18.4.2021

A to Z Project Pan Intro

Jossain vaiheessa lupailin uutta projektia ja nyt olisi sen aika. Aloitan tällä kertaa A to Z -projektin, jossa jokaista kirjainta vastaa yksi tuote eli yhteensä 26 kappaletta. Tämän projektin on aikoinaan kehittänyt kaksi kauneusvloggaajaa eli Jessica Lee ja Amanda D. Olen kerran aikaisemminkin tehnyt tämän saman projektin (v. 2019) ja näköjään sekin alkoi huhtikuussa. Silloin mukana oli ainoastaan eri yllätyslaatikoista tulleita tuotteita, mutta tällä kertaa otin mukaan vähän sitä sun tätä. Mukaan pääsi lähinnä tuotteita, jotka ovat pieniä, vanhoja, jämiä, vaarassa jäädä käyttämättä tai haluan muuten vain pois laatikoistani. Mukana on toki pari, jotka pääsivät mukaan ihan vain hyvän kirjaimensa vuoksi, koska jokaiselle kirjaimellehan oli tuote löydettävä. 
 
Tässä ovat tuotteet:


Tarkoituksenani olisi saada kaikki käytettyä loppuun kolmen kuukauden aikana eli haastavaa tulee joidenkin kanssa olemaan, mutta yritetään. Saanpahan tällä tavoin niihinkin tuotteisiin vauhtia ja toivottavasti tulevat sitä myöden käytettyä. Joidenkin kirjaimet ovat vähän kaukaa haettuja, mutta tässä on paljon tuotteita, jotka halusin ehdottomasti projektiin mukaan, joten niille oli vain paikka löydettävä. Useampia näistä olen edes testannut, mutta olen ilmoittanut, jos tuote on käyttämätön.

Tässä tuotteet vielä lähemmin:


A - Balance Me Aha Glow Mask (käyttämätön)
B - Blistex Sensitive Lip Balm
C - Bath & Body Works Cocoa Mint PocketBac Anti-Bacterial Hand Gel
D - Dermosil Living Hand Cream
 
Naamion otin mukaan, että tulisi käytettyä näitä pieniä maskituubeja pois. Naamioita on alkanut kertymään hieman liikaa ja koska tämä on kirkastava, ei häiritse niiden kuorivien käyttöä. Kolme muuta tuotetta ovat vanhoja. Blistexistä on ehkä kolmaosa käytetty, käsigeelistä ehkä vain kymmenesosa. Dermosilin käsivoide on ikivanha, ehkä pariin kertaan käytetty.


E - NovExpert The Peeling Night Cream
F - Filorga Meso-Mask Smoothing Radiance Mask (käyttämätön)
G - Starskin Glowstar Foaming Peeling Puff  (käyttämätön)
H - Yon-Ka Paris Age Defense Hydra N°1 Creme (käyttämätön)

Kuoriva yönaamio meinaa jäädä unohduksiin, on jo vanha, mutta yritän ujuttaa sitä nyt sopiviin kohtiin. Filorgan naamiolle sama selitys kuin A-kirjaimen Balance Me:n naamiolle. Haluan saada myös käytettyä kaikki tällaiset yksittäispakatut "folionaamiot" ja tämä Starskinin oma alkaa olemaan jo melko vanhakin. Yon-Kan voide on vanhimmasta päästä kasvovoiteitani ja myös pieni tuubi.
 

I - Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual Body Lotion Spray (käyttämätön)
J - Sol De Janeiro Coco Cabana Cream (käyttämätön)
K - Lumene Gel Effect - 9 Kuun Loisteessa
L - Carmex Strawberry Moisturising Lip Balm

Doven vartalovoide ei ole ehkä ihan niin mielenkiintoinen verrattuna muihin kroppavoiteisiini, joten projektin turvin yritän saada sen käytettyä pois. Sol de Janeiron tuote on sellainen, jonka ujutin tähän mukaan. J-kirjain oli vaikea! Carmexin huulivoiteesta ei ole enää paljoa jäljellä, on myös ikivanha ja hieman laukussa kärsinyt tuote.
 
Lumenen
lakassa on tuotetta enää noin vähän eli luulisin saavani muutamalla käyttökerralla tuon loppumaan. Ja taas olisi yksi lakka vähemmän.


M - MayBeauty The Incredible Face Mask Peel Off Mud Mask (käyttämätön)
N - Yves Rocher Neroli Secrets D'Essences EdP
O - GlamGlow Oxygenating Deep Cleanse BubbleSheet Mask (käyttämätön)
P - Himalaya Herbals Purifying Neem Face Wash
 
Nämä ovat kaikki melko vanhoja tuotteita. Kaksi yksittäispakattua naamiota jälleen, joiden ostoa yritän jatkossa vältellä eli käyttelen jo olemassa olevat pois. YR:n minihajuvesi, jota olen testannut ja jossa on ihana tuoksu, mutta niin hankala käyttää eli jäänyt laatikkoon makaamaan. Himalayan kasvoputsarista on vajaa puolet käytetty.


