16.3.2019

Bette- ja Jolie Box maaliskuu 2019

Myöhässä taas näidenkin kanssa, joten lyön jälleen yhteen nämä maaliskuussa tulleet kotimaassa ilmestyvät boxit, Glossyboxihan jäi nyt omalla kohdalla paussille. Kieltämättä se olisi ollut ihan kivanoloinen paketti tässä kuussa, mutta kaikkea ei voi saada.

Bette Box:


Viime kuukausina olen spoilaantunut Betten kohdalla melko säännöllisesti, koska se laatikko vaan yksinkertaisesti on tullut itselleni niin myöhään, enkä todellakaan ole pystynyt hillitsemään uteliaisuuttani. Tällä kertaa se tuli kuitenkin kerrankin ajoissa, joten laatikko oli yllätyksiä täynnä.


Boxi oli melko painava ja silloin on tietenkin aina jotenkin mielenkiintoisempaa avata se. Painavaksihan osoittautui tietenkin tuo iso shampootuubi. 


Noughty Care Taker Scalp Soothing Shampoo
Tämä on uusi, vegaaninen brändi ja tuo shampoo tuoksuu aivan ihanalta. Hiustuotteitahan on viime aikoina tullut Betteltä aivan solkenaan, mutta minua se ei häiritse. Niitä kuluu tasaiseen tahtiin ja varsinkin shampoota. Ne on myös helppo käyttää "väkisin", mikäli ei koostumus tai tuoksu miellytä. Hoitoaineen kanssa se ei suju ihan niin iisisti. Siispä olen tähän tuotteeseen ihan tyytyväinen ja mielenkiinnolla odotan käyttöönottoa.  


Ziaja Natural Olive Micellar Water
Misellivettäkin kuluu tasaiseen tahtiin, joten tätä on myös kiva päästä testaamaan. Tämän pitäisi puhdistaa ihoa hellävaraisesti, mutta silti magneetin lailla sekä suojata ihoa kuivumiselta. Ihanteellisinta olisi siis tietenkin ottaa tämä käyttöön nyt ja heti, mutta se ei tähän hätään tule tapahtumaan. Ehkä seuraavaksi.. saa sii.


Dermosil Brightening Colour Correcting Stick
Tämä on sävyä kirkastava peitekynä, jossa on ilmeisesti peitevoide ja korostusväri samassa paketissa. Tuotetta neuvotaan sipaisemaan kulmakarvojen alapuolelle tai poskiluulle ja mainitaan myös peitevoiteen helposta levityksestä ja häivytyksestä. Mielenkiintoista, mutta lähtee eteenpäin korkkaamattomana, koska en koe tarpeelliseksi. Tämä tuote oli lähetetty pitkäaikaistilaajille.     


SkinMood Make-Up Blender 
Voi tätä meikkisienten tulvaa ja vieläkään en ole näiden kanssa päässyt oikein sinuiksi. Tai siis oikeastaan olen todennut muut keinot toimivimmiksi. Joskus käytän sientä joo, mutta se on niin minimaalista silottelua ja tapahtuu ehkä kerran kuukaudessa, että pärjään hyvin ilman uusia. Laitan varastoon ja varmaan jompi kumpi tyttäristäni hamuilee uutta sientä jossain vaiheessa, eipähän tarvitse lähteä kaupoille.  

Himalaya Herbals Sparkly White Herbal Toothpaste
Tätä hammastahnaa olen jo käyttänyt useamman kerran ja on se erilainen niihin perus-pepsodentteihin verrattuna. Ehkä kaipaisin tähän vähän enemmän ytyä, mutta maku on hyvä, vähän juurikin sellainen yrttimäinen.

Garnier Natural Bronzer Self Tan Wipe
Lisäksi boxista tuli yksi liina Garnierin Natural Bronzeria. Tämä nopea- ja helppokäyttöinen tuote on tarkoitettu sekä kasvoille että vartalolle, mutta itse käyttelen tämän varmasti vain säärilleni jossain vaiheessa ja jätän kasvot rauhaan. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten yksi liina riittää ja toimii, koska lupausten mukaan vaikutuksen pitäisi kestää lähes viikon verran. En ole mikään itseruskettavien tuotteiden suurkuluttaja tai edes pienkuluttaja, mutta jos sellaista on käsiini näistä boxeista tullut, olen kyllä käyttänyt.


Niin ja laatikosta tuli myös tuo Bette-kangaspussukka, joka noissa kuvissa taustalla vilahtelee. Niille on aina käyttöä kauppareissuilla. Tämä maaliskuun boxi oli vain ihan ok, jäin kyllä kaipaamaan tältä vielä jotain enemmän. Shampoo oli huippu sekä Ziajan misellivesi, mutta siinäpä ne mahtituotteet oikeastaan olivat.

Jolie Box:



Jolien teemana maaliskuussa oli superfoodit. Lääkkeinä toimivat superhedelmät, C-vitamiini, voimamarjat, antioksidanttipommit sekä talvea pois kuorivat hedelmähapot. Tällaista oli siis odotettavissa. 



