12.5.2020

Boxycharm November-December 2018

Minullehan tuli aikoinaan Boxycharm, tarkemmin sanoen aikavälillä 08/2016-03/2019. Viimeisin laatikko, jonka olen täällä esitellyt on kuitenkin lokakuun 2018. Siihen se jämähti, koska marraskuista boxia odottelin ja odottelin, ei näkynyt, ei kuulunut. Enkä voinut millään jatkaa laatikoiden esittelyä, koska eivät olisi menneet aikajärjestyksessä. No tulihan se marraskuinenkin sieltä sitten seuraavan vuoden puolella ja ainakin joulukuisen laatikon jälkeen, jos ei jopa tammikuisenkin, mutta esittelyt silti jäivät.

Haluan nyt kuitenkin kirjoitella niistä esittelemättömistä laatikoista ja samallahan tässä nyt näkee, onko niille tuotteille ollut oikeasti käyttöä. Lopetin nimittäin laatikon sen vuoksi, että sieltä tuli liian paljon kaikkea turhaa, jotka laitoin suoraan eteenpäin. Lopetuksen jälkeen, kun olen seurannut boxien availuja, ei ole suuremmin kaduttanut. Muutamat tuotteet olisin kyllä napannut salamana itselleni, mutta tuskin olisi ollut yhtään laatikkoa, mistä kaikki olisi jäänyt käyttöön. Onhan laatikoissa kyllä vaihteluakin eli kaikki eivät samanlaisia saa. Ja toki tuotteiden arvo oli aina melkoinen eli ylitti joka kerta kirkkaasti siitä maksetun hinnan. Yksikin tuote saattoi jo kattaa sen hinnan. Esittelen tässä nyt ensin marras- ja joulukuun omat ja katsotaan, kuinka paljon iloa näistä tuotteista on ollut. Kaikki nämä kuvat on otettu silloin aikoinaan heti laatikkojen tultua.

Marraskuu 2018


Tämän vihdoin ja viimein saapuneen, huolestuneisuutta herättäneen laatikon teemana oli "Goal Digger" ja se sisälsi "vain" kaksi meikkituotetta, putsarin siveltimille, siveltimiä sekä pinsetit. Vain on lainausmerkeissä, koska ne kaksi tuotetta olivatkin sitten tyyriimpiä ja paletti varsinkin aivan ihana.


Cover FX Glitter Drops - Nova ($44.00)
Boxin kallein tuote, mutta rehellisesti sanottuna, en ole vielä edes korkannut. Siis yli vuoden jälkeen ei ole tullut edes testattua. Eli ihan selvästi ei ole ollut tarvetta tällaiselle edes huvikseen jonain tylsänä päivänä vähän lotrailla. Luulen ja toivon, että se tapahtuu vielä joku päivä, koska jälleen rehellisesti sanottuna, en ole oikeasti edes muistanut tämän olemassaoloa. Täytyypä nostaa pöydälle ja ottaa asiakseen. Melko rajun kultainen, joten saa nähdä, miten tätä tulee käytettyä. Jos en sattuneesta syystä tästä pidäkään, olen satavarma, että kelpaa jommalle kummalle tytöistäni. 



Ace Beaute Grandoise Palette ($24.99)
Tätä olen käytellyt aika moneenkin otteeseen vaikka tämän sävyt ovat erittäin pigmenttisiä. Siitä liiasta pigmenttisyydestä en aina pidä, enkä välttämättä tämänkään kohdalla, mutta silti on tullut tähän tartuttua. Näitä on melko helppo kuitenkin "blendata". Sävymaailmaltaan tämä on aivan mahtava, koska sisältää juuri noita punertavia ja maanläheisiä, jotka ovat aina olleet sydäntä lähellä. Kaikkia sävyjä olen käyttänyt, tässä ei ole mitään turhaa. Lisäksi on shimmeriä ja mattaa, joten tässä on ihan kaikki. Tämä oli tämän boxin aarre. 


