30.12.2019

10 in 2020 -Project Pan

Nyt kun edellinen projekti on saatu suhteellisen hyvällä onnistumisprosentilla purkkiin, niin uuden vuosikymmenen kunniaksi pistän tällä kertaa kehiin 10 tuotetta ja aloitan jälleen koko vuoden kestävän projektin. Tarkoituksena on tietenkin saada ne kaikki käytettyä loppuun. Tuotteet olen valinnut lähinnä sen perusteella, että alkavat olemaan jo melkoisen vanhoja ja suurin osa niistä vain testattuja eli periaatteessa täysin käyttämättömiä. Olisi siis todellakin korkea aika antaa niille vähän vauhtia ja saada pois varastoista pyörimästä. 

Olen ostanut nämä kaikki tuotteet itse, mutta vuoden aikana on tarkoitus tehdä useampia lyhyempiä projekteja, joissa käyttelen erityisesti yllätyslaatikoista tulleita tuotteita. Ensimmäinen sellainen alkaa jo nyt tammikuun alusta, mutta siitä lisää luultavasti seuraavassa postauksessa. Tässä ovat tuotteet:


Urban Decay Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector - Light (40 ml)
Nars Mini Lip Gloss - Orgasm (4 ml)
Revolution I Heart Makeup I Heart My Lips - Rising Pulse
NYX Pore Filler Primer (20 ml)
Christina Aquilera Woman EdP (30 ml)
Kat Von D Lock-It Makeup Setting Mist (120 ml)
Bourjois Paris Healthy Balance Unifying Powder - 52 Vanille (9 g)
Sensai Total Finish Refill Powder Foundation
Essence Mosaic Blush - 10 Miss Floral Coral (4,5 g)
L'Oréal Glam Bronze - 101 Blonde Harmony (9 g)

Mukana ei ole tällä kertaa yhtään palettia, mutta yritän saada niitä sisällytettyä vuoden aikana muihin projekteihin. Ehkäpä omistan jonkin projektin täysin vain ja ainoastaan paleteille ja yritän saada niistä pannuja näkyviin, katsotaan. Myöskään korostusväriä en ottanut mukaan, koska sellaisen käyttö on tällä hetkellä todella harvassa. 



Essencen poskipunaa olen käyttänyt aikanaan viikon verran Draw My Stash -projektissani, mutta huulipunaa, hajuvettä ja meikinkiinnityssuihketta olen testannut ainoastaan 1-2 kertaa. Nyxin primerin sekä Bourjoisin puuterin korkkasin nyt ja vähän testailin niitä ja vaikuttivat lupaavilta. Minulla on tällä hetkellä neljä muutakin primeria ihan vakkarikäytössä, joiden käyttöä haluan myös jatkaa, mutta tässä pohjustajassa on vain 20 ml, joten luulisin onnistuvani saamaan tämän vuoden aikana loppumaan. Kuvassa olevista tulen ihan varmasti olemaan ongelmissa sekä huulipunan että meikinkiinnityssuihkeen kanssa, mutta muiden luulisin olevan helppoja.



Tältä Essencen poskipuna sekä Bourjoisin puuteri näyttävät alkutilanteessa. Molempien sävyt ovat oikein passelit, joten näitä tulee olemaan helppo käyttää. Jostain syystä tuo puuteri on vain jäänyt pitkään paitsioon, en ole viitsinyt sitä korkata, koska niitä avattuja on varmaan ainakin kymmenen tällä hetkellä.





Huulipuna on tuollainen nätti sydämen muotoinen ja sävy on aivan täydellinen nude. Olen vain todella hidas käyttämään punia, joten helppoa tämän loppuun asti saaminen ei tule olemaan.



Näitä neljää taas olen käyttänyt jo jonkin verran. Narsin huulikiillosta ja UD:n meikkivoiteesta tykkään valtavasti, mutta ovat olleet käyttämättöminä jo kauan. Huulikiilto on kuitenkin melkein täysi ja meikkivoiteesta olen käyttänyt ehkä puolet. Ongelmissa tulen olemaan tuon Sensain puuterin kanssa.



Tässä bronzerin sekä puuterin lähtötilannetta. Kumpikin näistä on suoraan sanottuna aivan sairaan vanhoja, mutta viis veisaan käyttöikäsuosituksista, jos tuote on vielä käyttökelpoinen. Bronzerista olen aikoinaan tykännyt kovasti, mutta tässä on muutama muu bronzer/varjostustuote tullut käytettyä välissä. Puuteri taas on aivan liian tumma (en tiedä sävyä, mutta kuva vaalentaa sitä), mutta jospa se kesällä edes jonkin aikaa menisi. Jos ei mene, niin saa toimia varjostuksissa, joten toivottavasti sillä tavalla saisin tämän kalliin tuotteen vihdoin käytettyä. Muuten tuo puuteri olisi aivan taivaallinen, se tekee ihosta ihanan sileän samettisen ja mattaisen sekä pysyy hyvänä kauan, joten todella harmittaa, että luotin silloin aikanaan huonoon myyjään, joka muka valitsi minulle hyvän sävyn.



Näillä olisi nyt tarkoitus aloittaa todenteolla urakointi vuonna 2020. Olen taas superinnoissani näistä "uusista" tuotteista ja toivon, että motivaatio pysyisi hippusen paremmin päällä kuin viime vuonna ja oikeasti saisin kaikki käytettyä. Tosin tuotteita on puolet vähemmän, joten siinä mielessä paljon helpompaa. Riemukasta Uutta Vuotta! 

2 kommenttia:

  1. On sulla vissiin kunnon varastot meikkejä kun taiot niitä aina lisää :D Revolutionin huulipuna on kyllä niiiiin söpö ja hyvänvärinen, kiinnostaa tietää saatko kulutettua sen loppuun. Mä tosiaan laitoin nyt tauolle kaikki mun boksit paitsi Betten, ja aattelin käyttää ainakin suurimman osan jo olemassaolevista ihonhoitotuotteista pois vuonna 2020 ja meikeistä ees korkata käyttöön avaamattomat tuotteet :D En edes yritä mitään ostolakko-hullutuksia vaan pyrin miettimään hankintoja yön yli ja välttämään impulssiostoja. Saas nähdä miten käy :) Ihanaa ja rentoa alkanutta uutta vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkejä riittää :D Kauhulla mietin, koska saan oikeasti alkaa niitä heittelemään urakalla roskiin...
      Tsemppiä kovasti sinulle tuohon "projektiisi"! Kuulostaa hyvältä! Päivä kerrallaan, niin pian huomaatkin, että on jo kuukausi mennyt ;) Melkeinpä viet sanatkin suustani tuon ostolakkoilun suhteen, ihan mitä itsekin olen tuumaillut ;) Ei itseltäni onnistuisi millään muotoa. Yritän olla järkevämpi, mutta mihinkään totaalilakkoon en pystyisi. Melkein jo kuule itsekin peruin sen Glossy boxin.. Sain vihdoin sen joulukuisen ja siinä samassa tuli mieleen, että NYT, mutta jäi vielä tekemättä.. ;)
      Kiitokset! Mahtavaa ja riemukasta uutta vuotta sinullekin! <3 Ja kiitos kaikista ikimuistoisista kommenteista vuoden aikana, ovat aina piristäneet päivää suunnattomasti!! <3

      Poista