12.6.2021

A to Z Project Pan Update #1

Huhtikuun puolessa välissä aloitin kolme kuukautta kestävän A to Z -projektin, jossa jokaiselle kirjaimelle on oma tuotteensa eli yhteensä 26 tuotetta. Otin mukaan vanhoja, puoliksi käytettyjä, pieniä, vaarassa jäädä käyttämättä ym. tuotteita, mutta kuitenkin sellaisia, joiden uskoisin saavani käytettyä tämän pienen ajan sisällä. Nyt on projekti kestänyt kaksi kuukautta ja lupailin edes yhtä päivitystä, joten asiaan. Tässä oli lähtökohta:
 

Tuotteita oli siis ihan laidasta laitaan, joten varmasti jokaista tulen käyttämään ja ihan lupaavasti tämä projekti on tähän asti mennytkin. Seuraavassa olen yliviivannut käytetyt tuotteet: 


A - Balance Me Aha Glow Mask
B - Blistex Sensitive Lip Balm
C - Bath & Body Works Cocoa Mint PocketBac Anti-Bacterial Hand Gel
D - Dermosil Living Hand Cream
 
Näistä tuotteista on loppunut kaksi, käsidesiäkin on enää ehkä puolet jäljellä, mutta Dermosilin käsivoide on jäänyt vielä minimaaliselle käytölle. Haluan ensin tässä samassa projektissa olevan Ziajan käsivoiteen loppuvan.
 
E - NovExpert The Peeling Night Cream
F - Filorga Meso-Mask Smoothing Radiance Mask 
G - Starskin Glowstar Foaming Peeling Puff  
H - Yon-Ka Paris Age Defense Hydra N°1 Creme 
 
Näistä olen vain kasvovoiteen saanut käytettyä. Yritän skarpata nyt noiden muidenkin kanssa, koska muuten loppuu aika kesken. 
 

I - Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual Body Lotion Spray 
J - Sol De Janeiro Coco Cabana Cream
K - Lumene Gel Effect - 9 Kuun Loisteessa
L - Carmex Strawberry Moisturising Lip Balm 

Näistä on siis kolme käytetty ja erityisesti kynsilakan loppumiseen olen niin tyytyväinen. Siitä riitti 2,5 kertaan eli kolmannella kerralla täytyi jatkaa toisella samansävyisellä lakalla. Myös Carmexin huulivoide on kovassa käytössä.

M - MayBeauty The Incredible Face Mask Peel Off Mud Mask 
N - Yves Rocher Neroli Secrets D'Essences EdP
O - GlamGlow Oxygenating Deep Cleanse BubbleSheet Mask 
P - Himalaya Herbals Purifying Neem Face Wash
 
Näistä on kaikki käytetty ja näiden kohdalla tuo hajuvesi oli se, jonka todellakin halusin lähtevän pois varastoistani. Todella hyvä tuoksuhan siinä oli, mutta näihin pikkupulloihin (muutamia laatikossa) ei tule oikein ikinä tartuttua, vaan mieluummin käyttelee isompia suihkepulloja tai no, edes suihkepulloja. Näissä kun sitä suihkemekanismia ei ole. Molemmat maskit olivat loistavia, mutta putsariin en ollut täysin tyytyväinen, tuoksu vähän tökki.


Q - Yves Rocher Quelques Notes d'Amour EdP 
R - Revolution Caffeine Energising Essence Spray With Citrus Extract
S - MAC Strobe Cream 
T - Too Faced Peach Perfect Comfort Matte Foundation - Snow
 
Tuoksua en ole vielä korkannut, mutta Revolutionin suihke loppuu satavarmasti ehkäpä jo kesäkuun aikana. Macin voide oli loistava, mutta Too Faced'n meikkivoide ei ollut täydellinen. Kyllä sen käytti ja oli hyvä, mutta oli vähän liian paksua ja pakkelimaista. Olen todella yllättynyt, että siellä oli niin vähän voidetta jäljellä, koska tämä loppui jo huhtikuun aikana.


U - Original SoUrce Sweet Rhubarb & Raspberry Shower Gel 
V - Maybelline New York Baby Lips - 24 Vanilla Cupcake
W - NoFo Ocean Waves Shower Gel 
X - NoveXpert Micellar Water With Hyaluronic Acid 
 
Original Sourcen suihkarissa oli helppo pitäytyä ja käyttää saman tien loppuun, koska oli niin ihanan raikas. Tuo toinen suihkari oli vähän tylsä, mutta kyllä senkin käytti. Kaksi muuta tuotetta ovat kovassa käytössä ja kasvovesi loppuu näinä päivinä.


Ei tätä huulirasvaakaan paljon jäljellä ole, ehkä puolet verrattuna aloituskuvaan, mutta käyttelen tätä vain ihan satunnaisesti, ainakin vielä.


Y - Yves Rocher FlowerParty EdT
Z - Ziaja Goat's Milk Hand & Nail Cream
 
Nämä ihanaiset tuotteet ovat molemmat ahkerassa käytössä ja tulevat varmasti loppumaan pikapuoliin. 
 
Yhteensä loppuneita on 13:
 

Eli tasan puolet, joten 13 on vielä myös jäljellä: 
 
Uskoisin, että suurimman osan näistä saan käytettyä. YR:n pieni hajuvesi saattaa olla sellainen murheenkryyni ja ehkä Novexpertin yövoide. Käsidesikin on siinä ja siinä, mutta yritetään. Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Hyvinhän tuo projekti on edennyt, kuitenkin jo puolet käytetty! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä edennyt hyvin, ehkä paremmin kuin osasin kuvitella ;) Mutta onhan nuo valitut tuotteet loppujen lopuksi aika nopeita käytettäviä.. :)

      Poista