Luxie Luminous Eye Set ($21.00)
Neljä ihanaa kimaltelevan kultavartista sivellintä, jotka ovat päässeet kyllä käyttöön ja ovat taattua Luxien laatua. Laadukkaille siveltimille on aina käyttöä ja valitettavasti tällaisten tulo taloon on lähestulkoon stopannut Boxycharmin lopettamisen myötä. Se kieltämättä pikkasen harmittaa. Toki siveltimiä itselläni riittää ja varsinkin nämä laadukkaat ovat melkein ikuisuustuotteita.

F.A.R.A.H Galaxy Gold Tweezers ($12.00)
Sitten boxin yllättäjä. Vaikka yleensä en piittaa saada minkäänlaisia välineitä yllätysboxeista, näihin olen ollut erittäin tyytyväinen. Olen tosi huono ja laiska nyppimään kulmiani, mutta näillä se on helppoa. Nämä ovat todella laadukkaan oloiset. Toinen pää on leveämpi ja toinen pää kapeampi vähän tarkempaan työhön, kumpikin pää on ollut käytössä. Voisin sanoa, että tämä on ehkä tämän laatikon käytetyin tuote. 


BodygraphyPro Makeup Brush Cleanser ($12.00)
Tämä on hyvä sellainen pika-apu, mutta minulla on hyvä pesuaine siveltimille, joten tämä on vähän turhake. Olen tähän silloin tällöin tarttunut eli tulee käytettyä hitaasti, mutta varmasti. Tämä olisi voinut olla tulematta.


Aivan mahtavan näköinen kokonaisuus ja boxin teema - "Gold" Digger - on kuvasta päätellen todellakin kohdillaan. Mutta se käyttöaste vain on todella huono. Nämä kaikki tuotteet tulevat roikkumaan varastoissani pitkään, vaikka puhdistusainetta lukuunottamatta kaikista tykkäsinkin. Cover FX:n glitter dropseja en ole vielä testannut, mutta onhan tuo ihastusta herättävä tuote. Jos oikein pinnistelen, voisin yrittää tuota siveltimien pesuainetta käyttää vähän päättäväisemmin. Niin ja testata nuo glitter dropsit.

Joulukuu 2018


Tämä oli se boxi, jonka johdosta alkoi varmistumaan, että lopetan tilaukseni ihan näillä näppäimillä. Olin niin pettynyt, kun en saanut Pretty Vulgarin irtopuuteria (niin kovaa kirpaisi, että muistan siis tämän vieläkin), vaikka tuntui, että kaikki muut boxin tilanneista sen olivat saaneet. En oikeasti nähnyt yhtään boxin esittelyä, missä sitä ei olisi mainittu. Olin ihan varma, että minut on sysätty mappi ööhön ja alkaan saamaan pelkkiä epämääräisyyksiä, niitä lisukkeita, kun noita hyviä laatikoita ei ole kaikille riittänyt. 


Tarte Tarteist Shimmering Lip Paint - Flaming Hot ($20.00)
Melko tahmeaa, mutta sävynsä puolesta voin tätä käyttää. Antaa vähän kimalletta, mutta vaikka väri näyttää pakkauksessa aika rajulta, on huulilla läpikuultava, oikeastaan todella upea. Tykkään tästä tahmeudesta huolimatta erittäin paljon ja tämähän lähti juuri toukokuun meikkikassiin mukaan eli tarkoitus on antaa tälle nyt toden teolla sitä ansaitsemaansa käyttöä!





Bodyography Lip Pencil - Barely There ($12.00)
Tätä käyttelin heti sen saavuttua paljon, mutta nyt on kyllä kaikenlaiset huultenrajauskynät unohtuneet. Siis varmaan vuoteen en ole koskenut yhteenkään. Koska tämä on tuollainen nuden neutraalin sävyinen eli sopii niiden omimpien huulituotteiden kanssa käytettäväksi, niin innostuin tästä alussa todella paljon. Varmaan tulee tapahtumaan vielä jatkossakin, toivottavasti.




