14.3.2019

Loppuneet tuotteet tammikuu 2019

Tammikuusta on jo niin kauan, mutta yritin kovasti pinnistellä jokaisen tuotteen kohdalla, millaisia olivat.



Kuten kuvasta näkyy, muutama tuote tuli silloinkin käytettyä. Olen taas kerran yrittänyt keskittyä varastoihini ja olla hamuilematta uutuuksia. Kaiken maailman tarjousten myötä tammikuussa tuli kuitenkin ostoksiinkin sorruttua, mutta sen jälkeen olen pitänyt melko tiukkaa linjaa. No, siitä myöhemmin, mutta nyt niihin loppuneisiin..


XZ Omena Hiushuuhde
Bette Box 06/2018 - tämä ei loppujen lopuksi toiminut omissa hiuksissani ollenkaan. Kun käyttelin hoitoaineen jälkeen, tämä mielestäni jotenkin kuivatti hiuksia, joten lopetin sen homman. Käyttelin tämän loppuun sitten silloin, kun en jaksanut kunnolla pestä hiuksiani, jolloin pesin ne vain tällä. En kyllä huomannut siinä hommassa tämän tekevän mitään hiuksilleni, ei puhdistanut tms. niitä mitenkään. Raikas ja ihana omenainen tuoksu tässä oli. (0/5)

Mane 'n Tail And Body The Original Shampoo
LF joulukalenteri - oli hyvä shampoo ihanan raikkaalla tuoksulla. (5/5)

Schwarzkopf Taft Volume Mousse
Ostospostaus - tykkäsin tästä, oli sopiva hiuksilleni. Tarpeeksi jämäkkää omaan makuun ja antoi vähän kuohkeutta. Tilalle ostin tosin vanhan tutun Herbinan, jonka voittanutta en ole löytänyt. (4/5)

Tigi Urban Anti-Dotes Conditioner
Saman sarjan shampoon tavoin oli erittäin hyvä hoitoaine, mutta se punainen versio on edelleen mielestäni parempi. (5/5)

Emma Hardie Brilliance Facial Oil
LF joulukalenteri - ihana kasvoöljy vähän Kiehlsmäisellä (Midnight Recovery Concentrate) tuoksulla. Käyttelin yövoiteena ja piti ihoni kosteutettuna ja kunnossa. (5/5)

Oilixia Amazonian Cacay Facial Oil
Jolie Box 01/2019 - että voikin öljy olla näin mahtava. Tässä oli kyllä kaikki kohdillaan ja ikävä jäi. Niin ikävä, että voisin jopa harkita ostavani täysikokoisena, vaikka esimerkiksi Jolien sivuilla 30 ml näyttäisi maksavan 59 €. Tuoksu oli aivan jostain toisesta ulottuvuudesta, niin taivaallinen, öljy imeytyi nopeasti ja pieni määrä riitti pitkälle. Teki ihosta ihanan pehmeän. Täydellinen tuote. (5/5)

Ziaja Antioxidation Acai Berry Face And Neck Cream
Bette Box 11/2018 - käytin tämän täysin kaulalla, joten en osaa sanoa tästä mitään. No ei se kaulan iho ainakaan kuivahtanut, mutta ei se ole sitä tähän päivään mennessä muutenkaan tehnyt. (2/5)

Nivea Gentle Eye Make-Up Remover
Täydellinen silmämeikinpoistoaine, jota olen käyttänyt jo monia pulloja. (5/5)

The Body Shop Camomile Silky Cleansing Oil
Ostospostaus - tämä on pitänyt ihoni kuosissa näin talvella eikä pintakuivuutta ole esiintynyt ollenkaan. Tämän ja muiden tuotteiden yhteisansiotahan se tietenkin on. Loistava öljy, jota olen aikaisemminkin käyttänyt ja tulen varmaan myös tulevaisuudessakin taas ostamaan. (5/5)

Mádara Balancing Toner
Ostospostaus - tätä olen myös käytellyt ennenkin, joten uusintakierroksella mentiin. Ihan täydellinenhän tämäkin on. (5/5)


