8.5.2020

12 kahdessa kuukaudessa -projektin finaali

Helmikuun alussa aloitin projektin, jossa halusin käyttää kahden kuukauden ajan 12 valittua tuotetta, jotka olivat tulleet joko Ipsy Bagista tai LF Beauty Boxista. Tämä oli nyt toinen näistä lyhyemmistä projekteista tänä vuonna, joissa haluan näköjään keskittyä enemmän yllätysboxeista tulleisiin tuotteisiin. Niitä kyllä riittää ja niistä on projekteja hyvä kehitellä, joten miksipä ei. Tässä on ne 12 tuotetta, joita käyttelin:

Pacifica Island Life Natural Mineral Eyeshadow (Ipsy 05/2017)
Bellápierre Banana Setting Powder (LF Beauty Box 01/2019)
Essence Satin Touch Blush – 20 Satin (Ipsy 10/2017)
MAC Prep+Prime Natural Radiance Illuminating Base (Ipsy 11/2017)
Doucce Punk Volumizer Mascara (LF Beauty Box 02/2019)
EM Cosmetics Infinite Lip Cloude – Rose Nude (Ipsy 11/2017)
PureHeals Propolis 80 Cream (Ipsy 02/2018)
Monu Skin Line Smoothing Night Renewal Complex (LF Beauty Box 10/2018)
Ren Evercalm Global Protection Day Cream (LF Beauty Box 11/2018)
Elemis Papaya Enzyme Peel (LF Beauty Box 11/2018)
Philip Kingsley Maximizer (LF Beauty Box 02/2019)
Vitamasques Diamond Gold Dust Brightening Sheet Mask (LF Beauty Box 01/2019)

Kuten näkyy, niin nämähän ovat kaikki tulleet yli vuosi sitten näistä boxeista eli siinäkin mielessä näihin oli hyvä saada pikku hiljaa vähän puhtia. Vaikka tarkoitus ei välttämättä ollut saada mitään loppumaan (toki esim. naamio on kertakäyttöinen), silti se kyllä tapahtui muutaman kohdalla. Päämääränä tässä projektissa oli saada näille käyttöä ja josko sitä mukaan sitten innostuisin käyttelemään jossain vaiheessa myös ihan loppuun asti. Loppuneita tuotteita siis kuitenkin tuli ja niitä oli yhteensä seitsemän kappaletta:


Olen kyllä yllättynyt, että näinkin monta. Toisaalta keskityin vain näihin, joten ei ihme. Philip Kingsleyn Maximizerin loppumiseen olen todella tyytyväinen, koska olen yrittänyt sitä jo pitkään saada pois varastoistani. Vähän kohottaa tyveä, mutta ei mitenkään superisti eli siihen hommaan on itselläni parempiakin tuotteita. Nuo muut taas olivat ihan perushyviä tuotteita ja kiva oli oikeasti saada ne käytettyä kunnialla pois.


Pacifican luomiväripaletista halusin saada kuitenkin loppumaan tuon toisen värin vasemmalta ja onnistuin siinä. Tuote on melko puuterista, joten se oli aika helppoa. Myös kaikille muille sävyille tuli siinä samalla käyttöä ja vasemmanpuoleiseen tuli myös selkeä pannu näkyviin. Keskimmäistä sävyä tuli käytettyä luomille vain muutamaan otteeseen, mutta kynsille sitten meni sitäkin enemmän tavaraa. Ainakin täältä Rebecca Morganin videosta näkee, kuinka helppoa se on:

How I Use Eyeshadow as Nail Polish - Super Easy Technique!

Laitoin alle keltaista kynsilakkaa ja tuon päälle, niin tuli todella nätin keväiset kynnet ja todellakin erilaiset. Sellaista sävyä ei lakoistani löydy. Jatkan varmaan tämän luomivärin kanssa sillä linjalla. Noita kahta oikeanpuoleista tuli käytettyä myös melko useasti. Sävythän tässä paletissa eivät ole mitenkään ihmeelliset, mutta silti aion tämän pitää itselläni.


Tätä joskus kauan sitten Kathleen Lightsin suosittelemaa Essencen punaa käytin todella orjallisesti ja onhan siihen tullut kahdessa kuukaudessa selkeä kuoppa. Pannukin on varmasti todella lähellä, vaikka ei kuvasta ehkä uskoisi. Tämähän oli vain pariin kertaan testattu ja otin tämän nyt vasta tosissani käyttöön. Puuteri oli tässäkin melko varisevaa, mutta pigmenttistä, joten täytyi olla todella varovainen ja laittaa maltillisesti. 


Tätä banaanipuuteria käyttelin vähän vaihtelevalla menestyksellä. Monesti vain kertakaikkiaan unohdin, toisinaan en halunnut käyttää, mutta silti tässäkin näkyy selkeästi tuotteen väheneminen. Täytyy pitää tämä esillä ja yrittää muistaa. En ole mikään tällaisten puuterien puolestapuhuja, mutta kun nyt sellainen on kaapissa, niin hyödynnetään.

Tässä kaikki jäljelle jääneet tuotteet:


Elemiksen kuorintaa käyttelin kerran viikossa, mutta siellä on vielä muutamaan käyttökertaan jäljellä. EM Cosmeticsin punaakin tuli laitettua aina silloin tällöin, mutta oli vähän liian tummaa sävyltään ja sen lisäksi vielä kuivatti huulia, joten ei mikään nopein vaihtoehto. Täytyi käytellä huulirasvaa sekä toista vaaleampaa huulituotetta lisäksi, niin sillä sai hyvän kombon. Jatkan siis tämänkin käyttöä. 

Kaikki projektissa olleet tuotteet olivat kivoja, kunhan siis sai toimimaan. Pidän jäljelle jääneet tuotteet jatkossa mielessä ja yritän muistaa käytellä ainakin silloin tällöin. 

Lupasin katsastaa myös sen, kuinka paljon kaapeissani on jäljellä joko Ipsy Bagista tai LF Beauty Boxista tulleita tuotteita.

Ipsy Bagista tulleita on nyt 8:



Aikaisemmassa postauksessa puhuin yhdeksästä (ja tässä projektissa kaksi loppui eli jäljellä pitäisi olla 7), mutta huolimaton kun olen niin uskon, että tuo Steve Laurantin kynä jäi laskuista pois. Oletin varmaankin antaneeni sen eteenpäin, koska näitä rajauskyniä tuli jossain vaiheessa ovista ja ikkunoista. Tai sitten on käynyt niin, että olen antanut sen toiselle tyttäristäni, joka on sen palauttanut. Näistä on korkkaamaton ainoastaan juuri tuo rajauskynä, muita olen käytellyt.

LF Beauty Boxista tulleita tuotteita on jäljellä 14 kappaletta:



Vähän enemmän kuin Ipsysta, mutta lopetin tämän tilauksen Ipsya myöhemmin. Olisi tietenkin järkevää laskea, montako tuotetta näistä laatikoista on joskus tullut niin voisi suhteuttaa, mutta ei tämä nyt niin vakavaa ole. Näissä LF:n tuotteissa on kyllä muutama todellinen helmi (tuo mustakantinen paletti on Sleekin), enkä ole niitä vielä edes korkannut. Tosin näistä muutamaa on tullut käytettyä aika reilustikin, joten eivätköhän näy loppuneiden esittelyissä tämän vuoden puolella. Laskeskelen vielä loppuvuodesta (parhaani mukaan) kaikki ylläriboxeista tulleet tuotteet, koska haluan nähdä, miten niiden kanssa on edistystä tapahtunut. Rentouttavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Mahtaako tuo Sleekin luomiväripaletti olla se sama joka tuli tosiaan LF:n Beauty Boksista ja tuliko vielä jostain kosmekalenterista viime joulun aikaan... tai sitä edeltävänä jouluna? No anyways jos on, niin mulla löyty ne yhdet ja samat luomiväripaletit 4 kappaleena! XD Eli kyllä LF:n bokseissa on ollut toistoa vuosien aikana. Sama juttu muuten tuon banaanipuuterin kanssa :) Kun puhutaan kauneusbokseista niin nyt on tultu siihen pisteeseen, et Bette Box elikkä Goodiebox on mulla lopetusuhan alla! Oon varmaan yhä Suomen sinut, joka on jäänyt kaipaan Betteä ja sen sekasikiösisältöä :D Se vaan on liikaa nykyään kuin ihan mikä tahansa muu kauneusboksi. Mitä mieltä ite oot? Kivaa viikonlopun jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän justiinsa, mitä Sleekin palettia tarkoitat (minulla oli niitä kaksin kappalein), mutta tämä kuvassa näkyvä on se Contouring & Blush -paletti. Katsoin, että on tullut 02/2019 boxista. Ja mikähän siinä olikin, että sitä samaa sampuran palettia piti änkeä joka paikkaan... ei vissiin mennyt kaupaksi :D
      Vielä olen tykännyt Goodieboxista, siinä on tullut ihan käyttökelpoista tavaraa ainakin tähän asti, joten ihan vielä en ainakaan ole sitä lopettamassa. Toivotaan, että vähintään sama linja jatkuu. Mutta Betteä on kyllä ikävä! Ja oikeasti sitä sälää, mitä sieltä tuli ja nyt jo Lumenea! Lumeneakaan ei todellakaan osannut arvostaa, koska sitä tuli niin paljon, mutta nyt on jo ikävä! ;) Toivottavasti sitä tulisi joskus tuolta Goodieboxistakin.... Mitäs boxeja sinulle sitten enää tulee, jos Goodienkin meinaat lopettaa?
      Kiitokset ja oiken mukavaa viikonlopun odotusta sinulle! <3

      Poista
  2. Jos lopetan Goodienkin niin sitten mulle ei tuu mitään!! En tie kestääkö mun sydän parka sitä! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi ei!! Pakkohan jotain on tulla..! Ei sun sydän kestä! ;) Ehkä jos niin käy, niin saat rauhassa kuitenkin jonkin aikaa käytellä tuotteita myös pois ja sitten markkinoille pompsahtaa joku Betteä vastaava ;) Vähän luulen, että olisi muitakin tilaajia...

      Poista