Marajó Hair Care Anti-Frizz Smoothing Serum Capsules ($28.00)
Rasiassa on 10 kappaletta noita kapsuloita ja ai että nämä tekevät hiukset pehmeiksi. Aloin näitä kuitenkin säästelemään erikoistilaisuuksiin, koska ovat niin supermahtavia, mutta täytyy nyt kuitenkin varmasti alkaa taas ottamaan käyttöön aina silloin tällöin. Etteivät vaan kuivahda kokoon, koska ovat yli vuoden vanhoja. Nämähän tietääkseni tulivat sen Pretty Vulgarin puuterin tilalla, joten ei tämä nyt täysin metsään mennyt, mutta silti olisin sen puuterin ottanut mieluummin.


Pyt Ceramic Mini Hair Straightener ($25.00)
Pitäisi vissiin hommata adapteri, koska tämä ei ole ainoa tällä pistokkeella omistamani hiustenmuotoiluväline. Joka tapauksessa tällä hetkellä tämä on täysi turhake, enkä siis ole päässyt testaamaan. Tämä on pienikokoinen, joten olisi hyvä reissun päällä. Haaveinahan olisi taas jossain vaiheessa päästä valtameren takana käymään, joten tämä olisi sille reissulle ideaali.




Wander Beauty Wanderess Dusk To Dawn Blush And Highlighter Palette ($26.00)
Tämän paletin olen testannut. Highlighterit ovat liian tummia, joten niille täytyisi kehitellä jotain muuta käyttöä. Poskipuna on pigmenttinen, mutta hellällä otteella toimii. Tämä on edelleen varastoissani, mutta jotenkin on melko tylsänoloinen paletti eikä ole tullut testailujen jälkeen tartuttua. 

Tässä laatikossa kolme viidestä tuotteesta oli siis ihan hyviä ja ovat päässeet kunnolla käyttöön. Siinä mielessä olen saanut rahoilleni vastiketta. Täysi turhake on tuo suoristusrauta, joka on varmaan hyvä, mutta miten käytät ilman sitä adapteria? Tämä oli sitä tilaukseni lopun alkua, mutta päätin kuitenkin katsoa vielä muutaman laatikon ja lopettaa siihen. Ja kuten huomata saattaa, kovin suuri käyttöaste näillä tuotteilla ei ole ollut, edelleen pyörivät kaikki laatikoissa. Huvikseen katsoin marraskuun 2018 Betten ja Jolien, joista enää ripset, jos nekään, taitavat löytyä itseltäni. Joulukuun 2018 Betten tuotteita minulla ei enää ole, mutta Joliesta on meikkivoide ja kynsilakka. Toki näistä neljästä laatikoista on muutama juttu lähtenyt eteenpäinkin. Kyllä Boxycharmia odotti kuitenkin aina kieli pitkällä ja onhan se kieltämättä edelleen yksi parhaista laatikoista, mitä löytyy. Sen tilaaminen aikoinaan ei ole todellakaan kaduttanut. Esittelen jossain vaiheessa vielä ne viimeiset kolme Boxycharmia, jotka itselleni tulivat. Hyvää viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Mie en oikein välitä noista sähkötuotteista, juurikin väärien pistokkeiden vuoksi. Toivottavasti ei koskaan tule :D

    Eilen valitsin kesäkuun boksin tuotteen ja yllättäen, siellä Add On -kaupassa oli kasvomaskeja sekä käsidesejäkin myynnissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä noiden sähkölaitteiden kanssa. Taitaa minun tilauksen lopettamisen jälkeenkin olla niitä jaettu jossain boxissa - olisiko ollut jossain Luxe-versiossa? Sinulla on ollut hyvä säkä! ;)
      Tuo on kyllä niin kivaa, kun nykyään voi valita tuotteen! Saa edes jonkin verran päätäntävaltaa :) Hahhah, maskeja ja desejä, ei niin luksusta, mutta käyttökelpoisia juttuja kyllä :D

      Poista