15.4.2019

Loppuneet tuotteet maaliskuu 2019

Ihanaa olla kerrankin suhteellisen ajoissa tämän postauksen kanssa. Se tarkoittaa myös sitä, että saan kärrätä tämän kasan roskikseen.


Tuotteita loppui sittenkin maaliskuun aikana melkoisesti, vaikka vähän aikaa näytti siltä, että hiljaista tulee. Tämä on nyt tällainen sekalainen seurakunta, on monta uudempaa tuotetta, mutta myös pienen ikuisuuden käytössä olleita tai kauan kaapeissa maanneita. On paljon loistavia tuotteita, mutta myös muutama aika karsea, joista oli todella kiva päästä eroon.



Garnier Nutrisse Truly Blond Super Lightening Hair Color - Ultra Light Silver Blonde 111+
Tämä hiusväri teki hiuksista oikeasti viileänsävyiset eli tällä kertaa värjäys onnistui. Pari ensimmäistä päivää kuljeskelin vähän liilaan menevillä hiuksilla, mutta sitten se pesun myötä tasoittui. Tykkäsin tästä, pistän mieleeni ja ostan ensi kerralla saman. (5/5)

Biozell Silver Dry Shampoo
Keskisten ostos - HG-tuote ja uusi on jo odottamassa, sekin Keskisten ostos. Tätä ei valitettavasti meidän lähikaupasta löydy. Toki löytyy muualta kaupungista, joten ei tätä aina Tuurista asti täydy lähteä hakemaan... (5/5)

XZ Extra Strong Hiuskiinne
Bette Box 02/2019 - tämä ei pitänyt tukkaani kuosissa, joten käyttelin vain sellaisina 'ei niin väliä' -päivinä. Ei jatkoon. (1/5)


Briogeo Rosarco Milk Reparative Leave-In Conditioning Spray
Boxycharm 01/2019 - tämä oli mahtava tuote, joka teki hiukset ihanan pehmeiksi ja sileiksi. Tuoksu oli myös ihana. Harmittavan pieni pullo, joka tyhjeni nopeasti. (5/5)

Percy & Reed Hair Perfectly Perfecting Wonder Balm
LF-joulukalenterista - tämän tuoksua ovat monet moittineet voimakkaaksi, mutta omasta mielestä se ei sitä todellakaan ollut, vaan melko mieto ja hyvä. Loppujen lopuksi tämä ei ollut kovin hyvä kuitenkaan hiuksilleni, ei silottanut tarpeeksi ja hiukset jäivät vähän takkuisen oloisiksi. (2/5)



Coco & Eve Like A Virgin Super Nourishing Coconut & Fig Hair Masque
Asoksen joulukalenterista - aivan superihana tuote, joka toimi hiuksissani täydellisesti. Teki niistä mahtavan sileät ja kiiltävät. Tuoksukin on kohdillaan, sellainen kookokseen menevä. (5/5)

Grow Gorgeous Scalp Detox Exfoliating Pre-Wash Treatment
LF Beauty Box 12/2018 - aivan järkyttävän tuoksuinen ja se tuoksu oli lisäksi niin voimakas, että koko kylppäri haisi tältä käytön jälkeen. Muutenkaan en tykännyt tästä ollenkaan. Tämä sisälsi kuorivia partikkeleita, joita ei meinannut saada hiuksista pois ollenkaan, vaikka kuinka virutti. Ja muutenkin oli jotenkin hankala saada tätä tuotetta ihan sinne hiuspohjaan asti, joten täys turhuus. Hyvä, kun loppui. (0/5)

Garnier Fructis SOS Repair Masque Fortifiant
Ostospostaus - tätä olen käyttänyt pienen ikuisuuden, todella riittoisa tuote. Tämä ei kuitenkaan ollut parhaasta päästä Garnierin tehohoitoja, vaikka pitäisi olla oikein SOS. Oli silti kuitenkin tehokkaampi kuin normaali hoitoaine. Tämä on nyt nähty, en tule ostamaan tätä versiota uudestaan. Tuoksu tässä oli ihanan raikas. (3/5)


Iroisie Toning Lotion
Jolie Box 11/2018 - tämä oli kosteuttava kasvovesi ja oli aivan ihana talvikäytössä. Ei kuivattanut ihoa ollenkaan. Tämä myös putsasi erittäin hyvin pois kaikki jämämeikit sekä kasvoilta että silmiltä. (5/5)

Nivea Gentle Eye Make-Up Remover
Parhaita silmämeikin poistajia ikinä. Poistaa kaiken vaivattomasti, ei tarvi hangata tai mitään sinne päinkään. Tulen ostamaan uudestaan. (5/5) 

Purlisse Blue Lotus Seed Mud Mask + Exfoliant
Ipsy Bag 01/2018 - tässä oli mukana sellaisia kuorivia partikkeleita, jotka ensin kuivuivat kasvoille mutanaamion seassa. Sitten kun naamion virutti pois, niillä partikkeleilla sai kuorittua kasvot. Oli melko karkea kuorinta talvikeleille, joten käytin aina jonkin kosteuttavan naamion tämän päälle. Ei tämä nyt mitenkään ihmeitä tehnyt, pehmensi kyllä ihoa ja poisti likaa, mutta en juoksisi kauppaan tukka putkella ostamaan lisää. (3/5)



Mizon Enjoy Vital-Up Time Soothing Mask
Tallinnan ostos - vähän paksumpi naamio, mihin olen nyt tottunut niiden iänikuisten Mitomoiden kohdalla, joten tämä oli erittäin helppo asetella. Tämä selvästi kosteutti ja tässä oli ihana tuoksu. (5/5)

Simple Kind To Skin Cleansing Facial Wipes
Nämä Simplen pyyhkeet ajavat asiansa niin hyvin kuin tällaiselta tuotteelta voi odottaa. Mutta kuten olen toitottanut, yritän olla ostelematta kasvopyyhkeitä, koska pärjäisin ilmankin. Nämä ostin jostain vastustamattomasta alesta ja onhan nämä nyt tottakai käteviä sellaiseen pikaiseen meikinpoistoon, minkä teen esimerkiksi aina ennen jumppaan menoa. (5/5)


Sephora Monoi Creamy Body Wash
Tukholman ostos - tämän tuotteen koostumus ja tuoksu ovat täydellisiä. Eikä kuivattanutkaan ihoa ollenkaan. Onneksi näitä on itselläni vielä yksi odottamassa, mutta voi kestää hetki, ennen kuin raaskin sen ottaa käyttöön. (5/5)

Lumene Klassikko Karpalo Suihkugeeli
Keskisten ostos - tykkäsin tästäkin erittäin paljon ja varsinkin tuoksusta. Se oli niin raikas ja erilainen, en ole suihkareissa aikaisemmin törmännyt. Oikein piristävä tuote. (5/5)

Yves Rocher Jardins du Monde Velvety Shower Cream
Tämähän on minun HG-tuotteita, mistä en tule ikinä luopumaan niin kauan, kuin on saatavilla. Tuoksu on taivaallinen ja tuote jotenkin kermaista. Aivan ihana. Tämä on vanhassa pullossa ja näitäkin taitaa olla vielä yksi odotamassa vuoroaan. Kyllä maaliskuussa loppuikin loistavia suihkareita. (5/5)


Yves Rocher So Elixir Perfumed Body Lotion
Ostospostaus - tämä tuli siis kaupanpäällisenä. Viime kuussa loppui suihkugeeli ja nyt tämä, onneksi. Tuoksu on niin voimakas, miehinen ja luotansatyöntävä, että käyttelin tämän vain ja ainoastaan jalkoihin. Imeytyi kyllä nopeasti ja piti kuivuuden loitolla. (1/5)

Ameliorate Transforming Body Lotion
Asoksen joulukalenterista - tämän piti olla jotain supersilottavaa vartalovoidetta, mutta ei tämä pieni tuubi ainakaan omalla kohdalla ihmeitä tehnyt. Lisäksi tämän tuoksu oli niin etova, siinä ei ollut mitään hyvää, joten ihanaa, kun oli pieni tuubi ja loppui nopeasti. (1/5)

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream
Boxycharm 06/2018 - lopultakin raaskin tämän käyttää loppuun. Ensi alkuun ihmettelin, miksi kaikki hehkuttavat tämän tuoksua, mutta hyvin nopeasti hurahdin samaan porukkaan. Tämä tuoksu on jotain niin taivaallista, että vaikka tuote on megakallis vartalovoiteeksi, voisin ihan hyvin ostaa tämän täysikokoisena. Varmasti sen joku päivä teenkin. Käytin tämän tasan tarkkaan vain yläkroppaan ja se tuoksu pysyi kropalla koko päivän. Aina välillä se tulvahti sieltä nenään. Mitään muita hajusteita ei todellakaan tarvinnut. Tämän ihanan pienen purkinkin säästän uusiokäyttöön. (5/5)

Balance Me Gradual Tanning Drops
LF-joulukalenterista - käytin tämän kokonaan säärilleni, jotka ovat talvisin niin kalmankalpeat, että kiva saada niihin jotain väriä. Kolme tippaa per sääri ei riittänyt, mutta neljällä tipalla alkoi jo pientä väriä pintaan tulemaan. Tämä ei todellakaan antanut mitään megarusketusta, vaan sellaista ihan sopivan huomaamatonta ja luonnollisen oloista. Tämä pieni 4 ml pullo kesti pitkään, tykkäsin tästä kyllä. (4/5)


Trind Natural Nail Repair
HG-tuote, jota ilman en osaa enää olla. Uusi on jo odottamassa vuoroaan. (5/5)

Possibility Orange Cupcake Ultra Rich Hand & Nail Cream
Kyproksen ostos - loppujen lopuksi tämän tuoksu oli todella ihanan raikas appelsiini, eikä mitenkään kuppikakkumainen. Oli hyvä käsirasva, jonka käytin yövoiteena. Imeytyi nopeasti ja kosteutti käsiä. (5/5)

Anovia Yess! I'm So Refreshed Mango Papaya Hand Wash
Keskisten ostos - tuoksu oli raikas, mutta melko mieto. Olisin kaivannut vähän voimakkaampaa mangoa sieltä nenääni. Muuten ihan perushyvä käsienpesuaine, mutta tämä on nyt testattu. (3/5)



Bath & Body Works Paris Amour Fine Fragrance Mist
USA:n ostos - sydän itkee verta, koska jälleen tuli yksi B&BW:n suihke tiensä päähän. Tässä oli ihanan tumma, syvä tuoksu, jollaisista en yleensä niin välitä hajuvesien kohdalla, mutta tämä oli täydellinen. Sopiva juurikin talveen ja pimeään aikaan, joten sen vuoksi päätin tämän nyt tänä talvena käyttää pois, ennen kuin pilaantuu. USA:ssa kävimme vuonna 2015. Tätä pystyi käyttämään töissäkin, koska tuoksu ei ollut liian voimakas. Vielä on yksi näitä suihkeita jäljellä, siitäkin enää puolet, joten täytyy alkaa suunnittelemaan jonkinlaista taktiikkaa päästä B&BW:n tuotteiden äärelle. (5/5)

Himalaya Herbals Sparkly White Herbal Toothpaste
Bette Box 03/2019 - kuten tuolla boxin esittelypostauksessa mainitsen, tämä hammastahna ei oikein itseäni miellyttänyt, mutta hyvähän sekin on nyt tietää. Eipähän tule ikinä täysikokoista ostettua. (1/5)

Manna Kadar Miracle Balm
Bette Box 12/2018 - odotin tältä tuotteelta niin paljon, että oli pakko korkata käyttöön heti sen saatuani. Tämä oli kuitenkin jonkinasteinen pettymys. Tätä täytyi olla koko ajan lisäämässä, oli melko vetistä, eikä oikein hoitanut huulia tarpeeksi. Antoi pientä sävyä, mikä oli kiva, mutta pettynyt olen. (1/5)



Loppuun jälleen muutama näyte, joita yritin taas saada edes muutaman käytettyä kuukauden aikana. Näistä kaikki olivat ihan mahtavia, enkä epäröisi täysikokoisten ostamista. Oikein aurinkoista viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Nivea Gentle Eye Make-Up Remover on munkin mielestä tosi hyvä. Ostin sen pitkästä aikaa puolivahingossa, ja heti ekalla käytöllä tuntui erittäin toimivalta ja hellävaraiselta.
    YR:n suihkusaippuoissa on sitä jotain. Toisaalta olisi kiva, että niitä saisi isommissakin pulloissa, mutta ehkä sittenkin pikkupullot on parempi... ei iske kyllästyminen liian äkkiä;)

    Kivaa kevätviikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nivea on kyllä hyvä. Nyt minulla on käytössä Lumene ja valitettavasti täytyy sanoa, ettei ihan vedä vertoja tuolle Nivealle.. vaikka suomalainen onkin ;)
      No näin on, varsinkin tuota kahvipapua voisin ostaa litran pöniköissä!! Se on vaan jotenkin niin täydellinen...! Mutta joo, ehkä siihenkin se kyllästyminen lopulta tulisi... ;)
      Kiitos paljon! Oikein ihanaa viikon jatkoa sinullekin! :)

      Poista
  2. Mielenkiintoisia tuotteita olet käyttänyt loppuun. Harmi, kun en Boxycharmissa päässyt testaaman tuota kulttivoidetta (taisi tosin olla se uusi, kookoksinen?). Meidän Kicksissä myydään, mutta se hylly on aina tyhjä ja se ainoa vartalosuihke siellä vaan hyllyssä kököttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tässä yhdessä uusimmista Boxycharmeista oli liikkeellä se kookosversio, mutta harmikseni en itsekään sitä saanut :(
      Meilläkin Kicksissä tuota myydään, mutta loppuhan se sieltäkin on tietenkin aina ollut.. Ehkä joku kerta tärppää meillä molemmilla! ;)Ja kukkaro tykkää... :D

      Poista