6.4.2019

Riika Follow Up Haul

Kaivoin vihdoin ja viimein laatikostani käyttöön Riikasta ostamani suihkugeelin ja aloin miettimään, että mitähän kaikkea niistäkin ostoksista on vielä kaapeissani jäljellä. Ostin sillä reissulla aika karmaisevan kasan tuotteita, koska olimme omalla autolla liikenteessä, joten mitään painorajoja ei tarvinnut miettiä. 

Riikassa kävimme siis heinäkuussa 2017 ja tällaisia tuotteita sieltä tarttui mukaan:





Alkuperäinen postaus löytyy täältä, missä tosiaan tuo viimeinen GlamGlow unohtui esitellä, joten se on täällä. Laskin, että ostin tuotteita yhteensä 40 kappaletta, joten kieltämättä ehkä hieman hullaannuin tuolla. Mitä näistä sitten vielä itseltäni löytyy? Aloitetaan parista aika yllättävästä:


Garnier Pure Self Heating Mask
Missha Skin Essential Black Sheet Mask

Jotenkin käsittämätöntä, että 1,5 vuoden jälkeen minulla on vielä pari naamiota käyttämättä. Siirsinkin tuon Misshan naamion nyt päällimmäiseksi naamiopinossani, joten tulee varmasti huhtikuun aikana vielä käytettyä.  

Isana Around The World Kuba Duschgel
Rituals The Ritual Of Sakura Cherry Blossom Flourishing Bed & Body Mist
Sebamed Clear Face Mattifying Cream

Isanan otin nyt siis käyttöön, joten loppuu viimeistään toukokuussa, jos ei jo huhtikuun puolella. Ritualsin suihkeesta olen käyttänyt yhden kolmasosan, joten ei ole todellakaan seissyt tyhjänpanttina. Tuoksu on aivan ihana, mutta melko voimakas, joten töissäkäyttö on ehdoton nounou. Sebamedin voide loppuu ihan pikapuoliin. Olen käyttänyt sitä varmasti koko talven. Olen erittäin hidas käyttelemään kasvovoiteita, koska laitan sitä niin minimaalisen pienen määrän kerrallaan. Tämä voide ei ole ollut mikään ihanteellinen, mutta talvella menee juuri ja juuri. 


GlamGlow Glowsetter Makeup Setting Spray
Essence Little Beauty Angels Colour Correcting Anti-Dullness Loose Setting Powder

Nämä molemmat tuotteethan ovat mukana 20 By Year 2020 -projektissani, joten ehkäpä loppuvat tämän vuoden aikana. Meikinkiinnityssuihkeen kanssa on homma vähän hidastunut hyvän alun jälkeen, koska en ole taas vähään aikaan oikein kaivannut tällaista suihketta. Näyttää olevan vähän kausittaista tuo kaipailu omalla kohdalla. Essencen puuteria olen käytellyt vain satunnaisesti, enkä oikein tykkää siitä, mutta käytän sisulla pois, enkä todellakaan heitä roskiin. 


Nyx High Definition Blush - Intuition
Nyx High Definition Blush - Baby Doll
Nyx Dark Circle Concealer Correcteur
Nyx Strobe Of Genius Illuminating Palette
Nyx Nail Lacquer - Frenche

Riikassa oli Nyxin oma kauppa ja sieltä tuli ostettua ehkä vähän tarpeettomiakin meikkituotteita. Nämä ovat jääneet kaikki erittäin vähälle käytölle. Butter Gloss -huulikiillon sävyssä Fortune Cookie (näkyy ylhäällä ostoskuvassa) käyttelin pois viime vuoden 18 in 2018 -projektissani ja tykkäsin kovasti. Näistä tässä kuvassa olevista tuota kynsilakkaa olen käyttänyt eniten ja sen sävy on ihan täydellinen, joten siinä mielessä nappiin mennyt ostos. Concealer on liian kuivattava, joten käyttelen sen luomivärinpohjustajana seuraavaksi, kun tämän hetkinen loppuu. Poskipunat ja tuo korostusväripaletti olisi voinut jäädä sinne kauppaan, mutta ehkä täytyy ottaa jonkilaiseen projektiin niitäkin joskus, niin tulee ainakin jonkin verran käyttöä.  


Tuotteita on 40:stä jäljellä enää 12 kappaletta, joten ei ollenkaan paha. Paljonhan niitä on tullut käytettyä, eikä ihme, että on vielä tuosta isosta kasasta jotain jäljelläkin. No ainakin on iloa riittänyt tuotteista pitkään. Näistä 12:stakin kuitenkin pari loppuu ihan justiin, joten vain muutama jää pyörimään laatikoihin vielä, ties kuinka pitkäksi aikaa elikkä ne on nuo Nyxit. Rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Ei ollenkaan huonosti! Noille kasvonaamioille hymähdin :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehheh.. pitäisi varmaan alkaa laittamaan pvm ostoksiin, niin pysyisi vähän paremmin hollilla. En yhtään muistanut, että nuo naamiot on Riikasta..! :D

      Poista