Mádara Exfoliating Oil-To-Milk Scrub
Ostospostaus - tähän tutustuin Bette Boxin 03/2017 myötä ja ihastuin täysin. Tämä kuorii, mutta todella hellävaraisesti ja jättää ihon ihanan pehmeäksi ja siloiseksi. Sopii erittäin hyvin talvikäyttöön. (5/5)

Mádara Brightening AHA Peel Mask
Tätä en valitettavasti ehtinyt kokeilemaan ja sapettaa niin penteleesti. Ehti siis pilaantua. On jäänyt muka kiireellisempien tuotteiden jalkoihin, vaikka tämähän nyt olisi pitänyt käyttää ihan heti, kun sen näppeihini sain. Onneksi tällainen tuli uusimmasta Jolie boxista ja pistin sen niin näkyville, että muistan käyttää. 


Makeup Revolution Salvation Intense Lip Lacquer - All that I have inside
Ostospostaus, mukana 20 By Year 2020 -projektissani - tuubissa tämä on oranssin värinen kiilto pienellä glitterillä varustettuna. Huulilla tämä oli kuitenkin pelkkä kiilto, ei väriä, ei glitteriä. Loppui todella nopeasti, koska käyttelin kuin huulirasvaa. Tämä siis kosteutti, ei kuivattanut ollenkaan, ei lähmännyt ja oli todella helppokäyttöinen. Kuitenkin kaipaisin huulikiillolta ehkä vähän sitä sävyäkin. (2/5)

Cargo Cosmetics Lip Gloss - Umbria
Boxycharm 04/2017, mukana 20 By Year 2020 -projektissani - tämä oli myös erittäin helppokäyttöinen huulikiilto eikä tuo ruskea väri tullut huulille juuri ollenkaan. Samat plussat kuin edellä mainitulla kiillolla, mutta tosiaan jonkinlaista sävyä kaipailin tämänkin kohdalla enemmän. (2/5)

Milani Color Statement Moisture Matte Lipstick - 60 Matte Innocence
Ostospostaus, mukana 18 in 2018 -projektissani - vihdoin sain tämän loppumaan. Huulikiillot menevät itselläni nopeasti, mutta huulipunien kanssa kestää aina pieni ikuisuus. Loppujen lopuksi en oikein tykännyt tämän sävystä, varsinkaan kesällä, oli liikaa ihoni sävyinen. Talvella erottui enemmän, mutta silti oli liian ruskeaan menevä, kun tykkään enemmän pinkkiin nudeen menevistä punista. (2/5)


Yves Rocher Golden Tea Bath & Shower Gel
Ostospostaus - tämä tuoksu otti alunperin niin sieraimiin, että en sietänyt sitä ollenkaan. Totuin siihen kyllä loppujen lopuksi, mutta en enää satsaa tähän sarjaan, jos sitä vielä on tulollaan. Muuten tämä oli koostumukseltaan todella kiva suihkari. (1/5)

Treaclemoon One Ginger Morning Bath And Shower Gel
Tallinnan ostos - tähän tuotteeseenhan tuli tutustuttua Bette boxin 10/2017 myötä ja ihastuin ikihyviksi. Korkkasin tämän joulun alla, kun on muutenkin niin juhlavaa aikaa ja tämä oli siinä piste iin päälle. Tässä on niin taivaallinen tuoksu, että ei tiedä miten päin olisi. Tulen ehdottomasti ostamaan tätä joskus uudestaan. (5/5)

Rituals The Ritual Of Sakura Caring Shower Oil
Riikan ostos - ihana suihkuöljy, joka rauhoitti selvästi pakkasesta kutiavaa ihoani. Kutinat loppuivat kuin seinään. Tämän tuoksu vaatii jonkin verran totuttelemista, mutta nyt olen myös siihen iki-ihastunut. Tämä tuote oli aivan luksusta ja voisin hankkia viivana lisää. (5/5)

Rituals The Ritual Of Sakura Magic Touch Body Cream
LF joulukalenteri - käytin tämän pois samaan aikaan tuon suihkuöljyn kanssa. Tuoksu on siis aivan ihana ja tykkään myös tämän voiteen koostumuksesta. Imeytyykin nopeasti. (5/5)

