13.12.2019

A to Z Project Pan Final Update

Huhtikuun lopussa aloitin projektin nimeltään A to Z Project Pan, jossa tarkoituksena oli yrittää päästä asettamiini tavoitteisiin 26 tuotteen kanssa. Kullekin aakkoselle oli siis oma tuote. Valitsin mukaan ainoastaan eri kauneusboxeista saamiani tuotteita ja projekti loppui jo marraskuun lopussa. Päivitys tulee kuitenkin vasta nyt. Tästä kasasta valitsin tuotteet:


En näitä lähtenyt tässä vaiheessa laskemaan, mutta nytpä sen olen tehnyt ja oli aikamoinen urakka. Ne lukemat sitten tulossa myöhemmin. Laskin ne ihan sitäkin varten, jos ensi vuonna näiden tiimoilta olisi tulossa uudempaa projektia.

Viime päivitykseen mennessä loppuneita tuotteita oli 15 kappaletta ja sen jälkeen olen saanut loppumaan ainoastaan kaksi.


J - Joik Refreshing Facial Toner
L - Lumene Nordic Chic Soft-Matte Pressed Powder - 1

Homma jotenkin hyytyi kasaan tämän projektin kohdalla. Toki olen erittäin tyytyväinen näihin kahteenkin, koska molemmat olivat roikkuneet käyttämättöminä liiankin kauan. 

Tämä puuteri tuli käytettyä lähinnä varjostuksiin, koska oli liian tumma sävy.

Seuraavilla tuotteilla varastoni vähentyivät projektin aikana:

A - Acorelle Lotus Dream Relaxing Eau Fraiche
B - Bubble T Bath & Body Macaroon Lip Balm
C - Clarins Instant Light Natural Lip Perfector - 01
D - Dr. Brandt PoreDermabrasion
E - Erno Laszlo Exfoliate & Detox Sea Mud Deep Cleansing Bar
G - Manna Kadar Glo Illuminator
H - Herbina Kevyt Kasvovoide
J - Joik Refreshing Facial Toner
L - Lumene Nordic Chic Soft-Matte Pressed Powder - 1
M - Manna Kadar 3-In-1 Highlighter-Shadow-Blush - Uptown
O - Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser
R - Rituals The Ritual Of Sakura Soothing Hand Balm
S - Sóley EyGLÓ Organic Pure Moisture
T - The BrowGal The Instatint Tinted Brow Gel - Brown Hair 02
W - Antipodes Worship Skin Defence Antioxidant Serum
X - ReXona Orchid Fresh Energising Body Wash 
Y - Yes To Tomatoes Clear Skin Detoxifying Charcoal Mud Mask

Yhteensä loppuneita oli siis 17 ja olen kyllä määrään tyytyväinen. Seuraavat jäivät vielä jäljelle:



F - Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream
I - IsaDora Inliner Kajal - 56 Blonde
K - Karl Lagerfeld + ModelCo Brow Pencil - Medium/Dark
N - Naturativ Rose Mist
P - Philip Kingsley Maximizer
Q - Pür Lip Lure Lip Hydrating LacQuer
U - Uoga Uoga Natural Lip & Cheek Colour - Tender
V - Vintage By Jessica Liebeskind Smokey Eye Pencil - Jet Black
Z - Zuii Organic Flora Self Tanning Foam

Näistä Figs & Rougen pohjustajan, Naturativen suihkeen sekä Zuiin ruskettajan kanssa pääsin melkoisen pitkälle, mutta muut kuluvat todella hitaasti - eikä niistä kaikkia ollut tarkoitus saadakaan loppumaan vaan ainoastaan käyttöä. Pürin huulilakan heitän varmasti vuodenvaihteen jälkeen roskikseen vaikka ei loppu olekaan. Muut jäävät käyttööni.

Tällaiselta selkeiden kulutustuotteiden kasa näyttää tänä päivänä (tai oikeastaan marraskuun puolessa välissä) ja se on kyllä minun mielestäni pienempi:

Tässä on siis ennen toukokuuta ilmestyneiden boxien tuotteita, sen jälkeen tulleet jätin pois. Käytettyä on tietenkin tullut tuotteita projektin ulkopuolellakin ja koska kuva on siis otettu noin kuukausi sitten, on sen jälkeenkin joitakin tuotteita näistä jo loppunut. Kuvanottohetkellä saldot olivat seuraavat:

Bette Box 31
Boxycharm (09/2016-03/2019) 77
Gloria Box (yksi boxi) 1
Glossybox (kolme boxia) 10
Ipsy Glam Bag (04/2017-02/2018) 9
Jolie Box 24
Lookfantastic Beauty Box 22

Yhteensä 152 tuotetta jäljellä, joista Boxycharmin tuotteita tietenkin kaikkein eniten, koska ne ovat niitä pitkäkestoisimpia eivätkä aina niin päivittäin käytettävissä. Merkkasin sulkuihin millä aikavälillä boxit ovat tulleet tai kuinka monta on tullut. Bette (+Liv), Jolie ja LF ovat tulleet satunnaisilla tauoilla, joten niitä en lähtenyt ihmettelemään. Bette Box (eli aikoinaan Livbox) on kuitenkin tullut kirkkaasti kauiten eli ehkä vajaa vuosi sen ilmestymisestä lähtien, mutta tosiaan muutamilla pausseilla varustettuna. Siihen nähden noita tuotteita on todella vähän jäljellä. Myös tuohon Ipsyn tuotteiden määrään olen tyytyväinen.

Kuten sanottu, näistä yritän kehitellä ensi vuodeksi projekteja etteivät pääse liikaa vanhenemaan ja mikä sen hauskempaa. Vielä joulukuun lopussa tulee esittelyä 20 By Year 2020 -projektini finaalista, mutta sitten uuden vuoden myötä näiden kimppuun. Oikein rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Todella hyvin on kyllä saanut tässä projektissa loppuneita!

    Tuo Boxycharmin tuotemäärä on valtava! Ja sieltä kun tulee melkein joka kuukausi luomiväripaletti tai jokin muu vastaava, joka ei lopu ikinä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppui kyllä tuotteita ihan kivasti ja suurin osa noista olisi vieläkin itselläni käyttämättömänä ilman tätä projektia, joten hyvä näin :)
      Joo - Boxycharmista tulleet tuotteet tulevat oikeasti kestämään ikuisuuden ja varmaan pitää joskus heittää vanhentuneita pois. Siinä mielessä tosi harmi, koska aivan mahtavia juttujahan sieltä on tullut. No nyt boxi on tauolla, joten ei uusia tule :) Välillä kyllä sekin harmittaa... ;)

      Poista