8.4.2019

Lookfantastic Beauty Box 01-02 2019

LF Beauty Boxien esittely tyssäsi alkuvuodesta siihen, että sain tammikuun laatikon vajaana ja odottelin niitä puuttuvia tuotteita, jotka luvattiin moneen otteeseen lähettää, mutta muistutteluista huolimatta niitä ei vaan alannut kuulumaan. Ihmeellisten viestittelyiden jälkeen sieltä lopulta myönnettiin, että heillä ei ole lähettää minulle niitä tuotteita ollenkaan, varastot ovat loppu, mutta maksavat kyllä hyvitystä 5 puntaa. Tyydyin sitten siihen. Esittelen nyt tässä tammi- ja helmikuun boxit ja myöhemmin sitten maalis- ja huhtikuun omat. Huhtikuun boxin pitäisi olla laskujeni mukaan viimeinen, tein 6 kuukauden tilauksen, jonka olen jo perunut. Sehän siis täytyy muistaa perua, muuten alkaa toinen 6 kuukauden jakso automaattisesti.

Tammikuu 2019:



Sain tammikuun laatikossa tuotteita siis vain neljä kappaletta, joten kaksi jäi puuttumaan. Puuttuvat olivat Dr. Paw Paw Original Multipurpose Soothing Balm ja First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturiser.  


Swell Ultimate Protect & Renew Serum
Ihanaa, että sain tämän, koska vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta ja tällaisia käytän aina hiustenpesun yhteydessä. Tulee siis satavarmasti käytettyä. Tämä on siis tarkoitettu hiuksille, tuote on silikoniton ja tämän pitäisi antaa kiiltoa, poistaa sähköisyyttä ja vain yksinkertaisesti parantaa hiusten ulkonäköä. Tätä voi käyttää sekä pyyhekuiviin että kuiviin hiuksiin. En ole tätä vielä testannut, mutta tuoksu on ihana. 






Bellápierre Banana Setting Powder
Tässä toinen tuote, jonka saamisesta olin todella iloinen. En ole ikinä omistanut tällaista keltaisen väristä korjaavaa puuteria, joten suurella mielenkiinnolla sitten joku päivä tämän testailen, koska siihen vaiheeseen asti en ole vielä päässyt.


Popband Active Hair Ties 
Näiden tilalla olisin mielelläni ottanut jomman kumman puuttuvista kosmetiikkatuotteista. Nämä ovat kyllä päässeet käyttöön, mutta meidän taloudesta hiuslenksuja löytyy ihan joka lähtöön ja vaikka muille jakaa. Eikä nämä omassa liukkaassa tukassa oikein jumpassa tahdo pysyä, vaikka nämähän eivät toki katko niitä hiuksia ihan siihen malliin kuin normilenksut.


Vitamasques Diamond Gold Dust Brightening Sheet Mask
Tämä korealaisesta ihonhoidosta inspiraationsa saanut naamiokin tulee ehdottomasti käytettyä. Maski on tehty aidosta kultapölystä ja tämän pitäisi hoitaa ja pehmentää ihoa syvältä. Tätä kannustetaan myös pitämään kylmässä ennen kasvoille asettelua, jolloin vaikutukset tehostuvat.



Tykkäsin tammikuun boxista paljon, mutta olisin tykännyt vielä paljon enemmän, jos ne puuttuvatkin tuotteet olisivat tulleet. Ihmetellä täytyy sitäkin, että kuinka tuollainen moka yleensä tapahtuu. No mistä sitä tietää, minkälaisen prosessin nuo laatikot siellä käyvät läpi.

Helmikuu 2019:



Helmikuun tuotteet tulivat ihanan heleän vaaleanpunaisessa boxissa, myös sisällä oleva paperisilppu oli ihanan pinkkiä.



Philip Kingsley Maximizer
Tämä on tuuheuttava muotoilutuote hiuksille ja tätä voi käyttää sekä märkiin että kuiviin hiuksiin. Tätä pitäisi suihkuttaa hiusten juuriin ja sitten käyttää hiustenkuivaajaa, että saisi maksimaalisen tuloksen. Itse kuitenkin annan yleensä hiusten kuivata itsekseen, joten tämä tuote tulee varmaankin käytettyä ihan kiinnitykseen. Kiva kuitenkin tätäkin on kokeilla.




Lord & Berry 20100 Maximatte Crayon Lipstick - Intimacy
Puuvärikynämäinen huulipuna, joka levittyy huulille todella helpolla. Tämä on mattainen, pehmeä ja pysyy hyvin paikoillaan. Tämä kestää myös huulilla pitkään, mutta on ehkä sellaisenaan vähän kuivattava, joten alle on laitettava huulirasvaa. Sävy on tuollainen kiva marjaisen punainen. Ihan mukava tämäkin oli saada ja kerrankin huulituote, joka jää omaan käyttöön.