Dermosil Organic Mint Body Butter
Bette Box 07/2018 - tässä taas oli aivan kertakaikkisen mahtavan raikas mintun tuoksu ja voidekin oli todella kosteuttava ja piti kropan kunnossa näin talvella. Voide oli kuitenkin todella hidas imeytymään, joten siitä vähän miinusta. (4/5)


The Body Shop Peppermint Candy Cane Fragranced Hand Cream
Ostospostaus -  jestas, mikä tuoksu. Olen ollut niin tämän hurmiossa, että toivottavasti tätä saa jatkossakin TBS:sta. Ostin jo uuden eli yksi on varastossa, mutta tarkoitan ettei rajoittuisi vain tähän kauteen. Niin kirpeä ja voimakas piparmintun tuoksu, että tässä voisi kylpeä. (5/5)

Dermosil Classic Foot Cream
Ostospostaus - ihana piparmintulta tuoksuva jalkavoide, joka kului omassa käytössä todella nopeasti pienuutensa (40 ml) vuoksi. Tykkäsin tästä. (4/5)

Yves Rocher Red Apple Hand Cream
Ostospostaus - tämän käyttelin yövoiteena ja oli jopa ihan ok. Aina nämä YR:n kausikäsivoiteet eivät ole vakuuttaneet. Tämä Red Apple -tuoksu oli parempi kuin Golden Tea, mutta ei silti mikään järisyttävän hyvä, ihan vain ok ja melko mietokin. (3/5)

Dermosil Luna Soap
Ostospostaus - tuoksua tässä en juurikaan huomannut, mutta muuten piti muotonsa loppuun asti eikä muuttunut epämääräiseksi mömmöksi. Laadukas siis. (3/5)


The Body Shop Shea Lip Butter
TBS joulukalenteri 2017 - tämä vaikutti sopivan hoitavalta huulivoiteelta, joten käytin tämän kokonaan yörasvana. Aamulla oli huulet yhä pehmeinä. Tuoksu nyt oli mitä oli ja lisäksi loppua kohden tämä muuttui vähän rakeiseksi, vaikka ei tämä kyllä läheskään yli vuotta (säilymisaika) korkattuna ollut. Tykkäsin kuitenkin paljon. (4/5) 

This Works Deep Sleep Pillow Spray
LF Beauty Box 12/2018 - tämän käyttelin väkisin pois, koska en oikein tykkää liian voimakkaasta laventelin tuoksusta ja tässä oli todellakin sellainen. Onneksi pieni pullo ei kestänyt kauaa. Enkä huomannut mitään eroa nukahtamisessani tätä käyttäessäni. (1/5)

Rexona Maximum Protection Confidence Roll On
Bette Box 09/2018 - deodorantti, joka toimi jopa itselläni. Deodoranttien suhteen olen todella tarkka, mutta tämä läpäisi seulan ja pinkaisin ostamaan uuden tilalle. Ei jättänyt edes valkoista jälkeä paitaan. (5/5)


Erno Laszlo Multi-Task Eye Serum Mask
LF joulukalenteri - joulukuussa käyttelin ensimmäisen parin ja nyt toisen. Kuten viimeksi kerroin, ei nämä silmänaluslappuset kovin kummoiset olleet. Melko kuivat, ehkä vähän kosteuttivat ja kirkastivat katsetta, mutta siinä ne tulokset. Tällä kertaa olin kuitenkin huomaavinani jonkinlaisen viilentävän efektin. (2/5)

Mádara Gloss And Vibrancy Conditioner
Jolie Box 01/2019 - tästä riitti yhteen kertaan ja vaikutti kyllä ihan pätevältä hoitoaineelta. En tiedä sitten, miten päivittäisessä käytössä toimisi. (4/5)

Mitomo Premium Charcoal Pore Control Facial Essence Mask
Ostospostaus - näitä loppuu tasaiseen tahtiin, koska ostin paketillisen. Joten olen ennenkin kirjoitellut, että tämä naamio oli oikein helppo asetella ja pysyi kasvoilla hyvin. Oli hyvä, mieto tuoksu, kosteutti, mutta en huomannut tekevän huokosille mitään. (3/5)

Semmoinen vinopino tällä kertaa. Pian toivottavasti esittelen jo helmikuunkin loppuneet, niin pääsen niistäkin roskista eroon. Viikonlopun odotusta!

6 kommenttia:

  1. Reilu kasa, ilo silmälle;) :)
    Mä olenkin just miettimässä minkä kasvojen puhdistusöljyn seuraavaksi hommaisi, niin tuossahan tuli kuin tilauksesta The Body Shop Camomile Silky Cleansing Oil.
    Lisäksi mulla on korkkaamatta joku Ziajan Acai -juttu, jonka olen ostanut Puolasta, mutta se taitaa olla joku muu kuin kasvo- ja kaulavoide.... puolan kielen taito ei ole ihan täydellinen, heh;)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:n öljy on kyllä ihan parasta, aivan ihana! Harmittaa, kun se Lorealin öljy aikanaan lopetettiin, se oli toinen suuri suosikkini.
      Aika hyvin tuo Ziaja... :D Itsekin olen muuten tuota Ziajaa hankkinut joskus vuosia sitten Puolasta (v. 2010 - ainoa kerta, kun olen siellä käynyt), aivan extrasuperminimihintaan. Ostelin vaikka mitä, kun halvalla sai ja kaikki tuli huolellisesti käytettyä. Silloin sitä ei vielä Suomesta löytynyt tai ainakaan meiltä päin. Näin se maailma menee eteenpäin.. :)
      Kiitokset, oikein mukavaa viikonloppua sinullekin! <3

      Poista
  2. Mahtava määrä loppuneita!

    Mie yritän saada loppuneet myös kuukausittain, mutta laatikko on jo nyt täynnä, mutta yritän sinnitellä siihen asti, että olisi suht lähellä kuun loppua, että saisi aloittaa sitten kuun alusta "keräämään" roskia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli taas kerran kyllä huima määrä! Nyt täytyy sanoa, että tällä hetkellä omalla kohdalla vaikuttaa kerrankin siltä, että maaliskuu voisi olla vähän maltillisempi loppuneiden osalta.. katsotaan miten käy, puolessa välissä kuitenkin vasta mennään..
      Joo, välillä kieltämättä tekisi mieli postailla näistä vähän useammin, ettei tule megalomaanisen pitkiä tarinoita! :D
      Ihanaa viikonloppua! <3

      Poista
  3. Tsiisus mikä loppuneiden määrä!!! XD Mä otin nyt tehokäyttöön (taas) kaikki minikoot, jotka on tullu kalentereista ynnämuista bokseista, joten jos keräilisin loppuneita niin voisin päästä puoleen tosta sun määrästä!! XD Ja nou hätä jos ei ehi vastata esim mun kommentteihin, elämä vie ja me vaan vikistään perässä :D Ite ainakaan en tee nykyään enää mitään pakotettuna tai jos en halua - paitsi käyn töissä XD XZ Omenahuuhde oli tosi kiinnostava, mutta mullakin se käristi hiukset, sai käyttää kosteuttavia tuotteita urakalla sen jälkeen. Muita suokkareita sun loppuneissa oli Dermosilin jalkarasva (hamstrasin näitä minipurtiloita) ja Rexonan deodorantti :) Kivaa viikonlopun viettoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi noita minikokoja, ne valtaa joka paikan! Itse en ikinä säästele niitä mihinkään reissuun, koska niihin hukkuis. Välillä on kiva ottaa käyttöön mini kesken normaalikokoisen tuotteen käytön, tulee vähän vaihtelua.
      Kieltämättä tuo pino oli taas aika megalomaaninen. Taidan olla joku superuser.. ;)
      Omenahuuhde oli kyllä outo tapaus. Vaikutti alkuun tosi kiinnostavalta joo, mutta iso pettymys. Onneksi sitä sai kokeiluun boxin kautta, olisin varmaan sen kaupasta jossain vaiheessa kuitenkin roudannut noin muuten vaan. Dermosilin jalkarasvat on kyllä järjestään huippuja ja tuo Rexonan dödö oli ihan mahtava! :)
      Kiitos paljon! Mukavaa viikonlopun odotusta! <3

      Poista