Patyka Intensive Hydra-Soothing Moisturizer
Tämä täyteläinen kasvovoide on Patykalta tullut uutuus. Tämän pitäisi olla rauhoittava, kosteuttava sekä hedelmäisen raikkaalta tuoksuva kasvovoide. Tässä pitäisi olla samettinen koostumus ja levittyä ja imeytyä helposti iholle. Ihanteellisin tämä on normaalista kuivalle iholle, joten sen perusteella luultavimmin tämä menee omalla kohdalla yökäytössä. Itselläni kun on sekaiho. Vaikka tämä menisikin pelkästään yökäytössä, on todella mahtavaa saada Patykalta kunnon kokoinen tuote, tämä on varmasti aivan loistava. Enkä malttaisi odottaa sitä tuoksuakaan, mikä tästä taatusti pelmahtaa.



Evolve Nourishing Hair Elixir
Tämä on 100% luonnollinen ja silikoniton hiuseliksiiri, joka on suunnattu lähinnä normaaleille ja kuiville hiuksille. Tämä auttaa hiuksia pysymään terveen kosteutettuina sekä tekee niistä kiiltävät ja helpommin käsiteltävät. Tässä on marokkolaista arganöljyä, baobaöljyä sekä Tahitin monoiöljyä, jotka auttavat hallitsemaan hiusten karheutta sekä kesyttämään lennokkaat hiukset. Lisäksi tätä voi käyttää sekä pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Aivan ihana tapaus tämäkin ja pääsee käyttöön varmaan ihan pian. Tällä hetkellä käytössä oleva hiusöljyni vetelee viimeisiään.



Antipodes Worship Skin Defence Antioxidant Serum
Tämä on vesipohjainen seerumi, joka sisältää uusiseelantilaisia superhedelmiä, kuten boysenmarjaa, mustaherukkaa, kiiviä sekä Vinanza-viinirypälettä. Nämä viinirypäleet sisältävät korkeimpia pitoisuuksia ikääntymistä vastaantaistelevia antioksidantteja, mitä luonnosta löytyy. Sanomattakin selvää, että myös tämä on niin mahtavalta kuulostava tuote, että mihin näiden kaikkien mahtavuuksien kanssa oikein joutuu.



Mádara Brightening AHA Peel Mask
Tämä on rakeeton hedelmähappokuorinta, jonka pitäisi tehdä ihosta hetkessä säteilevämmän, heleämmän ja sileämmän. Tästäkin olen niin superiloinen, koska jouduin heittämään juuri tällaisen täysikokoisen roskiin pilaatumisen vuoksi. Oli ehtinyt vanhentua kaappiin. Vahingosta viisastuneena, tämä kyseinen pikkutuubi on nyt laitettu niin hyvin esille, ettei sama pääse enää toistumaan.



Ekopharma Vadelmakasvonaamio
Tämä on suomalainen tuote, joka on helppo ja nopea tehohoito ihon pintakuivuuteen. Tämä kosteuttaa ja hellii ihoa hoitavien ainesosiensa ansiosta. Tämän pikkuisen näytteen jo käytin ja kyllä tämä selvästi kosteutti ihoa. Käytin kerran naamion tavoin ja loput yövoiteena. Tuoksukin tässä oli ihana, jotenkin kukkainen. Voisin kuvitella ostavani tätä täysikokoisenakin.



Kyllä se Jolie vaan taas kerran veti pidemmän korren näiden kahden laatikon välillä. Meinaa ihan järki lähteä, kun oli niin mahtavia tuotteita, täyttä luksusta. Innolla odotan jälleen seuraavan kuun pakettia, onneksi on vielä muutama tulollaan. Mahtavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Maaliskuussa oli taas ihania bokseja:) Bette oli täynnä hyviä käyttöjuttuja, varsinainen yllättäjä oli Dermosilin kynä :) Tykästyin siihen todella paljon, käytän sitä silmujen alla kirkastajana. Muistan et ihailin Bette-kangaskassia jonku olalla ja aattelin, et se ois kiva itelläkin olla! Ja nyt sain sen <3 Mä rakastan Patykan tuotteita, silti oisin ottanu mieluummin jonku muun ku naamarasvan. Sekin vain siksi, et mulla on noin 20 naamarasvaa varastoissa :) Kuukauden yllättäjä oli Glossybox, tykkäsin siitä tosi paljon, en ole siis tauottamassa sitä kuten kävi Ipsylle ja Boxycharmille. En ois kyl uskonu, et kyllästyn Boxycharmin, mut niin vaan kävi! Kivaa viikonjatkoa, toivottavasti lumet lähtis veks nopeasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseä vähän harmittaa tuo Glossybox, katselin sitä muiden blogeista ja ne kaikki variaatiot näyttivät oikein kivoilta! Varmaan sorrun sen tilaamaan, mutta en ennen kuin Jolie ja LF Beauty box loppuvat, en en en... Katsotaan nyt, pukkaako sieltä jotain ylitsepääsemätöntä tarjousta ennen sitä.. :D
      Noita naamarasvoja on kieltämättä jonossa aika turkasenmoinen määrä.. Patykaan olen kuitenkin niin ihastunut, että tervetuloa vain ;) Kiva, kun tykkäsit siitä dermosilista! Itse laitoin sen suosiolla eteenpäin, kun olisi vain jäänyt laatikkoon makaamaan. En tullut sitten edes testanneeksi.
      Boxycharmia en ole vieläkään lopettanut.. koko ajan mietin, että katsotaan vielä helmikuu, vielä maaliskuu jne..:D Kait se tulee vielä joulukuussakin.. ;)
      Kiitos samoin, oikein mukavaa viikkoa! Lumien sulamista todellakin odotellessa.. ;)

      Poista