23.12.2019

Bette Box joulukuu 2019

Joulukiireiden keskeltä päätin minäkin esitellä vuoden viimeisen Bette Boxin, että saisin tuotteet paikoillensa ja pois silmistä sinne, minne kuuluvat. Harmittavasti Glossyboxia vaan ei näy eikä kuulu, katsoin, että tilauksen pitäisi kuitenkin olla voimassa.


Joulukuun boxissa vaikuttaa olleen melkoisesti vaihtelua. Monenlaista eri versiota on liikenteessä, omaan versiooni olen oikein tyytyväinen. Mitään näistä en ole kuitenkaan vielä testannut.


Love Beauty And Planet Muru Muru Butter & Rose Delicious Glow Body Butter
Minähän rakastan vartalovoiteita ja tämä vaikuttaa niin ihanalta, että oli oikein mieluinen yllätys. Ruusun tuoksukin on alkanut pikku hiljaa tuntumaan ihan kotoisalta eli senkin puolesta tykkään tästä kovasti. Tämä oli boxin isoin tuote ja tämähän on vegaaninen. Voiteen pitäisi myös kosteuttaa tehokkaasti, joten luultavimmin tämä pääsee jo tänä talvena käyttöön asti. 


Novexpert Vitamin C The Peeling Night Cream
Tämäkin vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta tapaukselta. Voide on hellävaraisesti kuoriva yövoide, jonka pitäisi uudistaa, kohottaa ja kiinteyttää ihoa sekä vähentää näkyviä juonteita. Ensin ajattelin jättää tämän suosista keväämmälle, mutta esitekortissa nimenomaan mainostetaan jopa talvi-ihon tarvitsevan tällaista tapausta, joten eiköhän tämä pääse piankin käyttöön. Tätä voi siis jatkuvassa käytössä laittaa joka toinen yö tai sitten ihan intensiivihoitokuurina. 


Manna Kadar Eyeshadow - Aphrodite
Lappusessa mainostetaan mineraalipuuteria, mutta kyllä tämä minun saamani tuote on luomiväri. Sävy on tummanruskea, mutta ihan kuin olisin jossain valossa näkevinäni jotain violettiin menevää seassa. Jännä sävy. On kuitenkin metallinhohtoinen. Katsotaan, mikä tämän kohtalo tulee testausten jälkeen olemaan.


Eucerin Hyaluron Filler Anti-Age Day Cream Spf 15
Kuivalle iholle suunnattu päivävoide, jonka pitäisi auttaa tasoittamaan ryppyjä. Tämä voide sisältää hyaluronihappoa sekä SPF-suojan, jotka taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan. Kokeilen tätä rasvoittuvalle kasvojeni iholle jossain vaiheessa, mutta mikäli ei sovi, käyttelen kaulalleni. 


Kevin.Murphy Young.Again Immortelle Infused Treatment Oil 
Tämä on hiuksiin jätettävä kevyt hoitoöljy, jonka pitäisi antaa niille pehmeyttä. Tämä antaa suojan myös sekä lämmöltä että ympäristön haittatekijöiltä ja kosteuttaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia. Olen kyllä tyytyväinen, että sain tämän tuotteen boxista. Hiusöljylle on aina käyttöä ja aivan mahtavaa päästä testaamaan Kevin.Murphyn tuotetta, taitaa olla ensimmäinen kerta. Jotenkin tämä merkki on vaan jäänyt aina paitsioon.


Viimeisenä vielä pitkäaikaistilaajien extratuotteet (uskoisin näin) eli kolme kappaletta MayBeautyn The Incredible Peel Off Mud Mask -näytteitä sekä yksi Urtekram Coconut Nectar Shampoo -näyte. Jonkin naamion olen MayBeautylta käyttänyt aikaisemminkin ja muistaakseni se oli aivan loistava. Tätä silmällä pitäen oikein kiva, kun nyt tulee kolmin kappalein heiltä näitä naamioita, niin ei ihan heti lopu kesken. 


Eli olen suhteellisen tyytyväinen kyllä saamaani boxiin. Joku luksushan tästä juhlan ajan laatikosta toki puuttuu, mutta ainakin nämä tuotteet tulevat kaikki käyttöön. Manna Kadar saattaa lähteä eteenpäin joskus hamassa tulevaisuudessa, mutta testailen sitäkin kyllä. Rauhallista joulun odotusta!    

2 kommenttia:

  1. Sinä onnekas sait ehjänä Manna Kadarin perille :D Aika moni oli saanu sen hienojakoisena pölynä kuten minäkin! XD Meillä oli muutenkin yhtenäinen boksi, mainitsinkin instassa toiselle +40 leidille, et onneks me ikääntyneemmät emme saaneet glitteriä, tai ainakaan mä en osaa käyttää sitä mihinkään XD Mä lopettelin nyt kaikki mun kauneusboksit paitsi Betten. Tuli aikamoinen ähky tuotteista, ja halusin ehkä todistaa itelleni, et kykenen elämään ilman kuukausittaisia ylläreitä :) Toki kaikki mun 6 (!!!!!!) joulukalenteria toi lisää käytettävää, ja aattelinkin elellä niillä ens vuoden ja käyttää säästyneet rahat johonkin matkaan :D Mutta huomenna on jouluaatto ja ainakin meillä tyttösellä hirveä lahjakuume-tullut siis äitiinsä! :D Vielä kerran hyvää joulua ja herkullisia ruokia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa boxeissa oli todella paljon vaihtelua, joten kiva kuulla, että joku on saanut tismalleen saman! Ehkä se on se ikäjuttu... ;) Huomasinkin, että oli tosiaan rikkoontunut tuo Manna Kadar monella. Tosi harmi, kun sinullakin! :(
      Hahhah... joo, se glitteri olisi kyllä ollut vihoviimenen.. ei tulisi käyttöä ehkä kuin korkeintaan halloweenina..
      Ehkä noista kalentereista tuli sinulle ylläriähky ;) Mikäs sen mukavampaa.. mutta on varmaan tosiaan tuotteita nyt roppakaupalla. Tuota Betteä on kyllä jotenkin vaikea lopettaa.. en tiedä, mistä johtuu. Olen itsekin tässä miettinyt Glossyboxin lopettamista eli vain juuri Betten pitämistä. Luultavasti sen teenkin. En ole vieläkään kuullut joulukuun Glossysta pihaustakaan, täytyy viimeistään tammikuun alussa alkaa selvittelemään asiaa, jos ei vieläkään näy.
      On ne lapset niin ihania :) Ja joulu on vain kerran vuodessa! Kiitokset taas - syötyä on tullut, mutta jos joskus, niin jouluna.. ;) Oikein rentouttavaa illan jatkoa sinne! <3

      Poista