11.12.2019

Joulukalenterin luukut 7-11 + Glossybox marraskuu 2019

Joulukalenterista on tullut availtua taas muutama luukku lisää ja niitä ihanan tuoksuisia juttuja sieltä vain pumpsahtelee. Availu vain etenee tänäkin vuonna aivan liian nopeasti.  Pian on jo aatto ja jouluhommat vaiheessa.


Luukku 7: The Ritual Of Sakura Organic Rice Milk & Cherry Blossom Softening Rice Scrub (70 ml)



Luukku 8: Sacred Saffron -kynttilä



Luukku 9: The Ritual Of Namasté Hydrating Ampoule Booster (2 ml)



Luukku 10: The Ritual Of Hammam Refreshing Eucalyptus & Olive Oil Black Soap (70 ml)



Luukku 11: Kuorintahansikas

Tämä viimeisen kuvan hanska tulee varmastikin olemaan se koko kalenterin tylsin tuote, kropan kuorinnasta kun en oikein välitä. Ja vaikka näin onkin, niin tuo luukun 7 tuote on kuitenkin tuoksunsa puolesta niin taivaallinen, että taatusti pääsee käyttöön. Kynttilä on tyylikäs pari sille aikaisemmin tulleelle ja ampullin sekä selkeästi eukalyptukselta tuoksuvan saippuan käyttelen erittäin mielelläni. Kivat tuotteet!

Glossybox marraskuu 2019:




Esittelen samalla kertaa pikaisesti marraskuisen Glossyboxin, koska joulukuinenkin tekee ilmeisesti jo kovasti tuloaan. Siitä ei ole kyllä itselleni vielä ilmoitusta tullut. 



Mayy Velvet Hydro Matte Lipstick - Tulip
Tästä samettisen mattapinnan jättävästä huulipunasta tykkään. Sävy on sopivan neutraali, joten voi käyttää sekä arkena että juhlissa. Lisäksi tämä ei kuivata ja pysyy huulilla hyvin. Ja onhan tuo pakkaus nyt aika samperin tyylikäs.



Steve Laurant Loose Powder Pigment - Rose Gold
Tätä monitoimituotetta en ole vielä testannut. Tätä voi käyttää luomivärinä, korostusaineena tai minne nyt keksiikään. Tosin vaikuttaa melko tummalta, joten korostukseen en tätä ehkä tule käyttämään, mutta pakkohan sekin on kyllä testata ennen kuin tuomitsen.  


Schwarzkopf Got2b Glued Blasting Freeze Spray
Tätä äärimmäistä pitoa antavaa hiuskiinnettä tuli jo testattua iki-ihanan Lauri Tähkän keikalla. Toimi, joten tätä laittelen myös tuleviin firman pikkujoulukekkereihin. Kampaus piti eikä edes vaikuttaneet siltä, että lakkaa on hieman laitettu. Tuoksukin oli hyvä. 



Stylondon Eaton Square Eyeshadow Palette
Tässä näppäränkokoisessa paletissa on aivan kertakaikkisen ihanat sävyt ja löytyy sekä glitteriä että mattaa. Glitteriset ovat melko varisevia, mutta mattapintaiset eivät ihan niin. Liian pigmenttisiäkään sävyt eivät ole ja siitä tykkään. Kiva saada pitkästä aikaa uusi paletti, tämä jää ehdottomasti omaan käyttöön. 


Emité Make Up Eye Shadow Brush E144
Tämä on ruotsalaisen ammattilaismeikkibrändin meikkisivellin. Tämä on tyylikäs, mutta jotenkin oli liian vetelä. Toki kaikenlaisille siveltimille on aina tarvetta, joten käyttöön jää tämäkin.


Hiuskiinne tulee käytettyä varmasti nopeasti, mutta nuo muut tuotteet jäävät pyörimään laatikoihin ikuisuuksia. Aivan mahtavaa oli saada upean sävyinen huulipuna mahtavassa pakkauksessa. Myös luomiväripaletti on erittäin käyttökelpoinen. Kiva laatikko ja seuraavaa odotellessa. Kivaa keskiviikkoiltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti