23.4.2019

Eyeshadow Palette Project 2019 Update #1

Vuoden alussa aloitin luomiväripalettiprojektin, missä yritän saada yhdestä napista per paletti pannun näkyviin ja sen jälkeen vaihdan paletin seuraavaan. Näin saisin mahdollisimman monelle paletille käyttöä vuoden aikana sen sijaan, että keskittyisin vain kuluttamaan yhtä ainoaa loppuun. Tarkoitushan oli tietenkin myös tehdä päivityksiä sitä mukaan kuin niitä pannuja putkahtelee, mutta on ollut vähän muuta tekemistä, joten tässä tulee nyt muutamia kerralla. Tämä on nyt melkoisen sekava postaus, paljon kuvia ja mahdollisimman vähän tekstiä.

Projektissa on kerrallaan mukana koko ajan kaksi palettia ja näistä kahdesta lähdin tammikuussa liikenteeseen:


TheBalm Nude Dude Volume 2 Eyeshadow Palette
Pür The Complexion Authority 12-Piece Eyeshadow Palette

 
Näistä kahdesta TheBalmia olin alunperin käyttänyt enemmän, onhan se palettinakin paljon vanhempi. Pürin paletti on tullut maaliskuun 2018 Boxycharmista

Pürin paletista putkahti pannu tuosta täydellisestä punaisesta Belle-sävystä esiin jo varmaan 1,5 viikon käytön jälkeen:
 
Aivan ihana paletti ja vähän harmitti laittaa se sivuun jo noin nopeasti. Ehdin käyttämään yhteensä kuutta nappia, joten puolet jäi testaamatta. Melko puuteristahan tuo luomiväri oli, joten sekin selittää sen, että pohja tuli niin nopeasti esille.
 
TheBalmin kanssa meni vähän pidempään, ehkä kolmisen viikkoa, kun tuosta vasemman yläkulman vaaleasta sävystä tuli pohja näkyviin. Tästä paletista käyttelin varmaan kaikkia muita sävyjä paitsi kolmea tumminta. Myös sävyissä Flawless ja Feisty on melkoiset kuopat, joten viittä vailla pohjat näkyvissä.

Pürin tilalle otin Stilan paletin, joka näytti alkuun tältä:


Stila Eyes Are The Window Shadow Palette - Mind

Vähän alle kuukauden käytön jälkeen se näytti tältä:

Tästäkin sain käytettyä vähän yhtä sun toista sävyä, mutta tietenkin se on tuo vaalein, josta se pannu putkahti ensimmäisenä esiin.

TheBalmin tilalle otin seuraavan paletin:

Realher I Feel Beautiful Shadow Palette III
 
Noin kuukauden käytön jälkeen tilanne oli tämä:

Tämä paletti on tullut kesäkuun 2017 Boxycharmista ja oli myös aivan ihana. Käytin varmasti kaikkia muita sävyjä paitsi tuota tumminta Divine-sävyä, mutta tietenkin se on jälleen tuo vaalein, josta sain sen pannun esille. Tässä paletissa on kuitenkin kaikki kohdillaan, kaikki sävyt ovat täysin omaan makuun, joten tämänkin kanssa olisin mielelläni jatkanut kauemminkin.

Sitten tulee yksi murheenkryyni:
 
Alamar Cosmetics Reina Del Caribe Eyeshadow Palette Vol 1. 

Tämä on tullut kesäkuun 2018 Boxycharmista ja oli koskematon, kun otin tämän käyttöön. Paletissa on niin ihania punaisen sävyjä, jotka ovat omalla kohdalla niitä suosituimpia tällä hetkellä, joten päätin sen vuoksi tämän nyt kunnolla testata. Tätä käytin pienen ikuisuuden, ainakin yli kaksi kuukautta eikä näy eikä tunnu missään:
 
Kaikkia nappeja paitsi noita sinisiä olen tästä käyttänyt, mutta eniten tuota upeaa Coco-Taxi -sävyä. Olen laittanut sitä lähes päivittäin sen yli pari kuukautta ja se näyttää siltä, että on vähän hipaistu. Joka ikinen nappi on niin pigmenttinen, että tämän kanssa menisi ikuisuus saada mistään niistä pannua näkyviin. Senpä vuoksi tämä lähti tässä tilanteessa sivuun, mutta on ainakin nyt kunnolla yritetty käyttää ja pitkään. 

