3.2.2019

Bette Box tammikuu 2019

Tässäpäs kävikin niin, että tuli pieni blogitauko. Ei täällä mitään ihmeempiä, samaa hulabaloota koko ajan. Uudistunut Bette boxikin tässä välissä ehti ilmestyä, joten siitä on ihan pakko kirjoitella vaikka vanhaa informaatiota jo onkin ja uutta jo pikapuoliin tulossa.

Painavahan se uusittu boxi ainakin oli, joten odotukset nousivat tietenkin heti pilviin. Ja joo, kyllä se sisältökin suurimmalta osin miellytti ja paljon, joten hyvin alkoi tämä vuosi. Vaikka postaukseni tulee näin myöhässä niin mitään näistä tuotteista en ole vielä testaillut. 

J. Mäki Professional Color Shampoo & Conditioner
Aloitetaan nyt niistä painavimmita tuotteista, jotka olivat shampoo ja hoitoaine ja itselleni täysin tuntemattomalta tuotemerkiltä J. Mäki. Nämä sisältävät ravintorikkaita ja arvokkaita öljyjä ja lisäksi sisältämänsä Gloss Complexin ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta näiden pitäisi ravita, kosteuttaa ja auttaa ylläpitämään hiusväriä. Shampoopulloa pitäisi muistaa ravistaa ennen käyttöä ja hoitoainetta voi normikäytön lisäksi käyttää myös hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Näitä on todella kiva päästä jossain vaiheessa käyttelemään. Itse ostan kaupasta aina niitä samoja, varmoja ja tuttuja hiustuotteita, joten onneksi Bette boxista tulee aina silloin tällöin näitä vaihtoehtoja kokeiltaviksi. Niistä voi löytyä helmiä ja jotenkin on sellainen kutina, että nämä varmaan ovat sellaisia.

Ziaja Goat’s Milk Enzyme Peeling Face & Neck
Uutuustuote, joka on saanut inspiraationsa korealaisesta kosmetiikasta. Tämä sopii hellävaraisen koostumuksensa ansiosta kaikille ihotyypeille. Tämän rakeettoman kuorinnan pitäisi poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa sekä pehmentää, kosteuttaa että palauttaa ihon nuorekas raikkaus ja elastisuus. Kiva tätäkin on päästä kokeilemaan, koska tämä on taatusti tuote, mitä en olisi ikinä tullut kaupasta itse ostaneeksi.

Love Beauty & Planet Muru Muru Butter & Rose Face Scrub
Laatikosta löytyi toinenkin kuorinta, joten niitähän on nyt taas ihan jonoksi asti. Tämän pitäisi poistaa kuollutta ihosolukkoa ihoa kuivattavamatta sekä kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Lisäksi tämän pitäisi jättää sisältämänsä Bulgarian ruusun vuoksi kasvoille ihastuttava tuoksu. Tämä sopisi hyvin talvikäyttöön, mutta minulla on nyt juuri siihen aivan priimatuote, joten jääneeköhän sitten ensi talveen..? Voi olla, että nämä minun kuorintavarastot ovat sen verran isohkot, että kevyesti.

Cougar 3 Shades Of Nude
Meikkituotekin laatikosta löytyi, mutta näitä ruskeita luomivärisävyjä itselläni on kyllä aivan liikaa. Kumpikaan tyttäristänikään ei tätä huolinut, joten jäänee nyt kuitenkin varmasti pyörimään laatikkooni, joten katsotaan, tuleeko joskus käyttöä. Tämä merkki oli myös itselleni täysin uusi.

Himalaya Herbals Purifying Neem Face Wash
Tämä on syyskuussa 2018 lanseerattu uutuus, jota olisi erittäin kiva testailla. Totesin kuitenkin, että näitä putsareita on myös jonoksi asti ja koska tämä on näin pieni tuubi, niin annan tämän suosiolla pois. Aina silloin tällöin hiplailen näitä Himalayan tuotteita kaupassa, joten ehkäpä tähänkin sitten käteni joskus tulevaisuudessa tarttuu.

Yleisesti ottaen siis mielestäni erittäin kiva laatikko, joista nuo neljä isointa tuotetta jäänee selkeästi omaan käyttöön vaikkakin vasta joskus hamassa tulevaisuudessa. Oikein kiva alku tälle vuodelle ja tästä on hyvä jatkaa! Muiden boxien osalta tilanne on sellainen, että joulukuun Boxycharm ei ole vieläkään tullut ja tammikuun LF Beauty Box tuli vajavaisena eli sieltä puuttui tuotteita. Ei mene homma ihan putkeen, ei. LF:lta ovat luvanneet ne puuttuvat tuotteet lähettää, tosin olen odotellut niitä jo melkoisen kauan ja jo muistutellutkin. Boxycharmista ajattelin odotella enää tulevan viikon ja lähden sitten kyselemään. Niin ja sitten sorruin jälleen yhden ilmaisen boxin myötään tilaamaan Jolien, kyllä, olen heikko ja ihan pakko on testata myös Glossybox. Ihanaa tulevaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kyllä näitä "myöhempiäkin" postauksia bokseista on kiva lukea :) Mä ainakin unohdan hämmentävän nopeasti mitä boksit sisälsi, joten muistutus on ihan kiva, ja usein on ehtinyt jopa korkatakki tuotteen ja osaa siten paremmin verrata omia kokemuksia tuotteiden lupauksiin :D Mutta hö, miten sulla on ollukki nii huono tuuri noiden viimeisten ulkomaan boksien kanssa :( Toivottavasti saapuvat pian ennen ku uudet boksit ennättää :) Ja tuskin tuut katumaan Jolien tilausta <3 Pidetään peukut vielä pystyssä Glossyboxille ja toivotaan sen suhteen parasta, ennätin nähä yhen teaserin Glossysta ja sanotaanko näin, että... noo, ainahan se sisältö on iloksi muuttunu jos vaikka ensin sisältö on ollu vähän njääääh :D Mutta ihanaa ja lumista helmikuun ekaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä kerran, kun vinkkasit tuosta Joliesta! <3 Sitä odottelen nyt kuin kuuta nousevaa.. ;) Glossybox tosiaan tuli ja joo, olen ihan samaa mieltä, ei se nyt ihan vakuuttanut, joten sen tilaus meni paussille. Säästän ne rahat muuhun. Joo, vähän tosiaan tökkii näiden yllärilaatikoiden kanssa tällä hetkellä. Kun ei vaan itse unohda, missä niiden kaikkien kanssa mennään, kun vääntää pitää vähän suuntaan ja toiseen :D :D
      Kiitos, oikein ihanaa ja todellakin lumista helmikuun jatkoa sinulle myös!! <3

      Poista