19.4.2019

Jolie Box huhtikuu 2019

Seuraavaksi Betten jälkeen olisi vuorossa huhtikuun Jolie box. Myös siitä tulleita tuotteita olen ehtinyt tässä jonkin verran jo testailemaan. 



Harmikseni laatikosta puuttui jälleen kerran infolappunen, joten täytyi netistä etsiä infoa. Erityisesti tuon Zuiin itseruskettavan vaahdon kohdalla olisin sitä esittelyä kaipaillut. 


Zuii Organic Flora Self Tanning Foam - Medium
Aloitetaan sitten siitä ja Jolien sivuilta löytyykin hyvä kuvaus. Tämä on  itseruskettava vaahto ja jo yhdellä käyttökerralla pitäisi tulla upea rusketus samalla, kun tuote hoitaa ihoa. Kuvauksessa mainitaan, että vaahto on kevyt, helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä sekä antaa värin jopa 7-10 päiväksi. Testasin tätä säärilleni eli kuorin ihoni ensin tästä samasta laatikosta tulleella kroppakuorinalla, jonka jälkeen levitin tämän puhtaalle iholle. Tuote oli todellakin kevyt ja salamana imeytyvä, joten kiirettä piti pitää. Tämä ei ollut helposti levittyvä, vaan tosiaan kuivahti iholle todella nopeasti, joten huomasin jälkeen päin parikin vaaleampaa laikkua, joihin en ollut ainetta laittanut tai ainakaan laittanut sitä tasaisesti. Ihan paljain käsin tämän levitin ja kädet sai kyllä puhtaaksi, joten kämmenet eivät jääneet ruskeiksi. Aluksi ajattelin, että medium on varmasti liian tumma itselleni, mutta niitä paria laikkua lukuunottamatta jäljestä tuli oikein siisti ja rusketuksesta nätti. Nyt se on ollut tuossa pari päivää, on saunottu ja suihkuteltu, mutta edelleen on pysynyt hyvänä. En yleensä oikein perusta näistä itseruskettavista, joten turhan innoissani en tästä tuotteesta kuitenkaan ollut. Käytettyä silti tulee.


Neal's Yard Remedies Rose & Geranium Body Polish
Niin paljon kuin olenkin tykästynyt Neal's Yard Remedies -tuotteisiin, tässä toinen laatikosta saatu, mistä en ollut oikein innoissani. En yleensä kuori kroppaani, koska ihoni on niin herkkä ja kuiva, että tuntuu, että kuorinnat raastavat sen ihan verille. Jolien sivuilta en tätä löytänyt, mutta merkin omilla sivuilla kerrotaan, että tämä sisältää erilaisia öljyjä ja tuotteen pitäisi olla hellävarainen. Lisäksi tämän pitäisi jättää iho hyväntuoksuiseksi, pehmeäksi ja hoidetun oloiseksi. Kuorin ihoni tällä siis ennen tuon rusketusvaahdon laittoa ja ihoni huusi kyllä armoa. Tämä oli niin raastava kuorinta, että en muista, olenko ikinä samantasoista kokeillut. Tuoksua tämä ei jättänyt iholle ollenkaan, mutta en kyllä tuosta tuubin suustakaan saa nenääni oikein mitään tuoksua irti. Pehmeä ihosta kyllä tuli, joten siitä plussaa. Tämä täytyy käyttää pikku hiljaa nyt kesällä pois, talvi-iholle tämä ei todellakaan sovi omalla kohdalla. 


Absolution La Crème Gommante Soft Scrub For Face And Neck
Tällainen on tullut aikaisemminkin Jolie boxista (Lux Box 12/2017), mutta normaalikokoisena. Tämä on kirkastava kasvokuorinta ja sisältää hedelmähappoa. Niiden vaikutuksen tehostamiseksi voidetta kannattaa pitää ensin naamiona ja sen jälkeen vasta kostutetuilla sormenpäillä pyöritellä rakeita eli kuoria iho. Katsoin 02/2018 loppuneiden tuotteiden esittelyssä, että en ollut täysin tästä vakuuttunut, mutta kyllä se mieli on nyt muuttunut. Testasin tämänkin tuotteen ja kuorinta jätti ihon ihanan pehmeäksi. Kuorintapalloset ovat sellaisia pieniä ja hienojakoisia ja hoitivat hommansa hyvin, tuoksukin oli ihana. 


Patyka Sérum Hydra-Booster
Tästä kosteuttavasta hyaluronihapposeerumista tuli vain pienen pieni näyte. Seerumin pitäisi kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä imeytyä syvälle ihon kerroksiin jättämättä tahmaista tunnetta. Tämä sopii myös kaikille ihotyypeille. Käytin tämän, mutta oli niin pieni näyte, että riittiköhän kahteen kertaan. Tuoksu oli ihana, kuten Patykan tuotteissa aina ja koostumus ei muistaakseni ollut niin vetistä, kuten seerumeissa monesti on. Imeytyi myös hyvin ihoon. En siis osaa sanoa, onko loistava, mutta mielelläni testailisin ihan pidemmältäkin ajalta.



Aquis Headband
Viimeinen boxista tullut tuote on hiuspanta, jonka tarkoitus on tietenkin pitää hiukset pois kasvoilta puhdistuksen, hoitotuotteiden levityksen tai meikkauksen aikana. Alkuun olin vähän plaah tämänkin kohdalla. Mutta en kuitenkaan ennestään omista tällaista ja huomasin, että itse asiassa tämähän oli oikein kiva, kun kuorinnan kanssa läträilin. Joten käyttöön pääsee, vaikka en ole ikinä tällaista kaipaillutkaan. 


Kaikki tuotteet tuli testattua ja valitettavasti täytyy sanoa, että tämä oli ei-miellyttävin Jolie Box tämän viimeisimmän tilausryppään aikana. Vaikka tuotteet jäävät omaan käyttöön ja varmasti tulevat loppuun asti käytettyäkin, en hypi riemusta. Tuo Absolutionin kuorinta oli laatikon paras tuote ja sen käyttelenkin nyt samantien pois. Iloista pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti