24.2.2019

Bette-, Glossy- ja Jolie Box helmikuu 2019

Nyt tulee kolme kovaa kotimaista boxia samalla iskulla, koska hieman on taas aikaa päässyt vierähtämään ja hyvinhän tämä näinkin menee. 

Bette Box


Tällä kertaa minäkin sain uudistetun version itse laatikosta, viimeksi se oli vielä vanhaa painosta. Boxin teemana oli helmikuussa 'Love is in the Hair' ja enemmistö sisällöstä olikin hiustuotteita.




Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Mask & Shampoo
Shampoo ja tehohoito siis, joista shampoon olen jo melkein käyttänyt. Se vaikuttaa oikein luksukselta, on melko paksua, tuoksuu hyvältä ja pesee hiukset hellästi, mutta perusteellisesti. Oikein miellyttävä kokemus. Shampoon tavoin myös tehohoidon pitäisi olla tehokas erityisesti vaalennetuille ja hauraille hiuksille, mutta tätä en ole vielä testannut. Nämä oli kiva saada vaikkakin pienen kokoisissa paketeissa ovatkin.



XZ Extra Strong Hiuskiinne
Näissä pulloissa muuttui ainakin ulkonäkö tuossa jossain vaiheessa, mutta täytyy myöntää, etten ole ikinä innostunut näistä halvemmista hiuskiinteistä. Monia olen kokeillut ja lopputulos on aina sellainen koppurainen. Niin tämänkin kanssa. Olisi niin kiva löytää edullinen vaihtoehto luotto-Osikselleni

Bio2You Natural Hair Mask
Tämä hiusnaamio tuli jo käytettyä, koska oli erittäin pieni pakkaus. Otin tämän käyttöön myös sen vuoksi, koska vaikutusaika oli vain 1-3 minuuttia, joten olisihan se aivan mahtavaa löytää naamio, joka tehoaa hyvin jo noin lyhyessä ajassa. No en nyt yleensäkään läheskään aina jaksa hiusnaamioita pitää sitä aikaa, kuin pitäisi, mutta aina silloin tällöin yritän kyllä venyttää. Tämän hiushoidon pitäisi tehdä hiuksista pehmeät ja kiiltävät ja kyllä tämä toimi ihan hyvin. Toki ei ollut parhaimmasta päästä käyttämiäni naamioita, mutta meni ohi ainakin monen ihan perushoitoaineen. 



Lumene Klassikko Advanced Angi-Age Elvyttävä Silmänympärysvoide
Olipa kiva saada nimenomaan tämä elvyttävä-versio tästä silmänympärysvoiteesta, muut vaihtoehdot laatikoissa olivat kosteuttava tai tasoittava. Tämä on kehitetty nimenomaan ikääntymisen merkkejä vastaan ja tämän pitäisi auttaa häivyttämään juonteita, naururyppyjä ja tummia silmänalusia. Tuote sisältää mm. tupasvillaa, kauraa, hyaluronihappoa ja lähdevettä. Minulla on sy-voiteita jonossa, mutta silti niitä on aina niin kiva saada, koska ovat yleensä kallista lystiä. Tämä menee nyt jonon päähän, mutta tulee taatusti käytettyä. 


Salus Nestemäinen B-Vitamiinivalmiste
Pieni pullo B-vitamiinivalmistetta, jonka kulautin heti kurkkuun. Ehkä tämmöisiä B-vitamiinivalmisteita olisi hyvä käyttää säännöllisesti, koska se vitamiini auttaa väsymykseen ja uupumukseen, mutta käyttelen lähinnä magnesiumia ja kalanmaksaöljyä, enkä ole nähnyt muille tarvetta. Tämä ei muuten ollut kovin hyvän makuista.


Tykkäsin tämänkin kuukauden boxista, vaikka melkoisen pieniä tuotteita se vain sisälsikin. Ainoastaan silmänympärysvoide tulee kestämään pitkään, joten eipähän tuotteet ainakaan pääse laatikoissa kauaa lojumaan.

Glossybox





Teemana helmikuun Glossy Boxissa oli 'Beauty Spa' ja laatikon luvattiin sisältävän tuotteita kaikille aisteille. Suuri parannus tämä oli ensimmäiseen boxiin verrattuna, joten toivoa on. 


Afterspa Cleansing Puff 
Sieni, jonka pitäisi kuoria sekä pehmentää kasvojen ihoa samalla puhdistaen sen syvästi. Sieni tulee kosteuttaa, lisätä haluttu pesuaine ja hieroa varovasti iholle. Luulen, että otan tämän vasta keväämmällä käyttöön, kun iho alkaa kaipaamaan vähän järeämpiä otteita tuossa kasvojen puhdistuksessa rasvoittumisen vuoksi. En nyt oikein näe tällaiselle tarvetta, mutta yritän opetella käyttämään ja voihan tämä yllättää.

Guerlain Mon Guerlain EdP
Hajuvesinäyte, jossa tuoksuu laventeli, jasmiini, santelipuu ja vanilja. Tuoksun pitäisi olla raikas ja itämaisen sensuelli ja sen pitäisi sopia sekä arkeen että juhlaan. En ole tätä vielä tuoksutellut, koska yritän käyttää projektihajuvettäni aina, kun hajuvesiä kykenen suihkuttelemaan. Hajuvesinäytteitä on kuitenkin kiva aina saada ja varsinkin suihkepullossa. 


Simple Micellar Facial Wipes
Puhdistusliinoja on myös ihan kiva saada boxeista, koska niitä aina sillon tällöin tarvitsee ja yritän itse kovasti olla niitä ostamatta varastoon vaikka olisivat kuinka tarjouksessa. Toki repsahduksia on tullut useammankin kerran. Nämä tulee siis ehdottomasti käytettyä ja varmaan olen samanlaisia joskus jo käytellytkin, en vaan muista.



Avant Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face & Eye Night Cream
Tämän kohdalla piti hieraista silmiään, että onkohan hinnoittelu nyt mennyt kortissa pieleen, mutta ei, kallis tuote kuin mikä (~112 €). LF:lla tällä hetkellä hieman allennettuna, mutta edelleen supertyyris. Tuote on ylellinen anti-aging yövoide, jota voi käyttää sekä kasvoille että silmänympärysalueelle. Tämä sisältää siis hyaluronihappoa, joka uudistaa ihoa. Lisäksi tuote ehkäisee laajentuneita ihohuokosia, epätasaista ihon sävyä sekä väsymystä. Mahtavaa päästä tätä kokeilemaan ja tämä tuote teki laatikosta aivan luksusta.

Nip+Fab Glycolic Scrub Fix
Juuri sain käytettyä Nip+Fabin seerumin, joka oli aivan ihana, joten uskoisin tämänkin tuotteen päätyvän samaan kategoriaan. Tämä on 3-in-1 kuorintavoide, joka sisältää glykolihappoa sekä salisyylihappoa. Tuote poistaa kuolleita ihosoluja ja tässä on hedelmäinen tuoksu, joka antaa iholle energiaa. Ihana tuote, enkä jaksaisi odottaa tämän kimppuun pääsemistä. 



Erittäin kallis laatikko siis tuon yhden tuotteen ansiosta, mutta silti tämä on viimeinen laatikko omalla kohdalla tältä erää. Luultavimmin tulen tämän jatkossa vielä tilaamaan, mutta en ihan vielä, koska näitä eri boxeja tulee nyt itselleni niin monia. 

Jolie Box



Tämä tuli siis tilattua uudestaan, vaikka kovasti mainostin sen edellisen olevan viimeinen laatikko vähään aikaan. Jälleen oli tarjolla yksi ilmainen boxi, joten eihän heikko pysty sellaista tarjousta millään vastustamaan. Nyt tilasin kuitenkin vain kolmen kuukauden satsin eli neljä laatikkoa olisi tulossa.


Naturativ Rose Mist
Ruusuvesi kasvoille sekä vartalolle ja tämän pitäisi virkistää, kosteuttaa ja rentouttaa. Tätä voisi käyttää myös ennen meikkausta sekä meikkauksen jälkeen kiinnittämään meikin, mutta siihen hommaan tätä tuskin itse ainakaan tulen käyttämään. Olen tätä muutamaan otteeseen kasvoilleni suihkutellut ja se suihke on erittäin märkä, mutta ihanan virkistävä. Lisäksi ruusun tuoksu on aivan ihana, vaikka normaalisti en siitä kosmetiikassa välitäkään. Tämä tulee siis käyttöön varmasti vasta kesähelteillä ja jos kesä on yhtään niin kuuma kuin viime vuonna, niin tulee käytettyä nopeasti.


Murumuru C-Vitamiini Seerumi
Itselleni uusi tuotetuttavuus, en ainakaan muista aikaisemmin kotimaiselta Murumurulta mitään käyttäneeni. Tässäkin tuotteessa on hyaluronihappoa, joten sellaisia tuli aika urakalla näistä Suomi-laatikoista. Tämä tuote lupaa energisen, säteilevän, hehkuvan, kimmoisan ja heleän ihon sekä lisäksi tuote suojaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Aivan mahtavalta kuulostava tuote ja suurena seerumeiden ystävänä nämä ovat aina tervetulleita.



