21.12.2019

Joulukalenterin luukut 18-21 sekä muutama ostos

Ritualsin kalenteria täällä siis availlaan ja uusia tuttavuuksia sieltä putkahtelee tasaiseen tahtiin. Joitakin Ritualsin tuotteita olen aikaisemmin käyttänyt, mutta mitään niistä ei ole vielä tullut tosiaan vastaan. Tässä neljän seuraavan luukun anti:


Luukku 18: The Ritual Of Samurai Organic Bamboo & Cypress Shower Foam (50 ml)


Luukku 19: The Ritual Of Samurai Organic Bamboo & Japanese Mint Ice Shower Gel (70 ml)


Luukku 20: The Ritual Of Namasté Purify Moringa & Holy Lotus Velvety Smooth Cleansing Foam (30 ml)


Luukku 21: The Ritual Of Namasté Glow Pure Radiance Face Oil (5 ml)


Löytyi siis pari tuotetta miehillekin ja nämä muistin kyllä jo etukäteen kalenterista tulevan. Mieheni saa molemmat tuotteet, joten jotain kivaa hänellekin. Vaahtoputsarista ja kasvoöljystä olen erittäin innoissani ja öljy pääseekin heti käyttöön. Enää kolme luukkua jäljellä eli harmillisesti loppuu tämä luukkujen availu pian. 

Esittelen tässä samalla pikaisesti muutaman hassun ostoksen, mitkä on tullut tehtyä marras-joulukuussa:


Ginger Shower Gel
Juicy Pear Body Yogurt
Juicy Pear Hand Cream
Rich Plum Body Yogurt

Ostelin tyttärille joululahjaksi TBS:n joulutuotteita ja pakko oli edes muutama niistä samalla hankkia itsellenikin, olivat jonkinlaisessa tarjouksessa. Onneksi hankin, koska nuo tuoksut ovat aivan ihanat sekä päärynässä että luumussa. Samalla ostin varastoon toisen pullon tuota ihanaista Ginger-suihkaria, sekin oli alennettuun hintaan. 


IsaDora Matt Fixing Powder - Transparent
IsaDora Wonder Nail - 118 Sparkling Candy
IsaDora Volume Lash Styler

Harvoin olen nähnyt IsaDoran tuotteita tarjouksessa, joten kun kaupassa käydessäni sellaisen bongasin (40% ale), oli aivan pakko muutama tuote napata mukaan. Puuteri - joo - en todellakaan olisi tarvinnut, mutta ostin silti. Kynsilakkoja en muista ostaneeni varmaan pariin vuoteen, ehkä, joten otin tuollaisen metallinhohtoisen vaaleanpunaisen sävyn, joka sopii kivasti ihan mihin vuodenaikaan tahansa. Täydellisen ihana sävy ja niin ihanan helppo lakka. Lisäksi ostin tuon kaikkien aikojen parhaan ripsarin, mitä olen ikinä käyttänyt. Se on vaan täydellinen, enkä välittänyt pätkääkään, että uutta ripsariakaan en todellakaan tarvitsisi. Maltoin sentään ostaa vain nämä kolme, meinasi jäädä aluksi käteen paljon muutakin. 


Treaclemoon One Ginger Morning Bath And Shower Gel
Imperial Leather Foamy Banana Sweet Treats Shower Cream x 2

Lumene Valo Bright Eyes Awakening Patches
Real Techniques Brush Crush 300 Powder

Sitten käväistiin jälleen pikaisesti Keskisillä jouluostoksilla ja ostin varastoon toisen kappaleen tuota Treaclemoonin täydellisen herkullisen tuoksuista suihkaria. Onneksi sieltä löytyi myös tuota Imperial Leatheria lisää, koska se pääsi loppumaan. Nuo tulee käytettyä kylpyvaahtona. Lumenen silmälappuja tuli siellä vastaan, enpä ole ennen tällaisia huomannut, joten kiva päästä testaamaan. Lisäksi Real Techniquesin tuotteet taisivat olla 30% tarjouksessa, joten ostin sekä itselleni tämän puuterisiveltimen että tyttärille muutaman muun joululahjaksi. Rentouttavaa viikonlopun jatkoa ja joulun odotusta!

4 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita tullut sun kalenterista :) Noh, paitsi se kynsiviila!! XD Oon tällä hetkellä täysin ihastunut kasvoöljyihin, tuntuu et iho oikeen huutaa niitä. En nyt muista äkkiseltään onko mistään mun kalentereista tullu öljyjä tai jos on, niin voivat olla hiusöljyjäkin :) Mun Essencen ja Dermosilin kalentereista on tullu niin paljon krääsää, et tytär leikkii niillä ens vuoden :D Jotenkin ihmettelen varsinkin Dermosilin kalenterin sisältöä, heillä on kuitenkin uskomattoman paljon hyviä ja erilaisia tuotteita, ja sitten se ei näy mun mielestä kuitenkaan sisällössä. Oisin valmis maksaan hieman enemmän jos tuotteet ois enemmän... Dermosilin laadukkaita tuotteita :) Mutta ihanahan noita kalentereista on ollut aukoa, ja oikeassa oot, et harmi et tämäkin hauskuus taas loppuu :) Ylihuomenna on joulu jo ja onneksi enää vain rosolli ja kinkku tekemättä :D Ihanaa ja rauhallista joulua ja joulun pyhiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä meni joulu rauhallisissa merkeissä.. mahtava saada vaan olla ja rentoutua! Toivottavasti teillä oli myös ihanat joulunpäivät! <3 Ja sait kinkunkin paistettua ;)
      Olen tykännyt tästä Ritualsista todella paljon, paitsi ehkä siitä kynsiviilasta ja kuorintahanskasta :D Mutta ei nekään sentään ihan suoraan roskikseen mene.. vaan käyttöön pääsevät.. ainakin kerran ;) Joo, se availu on osa sitä hohtoa kyllä, vaikka sieltä jonkinlaista krääsää tulisikin ;) Kiva, kun sinun tytärkin sai osansa! ;)
      Dermosil olisi kyllä voinut tosiaan satsata vähän enemmän noihin kauneustuotteisiin, aikamoista tilpehööriä tuli muutama liikaa. Onneksi siellä oli tosi kivojakin juttuja! :) Ensi vuonna sitten taas uudet kujeet.. ;)
      Ihanaa Tapaninpäivän iltaa sinulle ja mukavaa viikonlopun odotusta!

      Poista
  2. Tulit mieleen, kun huomasin lyko.fi -verkkokaupassa myytävän Original Source -sarjan tuotteita, myös suihkuvaahtoja :D Imperial Leatheria ei löydy, mutta OS -sarjaa kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuinka mahtavaa kuulla, kiitos tuhannesti tiedosta ja muistamisesta!! <3 En ole tuolta Lykolta vielä ikinä mitään tilannutkaan, joten täytyy pitää ehdottomasti mielessä. Original Source -sarjan suihkarit ovat aivan parhaita! :)

      Poista