31.10.2018

18 in 2018 -Project Update #5

Kaksi kuukautta on jälleen kulunut edellisestä päivityksestäni 18 in 2018 -projektissani, joten olisi aika näyttää, missä tällä hetkellä mennään. Ja mikä uskomattominta, seuraava päivitys tulee olemaan jo finaali. Mihin tämä aika menee?!? 

Tässä projektin lähtökohta, mikä oli yhteensä 19 tuotetta:


Näistä Carli Bybelin paletin luomiväreille oli tarkoitus saada lähinnä käyttöä, mutta muiden kohdalla toiveena oli, että saisin käytettyä kokonaan pois tai ainakin kunnon käyttöä. No sen voin sanoa jo tässä vaiheessa, että kunnon käyttöä on tullut kyllä jokaiselle tuotteelle. 

Jos tällä kertaa aloitetaan vaikka tästä poskipunasta, josta innostuin toden teolla viime postauksen jälkeen. Käyttelin sen tähän pisteeseen hyvin nopeasti:


NYX Rose Gold High Definition Blush 
 
Joten se oli pakko pressata uudestaan:



Tämä oli alun alkaenkin jo melko puuterista, mutta pressauksen jälkeen se vasta sellaiseksi muuttuikin, joten tuossa ei enää kauaa nokka tuhissut eli pääsi loppuneisiin tuotteisiin mukaan:



Too Faced Sweet Peach Glow Peach-Infused Highlighting Palette Bronzer
NYX Rose Gold High Definition Blush 
ColourPop Super Shock Shadow - Glow
Lady Gaga Fame EdP

Too Faced'n bronzer kesti uskomattoman kauan päivittäisessä käytössä, joten tuon paletin kohdalla saa todellakin rahoillensa vastinetta. Nuo muut kolme kuluivat loppuun paljon nopeammin. 

Loppuneita tuotteita on nyt yhteensä 13 kappaletta:

NYX Rose Gold High Definition Blush 
Illamasqua Matte Veil Primer
Too Faced Sweet Peach Glow Peach-Infused Highlighting Palette Bronzer
Technic Colour Fix Blush Palette - oikean yläkulman poskipuna
ColourPop Super Shock Cheek - Smokin' Whistles 
ColourPop Super Shock Shadow - Glow
Lady Gaga Fame EdP
Beyoncé Heat EdP
Laura Geller Matte Maker Invisible Oil Blotting Powder
Neutrogena Shine Control Powder
Lumene Arctic Glow Lip Gloss - 03 Kimmellys 
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector - 01 Rose Shimmer
MUA Sheer Finish Lipgloss sävyssä Lets Meet

Toivoisin kovasti, että saisin mahdollisesti vielä joitakin jäljellä olevista tuotteistakin loppumaan:


NYX Butter Gloss - Fortune Cookie   
ColourPop Super Shock Shadow - Cornelious

Nyxin huulikiillosta otin stopperin pois heti tuon kuvan ottamisen jälkeen, joten niin lopussa se on. Tosin tuotetta tuntuu olevan nyt vielä siellä putilossa aivan valtavasti, mutta uskoisin saavani käytettyä kahden kuukauden aikana. 

ColourPopin luomivärin pressasin uudestaan ruokaöljyn avulla ja sehän heräsi totaalisesti uudestaan henkiin. Pigmenttiäkin löytyy taas ihan uudella tavalla. Olen nyt käytellyt tuota silloin tällöin ja kovasti tsemppaan, että tästäkin saisin kaikki käytettyä vuoden loppuun mennessä.

Milani-huulipuna - 60 Matte Innocence 
Essence XXXL Longlasting Lipgloss - 3 Very Berry   
Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray 

Milanin puna vähenee todella hitaasti, mutta varmasti. Nyxin jälkeen tämä pääsee selkeään päivittäiseen käyttöön, koska taatusti saisin tämän loppumaan, jos ottaisin esimerkiksi töihin mukaan. Nyt käyttelen tätä lähinnä aamuisin töihin lähtiessä, ulos mennessä tms. 

Essence oli minulla reissussa mukana ja jotenkin sopi siihen ilmastoon kuin nenä päähän, joten sitä tuli käytettyä jonkin verran eli toiseksi alimmasta viivasta alimpaan viikon aikana, mikä on ihan hyvä saavutus. Tämä tuskin tulee loppumaan enää tänä vuonna, mutta onpahan tullut tällekin sitten hyvin käyttöä. 

UD:n kiinnityssuihkeestakin olen taas toden teolla innostunut. Melkein puolet on siitä käytetty, mutta en osaa yhtään sanoa, ehdinkö kahdessa kuukaudessa käyttämään loppuun. Käyttelen kuitenkin tällä hetkellä sitä aina, kun meikkaan, joten ihmeitä voi tapahtua.  Aivan mahtavaa kuitenkin, että olen tällekin vihdoin ja viimein antanut taas mahdollisuuden. 

BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette 

Tästä paletista mainitsin viime postauksessa, että kun saisin edes pannut kaikista luomiväreistä näkyviin. Viime kirjoittelun jälkeen pannu on ilmestynyt ainoastaan tuohon vasemman yläkulman sävyyn. Mutta onhan sekin nyt jotain, koska tämä paletti on jäänyt viime aikoina todella paitsioon. Yritän saada pannut vielä noista kolmesta viimeisestäkin esiin, silloin olisin todella tyytyväinen. 
  
Tuotteita on jäljellä projektissa siis vielä kuusi kappaletta ja kuukausia enää kaksi. Luulisi, että noista vielä joku loppuu, ainakin yritän kovasti. Mukavaa viikon jatkoa!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti