28.6.2021

Loppuneet tuotteet huhtikuu 2021

Toivottavasti kaikki ovat selvinneet kunnialla juhannuksesta. Lämpöä ainakin riitti. Ajattelin jatkaa taas loppuneiden tuotteiden esittelyillä, koska onhan tässä jo kesäkuukin pian ohitse eli vähän olisi vielä kirimistä.


Huhtikuun loppuneet ovat kiva sekalainen seurakunta. Varsinkin projektien myötä olen saanut käytettyä useampiakin vanhoja tuotteita pois. Erityisen iloinen olen noista kaikista meikeistä ja niiden kohdalla varsinkin silmänrajauskynästä - yksi vähemmän!
 
Schwarzkopf Ultime Marula Finishing Oil
Ostospostaus - pienen pieni 5 ml pullo aivan mahtavaa hiusöljyä. Silotti hiukset ihanan helposti pienellä määrällä eikä lähmännyt niitä ollenkaan. Mitään tuoksua en tässä huomannut. Voisin hankkia lisääkin. (5/5) 
 
Yves Rocher Anti-Breakage Fortifying Serum
Ostospostaus - käyttelin tätä kosteisiin hiuksiin ehkä kerran tai kaksi viikossa ja tämä silotti myös hyvin hiuksia ja poisti sähköisyyttä. Tässä on myös lämpösuoja, mutta tuskin olen kertaakaan hiuksiani suoristanut tai kuivannut tämän käytön aikana. Tässä oli myös ihana tuoksu, joka tosin hävisi hiuksiin laittamisen jälkeen. Ihan ok tuote, mutta tuskin tulen ostamaan toista kertaa, koska on parempiakin. (3/5)
 
MAC Strobe Cream
Asos joulukalenterista 2018, mukana A to Z -projektissani - loppujen lopuksi aivan loistava tuote meikkivoiteeseen sekoitettuna. Sekoittelin tätä lähinnä samassa kuvassa olevaan Too Facedin omaan, jolloin tämä ohensi sitä sopivasti ja otti liian mattaisuuden pois. Tätä minulta löytyy vielä lisääkin, mutta täytyy käytellä muutamat projektituotteet ensin loppuun. (5/5)
 
Cover FX Glitter Drops
Boxycharm 11/2018, mukana Boxycharm-projektissani - kokeilin tätä ehkä kerran poskipäille ja voi sitä glitterin määrää - ei, ei, ei. Käyttelin tämän sitten vartalovoiteeseen sekoitettuna lähinnä käsivarsilleni ja se oli hyvä keino saada tuote käytettyä. Aika maltillisesti sai siihenkin sekoitella, muuten olisi ollut aikamoinen glitterimania ihollani. (1/5)
 
Too Faced Peach Perfect Comfort Matte Foundation - Snow
Ostospostaus, mukana A to Z -projektissani - tämä oli kuitenkin mielestäni pikkaisen liian paksua omiin mieltymyksiini nähden. Tämä teki ihosta mattaisen, sileännäköisen ja peitti hyvin, mutta en tykkää siitä tunteesta, että naama on täynnä pakkelia. Sekoittelin tämän sekaan mm. täällä loppuneissa tuotteissa esiteltyä Beccaa ja yllä esiteltyä MACin Strobe Creamia, jotka molemmat kivasti vähän ohensivat tämän koostumusta eli siitä tuli vähän juoksevampaa. Lisäksi ne antoivat hieman kuultoa. Näin sain tämän sitten käytettyä onnellisesti loppuun. Tämä oli myös selvä talvimeikkivoide, kesäsäille tuo sekoittaminenkaan ei ole auttanut, vaan on ollut edelleen liian paksua. Sävy oli ihan täydellinen. (4/5) 

Steve Laurant Precision Tip Liner - Black
Glossybox 12/2019 - nyt on siis tällainenkin ihme nähty, että olen saanut silmänrajauskynän käytettyä. Tätä se korona ja ylimääräinen aika on teettänyt. Käyttelin tämän nestemäisen kynän tasan yläluomella antamaan ytyä maskararajaani. Kynä oli erittäin helppokäyttöinen, viivasta tuli prikulleen sellainen kuin onnistui saamaan ja se oli täysin musta. Uutta en kuitenkaan todellakaan tarvitse varmasti kymmeneen vuoteen. Niitä on hieman kertynyt, vaikka olen niitä taatusti kymmeniä (hieman liioiteltuna) antanut eteenpäinkin. (5/5)

BBB London Ultra Slim Brow Definer - Indian Chocolate
LF joulukalenterista 2018 - todella helppokäyttöinen kulmakynä, jossa oli myös täydellinen sävy. Tällä sai kulmista hyvännäköiset. (5/5)

Tarte Tarteist Lip Paint
Boxycharm 12/2018, mukana Boxycharm-projektissani - tämän sävy oli aivan ihana sen jälkeen, kun sen oli antanut asettua huulilla jonkin aikaa. Ihan täydellinen. En vain loppujen lopuksi tykännyt tämän tahmaisesta tunteesta, joten sen vuoksi roikkui projektissakin pitkään mukana. Oli tämä kyllä riittoisa tuubikin, mutta se tahmaisuus ärsytti melkoisesti. (3/5)

Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer
Glossybox 03/2019 - tällainen on tullut ennenkin käytettyä ja oli yksi syy aikoinaan boxin tilaamiseen, vaikka vain pieni 7 ml purkki onkin. Loistava tuote, joka antaa hyvän pohjan meikille. Ei rasvoita ihoa, kosteuttaa ja imeytyy hyvin. (5/5)

Filorga Time-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream
Ostospostaus - käyttelin tämän yövoiteena. Tämä oli ihanan täyteläinen sy-voide, joka piti ihon kunnossa ja hoidettuna. (5/5)

ESPA Optimal Skin Pro-Serum
Ostospostaus - aivan upea seerumi, jota käyttelin joskus ihan yksistään yövoiteen tavoin tai sitten sinä seerumina yövoiteen alla. Tämä piti ihon yksistäänkin kunnossa yön yli, mutta imeytymistä täytyi hieman odotella. Tuoksu tässä on sellainen kylpylämäinen, aivan valloittava. (5/5)

La Roche-Posay Effaclar Duo (+)
Tytär luovutti tämän minulle melkein täysinäisenä, koska löysi itselleen paremman voiteen. Käyttelin tämän täysin kaulani iholla, koska en tiennyt, kuinka kauan tämä oli ollut korkattuna. Olen kyllä itsekin tällaisen aikoinaan käyttänyt ja oli muistaakseni aivan täydellinen kasvovoide, joten sen vuoksi annan 5/5.

Patyka Double Action Smoothing Scrub
Jolie Box 08/2018, mukana 22 By Year 2022 -projektissani - tätä käyttelin kerran viikossa ja jätin aina vähäksi aikaa naamioksi kasvoilleni asettumaan ennen kuin pesin sen pois. Erittäin hellävarainen kuorinta-aine, joka selvästi pehmensi, tasoitti ja kirkasti ihoa. (5/5)
 
Patyka Melting Cleansing Oil
Ostospostaus - tämä oli taattua Patykaa ja aivan täydellinen öljypuhdistusaine. Tuoksu oli ihanan pehmeänlainen ja tämä puhdisti kasvot meikeistä täysin ja helposti. Pullossa lukeekin, että sopii myös vedenkestävän meikin puhdistukseen. Tätä tulee kyllä ikävä, koska putsareita minulla on aivan liikaa, joten en ole ihan heti ostamassa uutta. (5/5) 
 
MayBeauty The Incredible Face Mask Peel Off Mud Mask
Bette Box 12/2019, mukana A to Z -projektissani - tämä oli nyt viimeinen aikoinaan Bette Boxista tulleista kolmesta pakkauksesta eli näitä olen käyttänyt jo aikaisemminkin. Joka kerta olen kehunut, kuinka täydellinen ja viimeisen päälle tehokas tämä naamio on, eikä mieli ole muuttunut. (5/5)