Too Faced'n paletti on myös jo käväissyt projektissa:

Too Faced Natural Matte

Tämä on ennen tätä projektia jäänyt harmillisen vähälle käytölle. Paletissa on aivan upeita mattasävyjä ja tämänkin kohdalla kesti kyllä aikansa saada sitä pohjaa mistään esille:
 
Käyttöä tällekin tuli ja paljon, mutta jälleen se on tuo vaalein sävy, josta pannu putkahti. Tämän rinnalla oli koko ajan tuo Alamarin paletti, missä ei vaaleaa (mattaa) ollut ollenkaan, joten se kyllä vauhditti pohjan esiin saamista tämän kohdalla.

Kaksi viikkoa sitten tiistaina siirsin sitten Alamarin ja Too Faced'n sivuun ja otin käyttöön seuraavat kaksi palettia:

Tarte Graveyard Girl Swamp Queen Palette
Pretty Vulgar Nightingale Eyeshadow Palette 

Kuvassa suurinpiirtein lähtökohdat. Kumpikin paletti on oikein kiva ja luulen, että tuossa Tartessa voi jopa jokin muu kuin vaalein sävy antaa sen pohjan ensimmäisenä esiin, katsotaan.



Olen oikein tyytyväinen tähän projektiin, koska palettia saa vaihdella nyt ahkeraan ja niin monelle tulee käyttöä. Tähän mennessä olen kokeillut yhteensä jo kahdeksaa palettia, joista viidestä olen päässyt tavoitteeseen eli pannu on tullut näkyviin. On myös todella kiva aina valita, minkä paletin seuraavaksi testaisi. Yritän olla päivitysten kanssa jatkossa vähän aktiivisempi. Keväistä viikon jatkoa!  

4 kommenttia:

  1. Mulla on takana reilu kuukauden ajanjakso etten jaksanu käyttää luomiväriä yhtään eli pelkillä kissarajauksilla mentiin. Tänään jaksoin tarttua luomiväreihin, tänk kaad, meinaan nehän on aivan ihania niinku sun käytössä olleet paletit. Rupesin himoitseen Stilan, Too Facedin ja Tarten paletteja :D Niissä ei oo mitään uutta tai mitä mulla ei jo ois, mutta kun... XD Jännä et sulla kuluu vaaleat värit ensin, meinaan mulla on juuri päinvastoin :) Useimmissa paleteissa mulla on vaaleat sävyt koskemattomia ja tummat värit eniten käytettyjä. En osaa käyttää vaaleita sävyjä mihinkään, kulmakarvojen allekin käytän highlighteria. Mun mielestä ei ollu sekava postaus, hyvin pysyin kärryillä ja oli kiintoisa :) Kivoja keväisiä päiviä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsehän en ennen juurikaan jaksanut luomivärejä käytellä, mutta nyt olen pakottanut itseni.. Kiitos Boxycharmin :D Minulla tökkii kynsilakkailu tällä hetkellä.. Se on jännä, kuinka noita paletteja hankkisi ihan joka lähtöön, monta on itselläkin himotuslistalla, vaikka taatusti ne sävyt kyllä kotoa löytyy! ;)
      Käyttelen noita vaaleita sävyjä juuri niiden kulmien alle ja myös monesti pohjustamaan luomia, joten se selittää niiden armottoman kulumisen :) Ja niitä saa muutenkin käyttää aika ronskilla otteella, tummien kanssa olen varovaisempi, joten eihän ne kulu millään!
      Kiva, kun tuosta tekstistä sai kuitenkin tolkkua.. ajattelin, että on vähän sekava :)
      Kiitokset, oikein kivoja aurinkoisia päiviä sinullekin! <3

      Poista
  2. Tuo Pürin paletti on todella nätti!

    Alamar on myös kaunis, saa ainakin rahoilleen vastinetta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin tuohon Pürin palettiin ihan täysin, se on ihana! Eikä mikään estä ottamasta sitä uudestaankin tähän projektiin..! ;) Pitää vain pannuttaa jotain toista nappia.. No ei ehkä ainakaan ihan heti :D
      Alamarin paletti on myös niin kaunis ja erittäin laadukkaan oloinen tuote. Todellakin saa rahoilleen vastinetta ja varsinkin jos tykkää pigmenttisistä luomiväreistä, niin ehdottomasti kannattaa hankkia!
      Aurinkoista viikon jatkoa! <3

      Poista