Luvially Organic Lip Balm Cool Mint 
Tämä huulivoide kivasti kihelmöi huulilla ja tuoksu on niin ihanan raikas minttu. Tämä todellakin tuntuu tekevän mitä luvataan eli kosteuttaa ja suojaa huulia tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Tuote sisältää erilaisia luonnon kasviöljyjä, joiden pitäisi ravita ja pehmentää kuivia huulia. En voinut siis vastustaa tämän korkkaamista, vaikka huulivoiteita on jonossa. Luulen, että tulee kestämään ison kokonsa vuoksi pitkään. 

Absolution La Crème Riche & du Soir
Absolutionin tuotteita on aina kiva saada, ne ovat taattua laatua ihanilla tuoksuilla varustettuina. Yövoiteen olen näistä käyttänyt ja todellakin se tuoksu oli taas vastustamaton. Ei itse voiteessakaan mitään vikaa ollut, mutta näin pienestä näytteestä on vaikea mennä sanomaan toteutuvatko lupaukset esim. ihon korjaavuudesta ja uudistamisesta. Päivävoide sisältää jälleen mm. sitä edellämainittua hyaluronihappoa ja sen pitäisi olla nopea ja helppo tehohoito ihon pintakuivuuteen.  

Turbliss Bioactive Peat Mask
Turvenaamio, joka sisältää kaikenlaisia hienoja ainesosia, kuten bioaktiivisia humusaineita, humiini- ja fulvohappoja, anorgaanisia kivennäisiä, lipidejä jne. Naamio on hyvä erityisesti ihon ikääntymistä vastaan ja tämän pitäisi elvyttää ja virkistää ihoa. Naamiot menevät myös omalla kohdalla siihen sarjaan, mitä ei voi ikinä olla liikaa, joten käyttöön pääsee jossain vaiheessa.


Jolie ei pettänyt tälläkään kertaa, sillä sieltä tuli toinen toistaan ihanampia tuotteita. Kaikki kolme laatikkoa olivat oikein mieluisia ja tuotteita kertyi kaappeihin roppakaupalla, vaikka muuten olenkin helmikuun pystynyt olemaan ostamatta yhtään mitään kosmetiikkaa. Ostospostaus tekee tuloaan, mutta ne on kaikki ostettu tammikuun puolella. Ihanaa viikkoa ja talvilomaa, mikäli sellaista parhaillaan vietät!

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavaa lukea kolme eri postausta bokseista, varsinkin kun mun mielessä ne oli aika tasaväkisiä... toki Jolie oli kuitenkin omaa luokkaansa :D Mua pelotti vähän etukäteen toi Betten boksi, koska hiusteema. Hiukset on mun heikko kohta, niitä on vähän ja ovat karhean luonnonkiharat. Mutta tuotteet olikin ihanan luksusmaiset :) Mä otan mieluummin näytekoot jostain "paremmasta" kuin normikoot markettikamasta. Toki meinasin aluksi vetästä herneen kunnolla henkeen, ku näin purkkien kyljissä isolla "blonde". Mullahan on tumma tukka... :D Onneksi luin esittelykortin :) Mä sain Glossysta pyyhkeiden sijaan mudmask-tuotteen ja Oscar De La Rentan hajuvesinäytteen. Näytteet mulla menee vessan raikastamiseen! XD Mä en oo vieläkään löytäny sopivaa huulirasvaa, joten mun toiveet on nyt Jolie Boxin Luviallyn huulirasvassa. Murumurun seerumi oli myös huippu <3 Teit kyllä hyvän diilin, ku tilasit boksin taas :) Kivaa alkanutta viikkoa <3 Mä raadan vielä viikon töissä ja lompsin sitten lomalle etelään eli Turkussee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä taas mattimyöhäinen vastailee, anteeksi kamalasti!!! Sinun kommentteja on aina niin vietävän kiva lukea, että harmittaa, kun tämä homma takkuaa omalla kohdalla niin pahasti! :(
      Minä noista hiusjutuista tykkään ihan viimeisen päälle, joten niitä on aina kiva saada (paitsi jotain sinistä hiusväriä...). Onneksi kuitenkin olivat sinullekin loppujen lopuksi sopivia! Pieniähän ne purkit olivat, mutta olem ihan samaa mieltä tuosta näytekoko paremmasta vs. normikoko markettituotteesta.
      Tuo Luvially huulirasva on aivan ihana! Pakkaus vaan on vähän hankala ja outo. Yritän käyttää loppuun vielä edes yhden tällä hetkellä korkatuista huulivoiteistani ja sitten otan tämän urakalla käyttöön...
      Toivottavasti sinulla oli mahtava etelän loma!! ;) :D Pääsiäislomaa odotellessa...
      Ihanan rentouttavaa viikonloppua sinulle! <3

      Poista