GlamGlow Bubblesheet Oxygenating Deep Cleanse Mask
Ostospostaus, mukana A to Z -projektissani - tämä oli aivan huippuluokan kasvonaamio. Tämä oli siis sellainen kupliva, mutta tämä teki sitä kuplintaa juuri sopivasti, eikä kutittanut ollenkaan (kuten sen yhden aiemman kuplivan kanssa kävi). Naamio oli musta, helppo laittaa ja käyttöaikakin oli lyhyt eli noin 3 minuuttia, mistä myös iso plussa. Naamion poiston jälkeen kasvoille jäi ihanan superpehmeä vaahto, joka hierottiin sitten kasvoihin ja huuhdeltiin. Ihostakin tuli aivan ihanan superpehmeä ja sileä. (5/5)

Boots Cucumber Wipe Away The Day Facial Wipes
Ostospostaus - ostin nämä aikoinaan reissussa, koska luulin putsarini loppuvan ja tässä sitä ollaan yli 1,5 vuotta myöhemmin. Putsarihan siis ei loppunut. Nämä olivat melko kuivahkoja liinoja eli ei mielestäni vakuuttaneet tehokkuudellaan. Tuoksu oli sellainen keinotekoinen kurkku, joten ei sekään kovasti mieltä ylentänyt. Käyttelen tällaisia liinoja yleensä ennen jumppaa, että saisin suurimman osan meikeistäni pois. On ollut vähän hiljaisempaa meikkirintamalla ja varsinkin, jos olen tiennyt päivän aikana liikkuvani, en ole vaivautunut meikkaamaan. (3/5)
 
I Love Gingerbread Cookie Bath & Shower Crème
Ostospostaus - tämä oli se kappale, joka tuli itselleni korkki rikkinäisenä, joten käyttelin tämän heti pois, koska en voinut tietää, kauanko tämä on ollut avonaisena. Tässä oli melko mieto, mutta niin täydellinen piparkakun tuoksu, että ei mitään rajaa. Aivan ihana suihkugeeli ja tosiaan onneksi on toinen vielä odottamassa vuoroaan. (5/5)
 
NoFo Ocean Waves Shower Gel
Mukana A to Z -projektissani - tämän olen saanut Rustasta kaupanpäällisenä. Suihkugeeli oli sellaista merellisen turkoosin väristä, joten oli kiva väriläiskä suihkukaapissa. Tuoksu tässä oli todella mieto, mutta raikas. Pesi hyvin, joten ihan ok perussuihkari, mutta ei nyt mitenkään erityisen hohdokas. Nämähän ovat erittäin halpoja, joten ihan hyvin, jos ikinä suihkarit loppuvat kesken, voisi ostaakin lisää. (3/5)
 
Thisworks Deep Sleep Body Cocoon
LF joulukalenterista 2020 - tämän korkkasin heti kalenterin avattuani. Käyttelin tätä yleensä saunan jälkeen vain polville ja kyynärpäille, sillä ne paikat yleensä kiristelevät kuivuuttaan. Käytin tätä erittäin säästeliäästi, koska tämä oli niin ihana! Tuoksu menee laventeliin, mutta ei liikaa, vaan juuri sopivasti. Normaalisti en laventelista tykkää, mutta jotenkin tämä oli niin ihana ja rauhoittava, että olisi tehnyt mieli syödä. Mistähän ravintoainepuutteesta sekin kertoo.. Toivottavasti saan tätä jonkin boxin tai kalenterin muodossa vielä joskus lisää. (5/5)

The Body Shop Cool Cucumber Softening Body Butter
Ostospostaus - maaliskuussa loppui saman sarjan käsivoide, jonka tuoksusta en oikein pitänyt, joten otin sopivan hetken tullen heti tämän vartalovoinkin käyttöön, että saan sen pois varastoistani. Yllätyksekseni tässä se tuoksu ei ärsyttänyt hajunystyröitä ollenkaan ja jopa tykkäsin tämän miedosta kurkun tuoksusta. Lisäksi voide oli ehkä hieman ohuempaa kuin näissä TBS:n vartalovoissa yleensä, joten tämä imeytyikin kunnolla ja selvästi nopeammin. Tässä oli myös selvä cooling-efekti. Tykkäsin tästä voiteesta todella paljon. (5/5)