Doucce Punk Volumizer Mascara
Yksi maskara lisää varastoihini. Douccen maskaroita olen käyttänyt aikaisemmin parikin kappaletta ja ne ovat olleet ihan päteviä. Tämä on mini ja tarkoitus olisi seuraavaksi käyttää nämä minimaskarat jonossa pois ja sen jälkeen vasta täysikokoisten kimppuun.



Emité Rose Gold Eye Lash Curlers
Ripsientaivuttajaa olen joskus aikoinaan käyttänyt ihan ahkerastikin, mutta nyttemmin se on täysin satunnaista ja melkoisen harvinaista. Testasin tämän ja toimi niin kuin pitääkin. Tämä on kuitenkin jonkinlainen turhake, mutta jätän tämän silti itselleni, jos joskus vielä innostuisi. Onhan tämä hienon kultaisen värinen.



Erno Laszlo Deep Sea Mud Bar
Tällaisen olen aikaisemminkin saanut LF Beauty Boxista, muutamia vuosia sitten. Se pyöri kauan laatikossani, kunnes otin sen tähän projektiin mukaan. Tuotehan kesti pienen ikuisuuden, vaikka pienikokoinen onkin ja silloin ainakin tykkäsin tästä. Varmaan tulen tämän aamuputsarina taas käyttämään, ehkä kesällä, kun iho alkaa enemmän rasvoittumaan.





Sleek MakeUP Face Form Contouring & Blush Palette - Light 373
Tämä tuotehan on tietenkin ollut kaupassa hyppysissä ties kuinka monta kertaa, mutta en onneksi ole päätynyt ostamaan. Aina on järki voittanut eli en ole kokenut tarvitsevani, vaikka mieli on tehnyt niin vietävästi. Todella mahtavaa saada tämä nyt tätä kautta ja vielä sävyssä 'light', joten varmasti tulee käyttöä jossain vaiheessa. Tämä olisi helppo ottaa matkallekin mukaan sekä pienuutensa vuoksi että tietenkin sisältämiensä tuotteiden vuoksi. Testaamaan asti en ole vielä päässyt, koska yritän keskittyä täysillä meneillään olevan projektini tuotteisiin.



Aivan huippulaatikko oli siis helmikuinenkin ja vielä siis huhtikuinen pitäisi kaiken järjen mukaan tulla. Katsotaan sitten, kuinka kauan maltan pitää tästä paussia, koska nämä boxit ovat olleet järjestään ihan loistavia. Sopivassa määrin meikkejä sekä ihon- ja hiustenhoitoa. Aivan mahtavaa viikon alkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. No ei kivaa toimintaa LF:ltä tuon tammikuun boksin osalta :( Miten voi unohtua kaks tuotetta kokonaan? Iiiiiiik. Jos lootia täyttää ihminen, ja ihminen puhuu samalla työkaverille ku täyttää, niin siinäpä se virhe helpoiten tulee. Katkos ajatuksessa tai joku muu aivopieru. Harmin paikka kuitenkin, mä oisin ottanu mieluummin kaks jotain random tuotetta tilalle, ku 5 punnan hyvityksen! :D LF:n lootat on kyllä sisällöltään melkeen yhtä hyviä ku Jolie Boxit, kerran vain oon laittanu Beauty Boxin tauolle. Kyllästyyhän sitä vissiin kaikkeen ennemmin tai myöhemmin- jopa siihen Boxycharmiin :D Helmikuun boksissa oleva Lord&Berryn huulikynä onkin ollu yllättyvän hyvä tuote. Oon käyttäny joka meikissä sitä, parantaa omien huulien sävyä ja antaa hyvää mattapohjaa mm. huulikiilteitä varten. Todellinen yllättäjä! :) Kuten myös kiva "keväinen" lumisade tänään täällä Oulun seudulla :D Kivaa alkanutta kevät viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä.. jotenkin yhden puuttuvan vielä jossain määrin ymmärtäisi, mutta kaksi. Kyllä siinä on tosiaan joku aivopieru kaverilla ollut, jos on tosiaan ihminen.. Ei tullut muuten mieleenkään pyytää sieltä mitään muita tuotteita!! Se oli sitten se minun aivopieru..! :D
      Kyllä nämä lootat on tosiaan aivan mahtavia nyt olleet, joten tuskin tässäkään se paussi pitkään kestää. Jolien kohdallahan se paussi oli loppujen lopuksi tasan nolla kuukautta :D
      Lord&Berry yllätti kyllä itsenikin! Kiva, kun tulee välillä ihan järkeviä huulituotteita :)
      Täällä myös kiva lumimyräkkä ja on muuten todella kiva ajella kesärenkailla.. :D
      Kiitos ja oikein mukavaa viikkoa sinnekin! <3

      Poista