Q - Yves Rocher Quelques Notes d'Amour EdP (käyttämätön)
R - Revolution Caffeine Energising Essence Spray With Citrus Extract
S - MAC Strobe Cream 
T - Too Faced Peach Perfect Comfort Matte Foundation - Snow
 
Toinen vanha YR:n minihajuvesi, joka on hankaluutensa vuoksi jäänyt käyttämättä eikä ole tullut edes testattua. Revolutionin kasvosuihke on sellainen, että jos en ota projektiin, skippaan käyttämisen. Näitä on tämän jälkeen vielä yksi jäljellä, joten kiva olisi pitää momentum päällä. Menen tuon sinisen viivan kohdalla. MAC Strobe Cream on myös vanha, unohtunut, mutta vähän käytetty kyllä. Foo Faced'n meikkivoiteen haluan ehdottomasti saada nyt loppumaan. On jo muutamia vuosia vanha eikä sovi itselleni lämpimillä keleillä. Muuten loistava tuote. Aika vähän sitä on tuolla jäljellä, joten yritän keskittyä nyt vain ja ainoastaan tähän, että saisin pois. En haluaisi enää säästää tätä pientä määrää syksyyn.
 

U - Original SoUrce Sweet Rhubarb & Raspberry Shower Gel (käyttämätön)
V - Maybelline New York Baby Lips - 24 Vanilla Cupcake
W - NoFo Ocean Waves Shower Gel (käyttämätön)
X - NoveXpert Micellar Water With Hyaluronic Acid

Original Sourcen suihkari on toinen ujutustuote, koska U-kirjainkin oli vaikea. Mielelläni tämänkin käyttelen tässä projektissa. NoFon suihkareita jaettiin joskus ilmaitteeksi Rustassa ja on sellainen tuote, että ei valitettavasti innosta ollenkaan. Novexpertin miselliveden otin mukaan, että jatkaisin käyttöä samantien loppuun asti keskittymällä vain tähän. Menen tuon sinisen viivan kohdalla. Minua kutkuttavat ne pienemmät ja uudemmat misellivedet, mutta olisi pakko käytellä näitä isompia ja vanhempia ensin pois. Tämän jälkeenkin vielä ehkä ainakin pari ennen niiden uudempien käyttöä. 

Baby Lips
on ikivanha, eikä olisi enää paljon jäljellä, joten enköhän saa loppumaan. Toinen kuvassa näkyvä huulivoide on B-kohdan Blistex.


Y - Yves Rocher FlowerParty EdT
Z - Ziaja Goat's Milk Hand & Nail Cream (käyttämätön)
 
YR:n tuoksu jälleen ja tämäkin on vuosia vanha. Ihana kesäinen tuoksu, mutta jäänyt aina muiden tuoksujen jalkoihin. Tästä on ehkä puolet käytetty. Ziajan käsivoide on kolmas ujutustuote, koska myös Z-kirjain oli niin vaikea ja ainoa, joka takoi päätäni koko ajan oli Z niin kuin Ziaja.  


Niin kuin sanoin niin hieman olen soveltanut, että saisin haluamani tuotteet projektiin mukaan. Projekti kestää siis vain kolme kuukautta ja aluksi ajattelin, että seuraavaksi esittelisin vain finaalin, mutta päätin kuitenkin tehdä yhden välipostauksen. Se tulee siis joskus kesäkuun alkupuolella. Tämä ihan vain sen vuoksi, että en halua jäädä säästelemään loppuneita tuotteita, koska uskon, että niitä projektin puolessa välissäkin on jo ihan kiitettävästi. Vaikeaa kuitenkin tulee olemaan ainakin hajuvesien ja naamioiden kanssa, mutta yritetään. Nyt olisi parin muunkin projektin päivitykset odottamassa vuoroaan, joten näitä tulee nyt liukuhihnalta. Niistä sitten vähän myöhemmin. Aurinkoista sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä projektiin, etenkin hajuvesien kanssa :D Naamioiden kanssa on se huono puoli (tuubimallisissa siis), kun ei nyt ihan joka päivä voi tiettyjä naamioita käyttää, etenkin jos sisältää happoja jne..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Naamiot tuntuvat tällä hetkellä olevan se murheenkryyni, mutta olen kyllä saanut niistä muutamia jo käytettyä :) Se huono puoli niissä tosiaan on, ettei voi ihan rajattomasti ja huolettomasti läträillä ;)

      Poista
  2. Hei, tee vaan välipostaus, mua kiinnostaa miten homma on edennyt ennen grand finalea :) Mulla on/oli tuhottomasti myös hajuvesiä, mut valitettavasti en voi käyttää niitä töissä, missä siis vietän suurimman osan mun ajasta, joten ne on päässy vanhentumaan pikkuhiljaa. Lopulta hoksasin käyttää niitä vessahajusteena, eli aamuisin ennen meikkausta pari painallusta hajuvettä, ja sitten voin meikata ja samalla nauttia ihanasta tuoksusta :D Käytän salaa kuitenkin töissä Sabe Massonin voidemaista parfyymia Parisian Rhapsodya <3 Toivottavasti en jää kiinni XD Kivaa alkavaa kevätviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D Kyllä niitä iloja pitää ihmisillä olla ja hajuvedet kuuluvat ehdottomasti niihin! :) Itsekään en töissä voi käytellä, kun siellä on herkkänenäisiä, mutta vieläkään ei ole pääkallopaikalle menemistä, joten otan tällä hetkellä kaiken ilon tuoksuista irti! :D Tuo vessa (tai muunkin huoneen) tuoksuna käyttö on todella nerokasta varsinkin niille vanheneville tuoksiulle ja piristää kummasti! <3 Kiitos paljon ja kivaa kesän alkua sinne!! <3

      Poista