5.11.2018

Greece Follow Up Haul

Kesällä, kun käväistiin Tukholmassa, ennen niiden ostosten esittelyä kirjoittelin, mitä edellisen Tukholman reissun ostoksille kuuluu. Ajattelin tehdä tällä kertaa saman asian eli ennen kuin esittelen lokakuisen lomani ostokset, katsastan viime syksyn Rhodoksen ostosten tilanteen. Sieltähän lähti koti-Suomeen mukaan seuraavat tuotteet:

Tällainen kasa niitä on vielä jäljellä:

Joten ei nyt kovin valtavalla intensiteetillä ole näitä tuotteita käytelty, mutta jotain sentäs on kadonnut. 14:sta tuotteesta on yhdeksän jäljellä.

Soin Des Cheveux Byphasse Liquid Keratin

Tämä on ollut säännöllisen epäsäännöllisessä käytössä sen ostamisesta lähtien ja puoleen väliin olen suurin piirtein päässyt. Olen käyttänyt tätä hiuksissani silloin, kun jätän ne suoristamatta eli tämän avulla korostan lieviä luonnonkiharoitani. Toimii siinä hommassa oikein hyvin ja tuoksuhan tässä on aivan ihanan raikas. Nyt viime aikoina olen jättänyt tuon hiusten suoristamisen todella vähälle, joten tämä tuotekin on päässyt käyttöön vähän useammin. En siis ihmettele, vaikka loppuisi vielä tämän vuoden puolella.

Make Up For Ever Ultra HD Loose Powder
MAC Mineralize SkinFinish Natural

Nämä molemmat ovat mahtavia puutereita, MAC ehkä hieman parempi kuin MUF. MUF:ia olen kuitenkin käytellyt melko ahkerasti ja olenkin ottanut sen nyt agendalle, että saan sen pois päiväjärjestyksestä. Se on vain pieni 4 gramman pakkaus, joten ei tule kestämään kauaa käytössä ja loppuu varmaan vielä nyt marraskuun aikana. MAC:ia olen myös käytellyt ahkeraan, mutta siinä tavaraa riittää.

MAC Strobe Cream
Urban Decay Naked Skin Hybrid Complexion Perfector

Strobe creamin olen ottanut  nyt lokakuussa päivittäiseen käyttöön ja olen alkanut siitä jopa tykkäämään. Aluksi vähän vierastin sitä kuultoa, mitä se kasvoille antaa, mutta nyt se on oikeastaan erittäin kiva. Se antaa sitä juuri sopivasti, eikä yhtään liikaa. Ainakin se on nyt tämän hetkinen mielipide, joka tietenkin voi muuttua. 

Urban Decayn meikkivoidetta käyttelin viime talvena todella ahkeraan, siitä on noin puolet käytetty. Se oli aivan huippu tuote, mutta ilmojen lämmetessä se pisti kasvot kiiltelemään vähän turhan nopeasti, joten pistin paussille. Varmaan nyt taas ilmojen kylmetessä tulee tähän tartuttua useammin. Tämä on erittäin helposti levitettävä meikkivoide, joka peittää myös riittävästi, eikä ole liian paksu.

Näitä olen käytellyt vähän harvemmin:

Too Faced Better Than Sex Mascara
Escada Magnetism Eau de Parfum
Kat Von D Lock-it Makeup Setting Mist
Naturalium Peach Body Mist

Too Faced’n ripsiväri on korkkaamatta, mikä on aivan uskomatonta. Päätinkin, että avaan tämän seuraavaksi, ettei se vain kuivahda kasaan, kuten joillekin korkkaamattomille ripsareilleni on käynyt. Ikinä ennen en ole tätä maskaraa edes käyttänyt, joten on todellakin jo aika ja jos tykästyy niin osaa seuraavalla kerralla ostaa vaikka uuden.

Escadan hajuvesi on jäänyt kyllä todella minimaaliselle käytölle kaikkien projektituoksujen vuoksi. Aivan hurmaava tuoksuhan tässä on, kuuluu ehkä enemmän talveen, joten jospa pian tulisi tartuttua tähän vähän useammin.

Lock It -kiinnityssuihketta olen vain pari kertaa testannut, yritän käyttää nyt pari muuta ensin alta pois ja sitten keskittyä vain tähän.

Naturaliumin kanssa on sama kuin Escadan hajuveden, odottaa vuoroaan. Minulla on saman sarjan vartalovoide myös kaapissa odottamassa, joten käyttelen niitä sitten aikanaan yhtäaikaa.

Semmoisia ihan kivoja ja käyttökelpoisia juttuja on vielä jäljellä ja lisää kivoja tuli ostettua tämänkin syksyn reissulta. Tosin voin tässä jo paljastaa, että en ostanut yhtään meikkejä. Minulla on niitä aivan liikaa, joten pysyin tiukkana. Eikä siellä nyt oikeasti mitään niin ihmeellistä edes ollut, ettenkö niitä täältäkin käsin helpolla saisi. Ensi kerralla sitten ne uudemmat ostokset.. Mahtavaa viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä nuo viime syksyn ostokset :) Niissä on paljon sellaisia tuotteita mitä en oo nähny tai kuullukkaan. En malta oottaa, et nään teijän viimeisen loman hankinnat :) Ite en ostanu mun parin viime viikon takasella lomalla ku Guerlainin huulikiillon. No, kotia kun pääsin niin ostoskoriin tipahti mm Urban Decayn Cherry-paletti ja tulihan se Boxycharmin pakettikin... Joskus on tosiaan aikoja, et meikit ei kiinnostele yhtään ja ihonhoitotuotteet senkin edestä, ja toisella kertaa päinvastoin. Hiustuotteet ei kyllä koskaan houkuttele shoppailleen, niitä tulee hommattua vain tarpeeseen :D Kivaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti teillä oli kiva loma! Kyllä olisi Guerlainin kiilto kelvannut tähänkin talouteen ;) Ja olen niiiin kateellinen tuosta UD:n Cherry-paletista!! Siinä on pitkästä aikaa sellainen paletti, jonka haluaisin ehdottomasti hommata ja ihan taatusti sen teenkin jossain vaiheessa... ;)
      Sama juttu noiden meikkien/ihonhoitojuttujen kanssa.. vaihtelee kausittain. Joskus on niitäkin aikoja, ettei nappaa yhtään mikään ja joskus haluaisi hamuta ihan kaiken! :D (Ehkä useimmiten niin ;))
      Kiitos paljon ja ihanaa viikon jatkoa sinullekin! <3

      Poista