Escada Magnetism Eau de Parfum
Ostospostaus - tässä oli melkoisen tumma tuoksu, sanotaanko näin, joten sopi erittäin hyvin talven pimeisiin päiviin. Kaukana niistä Escadan raikkaista kesätuoksuista. Päätin siis, että tämä on se talvi, kun käyttelen tämän pikku hiljaa pois. Tämän tuoksu ei pysynyt kovin kauaa ihollani, mutta tykkäsin siitä kyllä todella paljon. En kuitenkaan ostaisi uutta pulloa. (5/5) 

Catrice Cosmetics Power Gel 2 In 1 Base & Top Coat
Tämä tarttui joskus täysin heräteostoksena kaupasta, kun tiesin edellisen päällyslakkani pian loppuvan ja tämä oli niin edullinen. Ollakseen niin edullinen, tämä oli aivan superhyvä eli selvästi pidensi lakan kestoa ja antoi sille kiiltoa. Olisi kuitenkin pitänyt lopettaa tämän käyttö jo vähän aikaisemmin, koska nuo jämät tuolla vähän pilasivat muutaman lakkaukseni, oli niin paksuuntunutta. Ostan tätä kuitenkin taatusti lisää. Käyttelin siis vain ja ainoastaan päällyslakkana, en kertaakaan pohjustajana. (5/5)
 
IsaDora Wonder Nail - 772 Purple Reign
Ylläripussukasta saatu, mukana Kynsilakkaprojektissani - IsaDoran lakat ovat aivan loistavia ja tässä sävykin oli aivan täydellinen. Toisella kerroksella sävy syveni juuri sellaiseksi kuin tämän sävyisten lakkojen haluan tekevänkin. Ihan täydellinen lakka. (5/5)
 
Lumene Gel Effect Nail Polish - Moonlit/Kuun Loisteessa
Mukana A to Z -projektissani - aloitin vuoden alusta kynsilakkaprojektin ja jossain vaiheessa tajusin, että tässä lakassa oli tasan tarkkaan jämät jäljellä. Ujutin siis mukaan tuohon toiseen projektiin ja sain nopeasti käytettyä pois. Näitä saman sävyisiä lakkoja minulla on vieläkin yli kymmenen eli omasta mielestäni aivan liikaa. Tämän sävy oli hieman vaaleampi luumu kuin tuon edellä olevan IsaDoran. Tykkäsin IsaDorasta enemmän. Kuitenkin nämä Lumenen lakat ovat aivan loistavia ja helppokäyttöisiä kaikin puolin, joten kiva näitä on käytellä. (4/5)  
 

Lopuksi vielä parit näytteet, jotka olivat kaikki täysin positiivisia tapauksia. CeraVen tuotteita en ole vielä itse kunnolla käyttänyt, mutta molemmat tyttäreni ovat hurahtaneet niihin. Täytyy varmaan itsekin jossain vaiheessa ostaa niitä testiin. Aurinkoista viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Tuo The Body Shopin viilentävä kurkku vartalovoide olisi kyllä omiaan näille helteille :'D Mie en ole käyttänyt vartalovoiteita varmaan reiluun viikkoon, kun iho on jo tahmea muutenkin. Olen miettinyt korkkaanko yhden viime vuotisen viilentävän voiteen Oriflamelta, vai enkö? ;D Siinäpä pulma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen.. korkatako sellainen viilentävä vai ei, kun ei huvittaisi laittaa mitään :D Minä laitoin sellaisen geelivoiteen jääkaappiin ja olen yrittänyt käytellä sitä silloin tällöin, ettei iho ihan kuivahda.. Niin virkistävää!! ;) Toivottavasti olet myös korkannut... :D

      Poista