18.4.2019

Bette Box huhtikuu 2019

Minulla kun näiden yllätyslaatikoiden tulo on vähenemään päin, niin päätin, että alkaisin taas testailemaan niistä tulevia tuotteita vähän aktiivisemmin, niin kuin aikoinaan tein.



Tämän kuun Bettestä onnistuin testaamaan kuudesta tuotteesta neljä, joten aika hyvin. Tietenkään en ole tässä ajassa nyt hullunlailla niitä ehtinyt käyttelemään, mutta jonkin verran kuitenkin.


L'Oréal Paris Elvital Color-Vive Purple Shampoo
Olen kaipaillut vähän halvempaa vaihtoehtoa Fudgen hopeashampoolle ja nyt niitä on löytynyt sitten oikein kaksin kappalein. Jokin aika sitten ostin Delia Cameleo Silver shampoon ja nyt näköjään L'Oréalilta on tullut oma versionsa. Aivan mahtavaa. Testasin tätä ja tämä vei pois keltaisuutta eikä värjännyt hiuksia liilaksi. Tätä pitäisi hieroa vaaleisiin hiuksiin 1-3 minuuttia ja itselläni se hieronta jäi ihan varmasti ennemminkin tuohon yhteen minuuttiin ja kyllä toimi. Shampoo myös pesi hyvin ja tuoksukin oli oikein kiva. Jatkossa voi siis käytellä hopeashampootakin vähän reilummalla kädellä eikä liikoja säästellä, koska on halvempiakin toimivia vaihtoehtoja.


Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream
Tämäkin täytyi heti testata, koska tuotteesta löytyi taikasana "matta". Olen jo ehtinyt käyttämään tätä useampanakin päivänä. Tämän pohjustajan pitäisi tehdä ihosta mattaisen, kosteutetun ja samettisen tuntuisen. Olen käyttänyt tätä T-alueella päivävoiteen päällä ja riippuu täysin meikkivoiteesta, miten tämä toimii. Esimerkiksi tänään olen käyttänyt tätä Essence Camouflage 2in1 -meikkivoiteen kanssa ja toimii todella hyvin. Iho näytti rehellisesti sanottuna todella hyvältä pitkään ja ehkä jopa ne ihohuokoset näyttivät vähän pienemmiltä. UD:n Naked Skin -voiteen kanssa tämä ei kuitenkaan toiminut ollenkaan, kasvot alkoivat kiiltelemään todella nopeasti ja olo oli sellainen, että pakkelia on naamalla kilo. En muista, että aikaisemmin olisin näin suurta eroa huomannut eri komboissa. Kyllä tämä käytettyä tulee ja varsinkin juuri Essencen kanssa, kun toimi niin kivasti.


Lumene Essential Volume Mascara - Black
Uutuusripsari Lumenelta, jonka pitäisi tehdä ripsistä tuuheammat, pidemmät ja kauniin kaarevat. Tuote sisältää hoitavaa tupasvillaa ja siinä on voidemainen koostumus. Todella hyvältä kuulostaa ja kiva saada tämä ripsari, mutta pelkään, että en ehdi tätä käyttämään ennen kuin ehtii kuivahtaa. Pidän tämän ehdottomasti itselläni ja toivon parasta. Minun täytyy varmaan alkaa kierrättämään ripsareita vähän tiuhempaan tahtiin.


N.A.E Idratazione Deodorant
N.A.E:lta oli kaksi vaihtoehtoista tuotetta boxeissa: suihkugeeli ja deodorantti. Voi kun olisin saanut sen suihkugeelin, koska näistä luomudeodoranteista (tai paljon muistakaan deodoranteista) vaan ei ole omalla kohdalla yhtään mihinkään. Tämän tietenkin testasin jo myös, eikä tietenkään toiminut. Kivahan se on, että tällaisia vegaanisia deodorantteja on olemassa, mutta itse joudun käyttämään ne vain ja ainoastaan sellaisina pika-apuina.


Ikoo Infusions Hair Fresh-Ups Perfume Sheets
Tunkkaisille hiuksille tarkoitettu hiuslappu, jonka pitäisi raikastaa niitä minttu- ja teepensasuutteen avulla. Tätä hierotaan hiuksiin ja hiuspohjaan ja siinä se. Tätä en ole vielä käyttänyt, mutta voisin kuvitella nyt pääsiäisen aikaan tähän tarttuvani. En nyt tiedä, onko tällaiselle oikeasti tarvetta, mutta mikäli tuote antaa hiuksille hurmaavaa tuoksua, niin mikä ettei voisi hankkia lisääkin.  

Flower By Kenzo Eau de Vie EdP
Taas kerran tuli Kenzon tuoksunäyte, mutta tämä on jotain uutta. Tämän tuoksu on aivan ihana ja pysyi iholla pitkään. Betten infolapussa sanotaan, että tämä sisältää inkiväärin kuorta, Bulgarian ruusua, appelsiininkukkaa sekä tankapapua. Tuoksu on kevyt ja aivan valloittava, joten tämä täytyy pitää mielessä, kun seuraavan kerran hajuvesiostoksilla olen. 


Loppujen lopuksi tämä oli ihan kiva boxi. Paljon uutuuksia ja kaikki jäävät omaan käyttöön, vaikka deodorantista nyt ei järjettömän suurta iloa itselleni ole. Pohjustaja oli todella arvokas (n. 40 €), joten se nosti laatikon arvoakin paljon ylöspäin. Oikein iloista pääsiäisen odotusta!

2 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin kovasti myös tästä boksista, tilasin myös nämä naapurin teinityttärille lahjaksi Bette-pisteillä ja heille tulikin mätsäävät lootat sun kanssa, paitsi saivat sun kaipaaman suihkugeelin :) Toi olis kyl hyvä idea, ku heti alkais testaan vaan tulevia tuotteita. Nyt mulla on varmaan kahden kuukauden boksien sisällöt jossain pahvilaatikos odottamas "löytymistä"!!! :D Jostain syystä korkkasin kyllä Lumenen ripsaria ja tänään ekaa kertaa aattelin, et vitsit tähän on hyvä :) Tekee mulle kahdella kerroksella erittäin pitkät, erotellut ja muhkeat ripset :) Ihana tuote <3 Ihanaa ja levontäyteistä pääsiäistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli varmasti naapurin tyttö ilahtunut!! :) Meidänkin teinit kaipailevat tämän laatikon perään, mutta vielä ovat kuitenkin tyytyneet niihin itselle sopimattomiin tuotteisiin ;)
      Varsinkin ne Boxycharmin tuotteet ovat omalla kohdalla jääneet monet testaamatta ja makoilevat erinäisissä paikoissa.. niitä meikkejä on tullut niistä niin paljon.
      Todella kiva kuulla, että tuo Lumenen ripsari toimii! Ei muistaakseni ollut kovin kalliskaan.. Täytyy nyt yrittää saada se kunnialla käyttöön jossain vaiheessa ;)
      Kiitos oikein paljon! Ihanaa pääsiäistä sinnekin päin! <3

      Poista