13.11.2018

Jolie Box marraskuu 2018

Bette boxia seuraa sitten Jolie box. Tässäkin kuussa hain kyllä Jolien ennen Betteä, mutta jostain syystä kirjoittelu meni nyt kuitenkin näin päin. 


Kaikkea ihanaahan tämä laatikko oli taas täynnä, niin kuin yleensä. Jälleen tekisi mieli avata vaan kaikki pullot ja alkaa käyttämään, mutta maltan vielä jonkin aikaa. 


Iroisie Tonique Précieux Toning Lotion
Tämä kosteuttava kasvovesi oli laatikon suurin tuote, mutta tämäkin oli vain 100 ml pakkaus. En silti valita, aivan huippua saada Iroisien tuote ja tämä tuntuukin sopivan hyvin talvi-iholle. Tämän pitäisi olla herkällekin iholle sopiva kasvovesi mm. pintakuivuuden suitsimiseen sekä ihon pH:n tasapainottamiseen. Tämä on misellimäinen tuote, joten tällä voisi poistaa kevyen meikinkin. Tämä lähtee luultavimmin itselläni seuraavaksi käyttöön. 


Absolution Le Mascara Christophe Danchaud Sweet & Safe
Tämä on ripsiväri, jonka pitäisi tuuheuttaa, pidentää ja erotella ripsiä vain muutamalla harjanvedolla. Tämä on kuuluisan pariisilaisen meikkitaiteilijan Christophe Danchaudin kanssa yhteistyönä syntynyt ripsiväri, joka on saanut luonnonkosmetiikan volyymimaskaran lempinimen. Harjaosa tässä on ilmeisesti vähän tiimalasin muotoinen, mutta en avaa tätä vielä. Tosin tämä menee kyllä melko monen normimaskaran ohi jonossa, ettei vaan pääse tuubissa kuivahtamaan. 


Patyka Huile Absolue Skin Booster Serum
Tämä on öljyseerumi, joka on yhdentoista eteerisen öljyn ja kasviöljyn cocktail. Tämän pitäisi palauttaa iholle sen luonnollinen elinvoima ja tuoksuu ihanan rentouttavan aromaattiselta. Sopii ilmeisesti parhaiten yökäyttöön ja tätä voi tietenkin sekoittaa myös voiteisiin. Tämä käy siis sekä kasvoille, vartalolle että hiuksille. Itse en tuhlaa tätä yhtään mihinkään muuhun paikkaan kuin kasvoille. Tässä on niin supermahtava tuoksu, joka tuo ihan kauneushoitolan mieleen. Haluan siitä tuoksusta kaiken irti, joten on vain leviteltävä mahdollisimman lähelle nenää.

Patyka Antioxidant Perfecting Serum
Lisää Patykan seerumeita, kyllä meitä nyt hemmotellaan! Tämä on tehoseerumi, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa ja on lisäksi väriltään kullanhehkuinen oranssi. Tähän sekaan on lisätty hieman kultahippuista mica-pigmenttiä, joten tämä onkin lempinimeltään ns. hehkuseerumi, koska mica sulaa kasvoille hillityksi hehkuksi. Tämän pitäisi suojata ihoa tehokkaasti ennenaikaisen ikääntymisen merkeiltä. Aivan mahtava tuote! 


Little Butterfly London Secrets At Starlight Illuminating Night Cream
Pieni näyte kirkastavaa yövoidetta, jonka pitäisi uudistaa, vahvistaa, heleyttää ja tasoittaa ihoa unen aikana. Tämän pitäisi myös rauhoittaa ja ehkäistä niitä vanhenemisen merkkejä. Voi olla, että olen tällaisen käyttänyt aikaisemminkin, mutta en muista, että olisi tehnyt ihmeitä. Eipä haittaa, yövoide on aina kiva saada. 

Little Butterfly London Blossoms In Spring Illuminating Day Cream
Saman sarjan päivävoide 12,5 ml tuubissa. Tämän ihoa ravitsevan voiteen pitäisi jättää mattainen pinta, joten siitä iso plussa. Tämän pitäisi olla myös koostumukseltaan kevyt, nopeasti imeytyvä ja sopia hyvin meikinalusvoiteeksi. Oikein lupaavalta vaikuttaa, joten enemmän kuin mielelläni otan tämän vastaan, mutta tämä jäänee odottelemaan vuoroaan. Tämän pitäisi olla hyvää vielä tuonne huhtikuulle 2021 asti, joten ei ole onneksi niin kiire. 


Taas kerran oli todella mahtava laatikko. Vaikka tuotteet olivat tässä nimenomaisessa boksissa suhteellisen pienikokoisia, ovat ne kuitenkin järjettömän kalliita normaalikoossa. Siinä mielessä aivan huippua, että saa testata näillä ja sitä myöten tutustua tuotteisiin. Joskus voisi sitten ehkä jopa räväyttää ja ostaa normaalikokoisen tuotteen. Mahtavaa viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Yhyyyyyyyyy :( Arvaa itkenkö ku en tilannu sillon kesällä tarjouksen aikaan puoleksi vuodeks Jolie Boxia. Nyt nuukuudesta saa kärsiä!!! :D Siis tä on täydellinen boksi! :) Nuo Patykan seerumit, varsinkin oisin halunnu päästä testaan tuota öljyseerumia <3 Onneksi mulle on tulossa joulukuussa Jolie Lux Box :) Tilasitko sä sen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :( Onneksi sinulle tulee niitä muita yllärilaatikoita, jonkin verran tulee niistä kuitenkin lohtua..! Tämä laatikko oli kyllä ihan mieletön! <3 Varsinkin juuri nuo Patykan seerumit... voiko enempää hemmotella!
      Mutta mutta.. olen missannut täysin tuon Lux Box myynnin... nyt on minun vuoro itkeä!! :( Siis tuhoilen noita sähköposteja ihan sumeilematta, joten ohi män... Ja todellakin harmittaa niin vietävästi!!!

      Poista