25.4.2019

A to Z Project Pan

Uusi projekti lähtee käyntiin tänään. Ajattelin ensin aloittaa tämän vasta kesäkuun alusta, mutta en tietenkään malta odottaa sinne asti, sinnehän on yli kuukausi. Enkä jaksa odottaa edes senkään vuoksi, että olen toukokuulle jo suunnitellut jotain aivan muuta kuukauden mittaista projektia. Luulen, että vuoden aikana aloitan vielä ainakin yhden projektin, koska olen vakaasti päättänyt käyttää tuotteitani systemaattisesti pois. Sitten saa taas jossain vaiheessa aloittaa uusien hankintoja vähän paremmalta pohjalta. En ole ostolakossa, mutta yritän rajoittaa..

Tämän uuden projektin nimi ja idea on varmasti monille tuttu 'A to Z Project Pan' ja oli kyllä melkoinen suunnittelu noiden tuotteiden valinnan kanssa. Minulla on ollut tässä pääsiäisen jatkona muutama vapaapäivä, joten aikaa suunnitteluun on kyllä onneksi ollut.  

Projektissa on mukana tuotteita joka kirjaimelle A:sta Z:aan asti (jätin suomiääkköset pois) eli yhteensä 26 tuotetta. Lisäksi päätin, että kaikki tuotteet tulevat tällä kertaa olemaan yllätysboxeista tulleita juttuja, koska niitä on kertynyt karmea vuori:



En oikeasti edes halunnut laskea, kuinka monta tuotetta tuossa on, menisi ehkä yöunet. Niin ja kynsilakat puuttuvat tuosta kasasta, mutta muuten siinä pitäisi olla kaikki, mitä huushollista löytyi. Jotkut kirjaimet olivat vaikeita, joten vähän piti soveltaa, mutta muuten tuotteet on valittu melko randomisti kuitenkin niin, että suurin osa ei ainakaan häiritsisi toisen projektini etenemistä. Yksi ainoa on mukana myös 20 By Year 2020 -projektissani ja otin sen mukaan sen vuoksi, että siitä nimestä löytyi Q-kirjain, mitä ei ihan helpolla löytynyt mistään. Lisäksi tuote on sellainen, ettei se ole oikein edennyt tuossa toisessa projektissa. 

Listaan tähän nyt vain kaikki tuotteet enempiä höpisemättä, esimerkiksi miksi juuri kyseiseen tuotteeseen päädyin:


A - Acorelle Lotus Dream Relaxing Eau Fraiche
B - Bubble T Bath & Body Macaroon Lip Balm
C - Clarins Instant Light Natural Lip Perfector - 01
D - Dr. Brandt PoreDermabrasion


E - Erno Laszlo Exfoliate & Detox Sea Mud Deep Cleansing Bar
F - Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream
G - Manna Kadar Glo Illuminator
H - Herbina Kevyt Kasvovoide


I - IsaDora Inliner Kajal - 56 Blonde
J - Joik Refreshing Facial Toner
K - Karl Lagerfeld + ModelCo Brow Pencil - Medium/Dark
L - Lumene Nordic Chic Soft-Matte Pressed Powder - 1 

Lumenen puuteri näyttää sisältä tältä:



M - Manna Kadar 3-In-1 Highlighter-Shadow-Blush - Uptown
N - Naturativ Rose Mist
O - Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser
P - Philip Kingsley Maximizer


Q - Pür Lip Lure Lip Hydrating LacQuer
R - Rituals The Ritual Of Sakura Soothing Hand Balm
S - Sóley EyGLÓ Organic Pure Moisture
T - The BrowGal The Instatint Tinted Brow Gel - Brown Hair 02


U - Uoga Uoga Natural Lip & Cheek Colour - Tender
V - Vintage By Jessica Liebeskind Smokey Eye Pencil - Jet Black
W - Antipodes Worship Skin Defence Antioxidant Serum
X - ReXona Orchid Fresh Energising Body Wash


Y - Yes To Tomatoes Clear Skin Detoxifying Charcoal Mud Mask
Z - Zuii Organic Flora Self Tanning Foam


Ainoastaan Oilixian kasvoputsaria olen käyttänyt enemmänkin, mutta muuten ovat joko avaamattomia, vain testattuja tai joitakin kertoja käytettyjä. Kaikenlaista löytyy siis ja vähän joka lähtöön. Päätin, että projekti jatkuu marraskuun loppuun asti eli kahdeksan kuukautta. Tarkoitus on jälleen saada mahdollisimman monta tuotetta loppumaan ja lopuille paljon käyttöä. Päivityksiä teen ehkä parin kuukauden välein, katsotaan, miten homma etenee. Mukavaa viikonlopun odotusta!

6 kommenttia:

  1. Mä en lakkaa ihailemasta sun järjestelmällisyyttä ja sinnikyyttä! Iso kumarrus ja isosti tsemmpiä tähänkin proggikseen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Projektin alku on aina niin hauskaa aikaa, kun saa iskeä kiinni uusiin tuotteisiin, joten sitä kuherruskuukautta tässä nyt eletään ;)

      Poista
  2. Aika monipuolisen kattauksen saa kuukausittaisista bokseista, etenkin jos tulee vähän erilaisempia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, tuotteita on ihan joka kategoriasta! Ja taas sain itsekin yllättyä siitä, minkälaisia tuotteita on jäänyt roikkumaan. Esim. tuo Yes To -naamio ja Rexonan suihkari.. :D Ei ihan uusimmista Bette boxeista tulleita..

      Poista
  3. Alotitpa mielenkiintoisen projektin :) Eli tulossa on paljon käytettyjä tuotteita ja kivoja välietappipostauksia :D W:een kohdalla oleva Antipodesin seerumi on mul just nyt käytössä ja en voi sille mitään, mut joka kerta mulle tulee vähän fiilis, et hieron nestemäistä p****a mun kasvoille!!!! Jaiks XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah!! :D :D Joitakin juttuja näistä jo otin käyttöön ja tuo Antipodes oli just yksi niistä ;) Ja kuule, varsinkin ensimmäisellä kerralla, ihan sama fiilis!! :D Nyt olen alkanut siitä jopa tykkäämään! :)

      Poista