26.12.2019

Joulukalenterin luukut 22-24

Toivottavasti kaikilla on ollut rauhallinen joulu! Meillä se meni rattoisasti ja mikä mukavinta, lapset tykkäsivät lahjoistansa (sain mm. molemmille tilattua heidän kovasti toivomansa Conspiracy-paletit Beauty Baysta niiden lanseerauspäivänä.. se vasta oli kokemus) ja aikuisilla oli muutama päivä töistä vapaata. Tänään esittelen vielä pikaisesti Ritualsin kalenterin kolme viimeistä luukkua:


Luukku 22: Precious Amber -kynttilä

Luukku 23: The Ritual Of Happy Buddha Sweet Orange & Cedar Wood Buddha Belly Body Cream  (70 ml)

Luukku 24: Tulip & Japanese Yuzu Hand Wash (110 ml)

Kivoja tuotteita olivat nämä loputkin kolme. Tosin kynttilässä on hieman liian miehinen tuoksu, mutta kyllä sekin poltettua tulee. Nämä lasiset purkithan ovat todella tyylikkäitä. Vartalovoiteessa sekä käsienpesuaineessa on molemmissa aivan taivaalliset tuoksut, joten niitä kelpaa kyllä käytellä.

Kuvassa on koko tämän vuoden kalenterin saldo eli yhteensä 24 tuotetta. Yhden olen jo ehtinyt käyttää, kaksi on melkein käytetty sekä kaksi lähtee miehelleni. Ei sillä, että haluaisin näistä nopeasti eroon, mutta on aivan mahtavaa, että tuotteita pääsee käyttöön heti, eivätkä vain istu ja vanhene kaapissa. Ovat nämä kyllä melko pieniä pakkauksiakin, joten senkin vuoksi nopeakäyttöisiä. Tykkäsin tästä kalenterista aivan valtavasti, erityisesti varmaankin siksi, että Ritualsista ei ole niin hirveästi kokemuksia, mutta tämän jälkeen niitä kyllä tulee ja vähän kaikella saralla. Mahtavaa Tapaninpäivän iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti