aika erikoinen ja voimakas kukkaistuoksu, mutta heti ensitestailulta voin kertoa, että en olisi tällaista ihan ensimmäisenä ostamassa. No, käytetään nyt kuitenkin koko näyte, koska nenänihän innostuu aivan ihmeellisistä hajuista (esimerkiksi Neal's Yardin maakellarimainen tuoksu). 


Laatikko oli pitkästä aikaa mielestäni melko huonohko vaikka tosiaan tuotteet jäävätkin itselleni ja tulee käytettyäkin. Se jokin jäi nyt tästä boxista puuttumaan täysin. Nyt seuraavaa syyskuun boxiakin niin hehkutetaan, joten josko se taso nyt nousisi tästä kuitenkin ylöspäin. Ihanaa viikonlopun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti