10.2.2019

Glossybox tammikuu 2019

Odotettu Glossybox saapui viikolla ihanan heleässä vaaleanpunaisessa paketissa ja boxi onkin tosiaan tammikuun laatikko, vaikka tulikin vasta helmikuun puolella.




Laatikossa oli viisi tuotetta ja mukana myös kortti, jossa kivan lyhyesti ja ytimekkäästi kerrotaan näistä tuotteista.


Figs & Rouge Hydra-Activ Smart Nutrient Day Cream 20 ml (31,50 €/50 ml)
Tämän pitäisi olla todella kosteuttava kasvovoide, joka myös suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta. Ehkä vähän tylsä saada heti ensimmäisestä boxista tällainen. Vaikka voiteita olisi itselläni tasan yksi, pitäisin tätä silti tylsänä. Joka tapauksessa tämä jää varastoihini ja tulee käytettyä sitten joskus hamassa tulevaisuudessa. 



Iroha Nature Anti-Wrinkles Tissue Face Mask Q10 + Hyaluronic Acid (5,65 €/23 ml)
Naamioitahan on aina kiva saada, ne eivät ole tylsiä eikä niitä ole ikinä liikaa. Tämä on tarkoitettu ihon ikääntymistä vastaan, parantamaan ihon elastisuutta sekä kosteuttamaan. Tuote sisältää jopa 23 ml seerumia, tätä pidetään 15 minuuttia ja tulosten pitäisi näkyä heti. Ilman muuta tämä tulee käytettyä. 


Manna Kadar Glo Illuminator 20 ml (24,60 €/20 ml)
Tuttu tuote, koska tämä on tullut Bette Boxista 11/2017. Sen edellisen käyttelin kropalleni, koska niittä meikkivoiteisiin sekoitettavia korostussävyjä oli ja on edelleen tarpeeksi. Tämä on tarkoitettu siis sekä kasvoille että vartalolle. Tämä tuo esimerkiksi hohtoa kasvoille sekoittamalla tätä meikkivoiteen sekaan tai tätä voi käyttää myös ihan sellaisenaan korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia. Luultavimmin käyttelen tämänkin kappaleen kropalleni.

ModelCo Contour Stick 2,1 g (19,50 €/2,4 g)
Tämä on voidemainen contour-puikko, jolla on tarkoitus korostaa kasvojen piirteitä. Olin alkuun tästä hieman pettynyt, vaikutti liian tummalta ja mitä minä tällaisella oikeasti edes teen..? Mutta mutta, kun kokeilin, niin innostuin tästä todella paljon, joten tällehän löytyykin jopa käyttöä. Tämä oli erittäin helppokäyttöinen ja sävyä pystyi helposti häiventämään iholla. Antoi sellaisen huomaamattoman varjostuksen, joten tämä jää nyt hieman yllättäen minun säännölliseen meikkirepertuaariini. 


Emité Make Up Lip & Cheek Tint 6 ml (16,50 €/6 ml)
Lappusessa puhutaan tämän tuotteen sävyn olevan punertavan vaaleanpunainen, mutta koska pulloa katsoessa tämä ei mielestäni ole vaaleanpunaista nähnytkään, oli pakko korkata ja testata. Tämähän on tarkoitettu sekä poskille että huulille ja koska käytän päivittäin voidemaista poskipunaa, tällaiselle olisi kyllä käyttöä. No se väri ei kyllä ollut vaaleanpunaista, vaan ihan purppuranpunaista, jos ei jopa vielä tummempaa (kuva vääristää sävyä). Poskille tätä oli vaikea levittää, kuivahti nopeasti ja jäi laikukkaaksi ja laikut erottuivat puuterin alka erittäin selvästi. Tämän käytön poskipunana taidan jatkossa unohtaa. Huulilla tämä kuitenkin näytti erittäin nätiltä ja kuivahti sellaiseksi läpinäkyvän liilahtavan vaaleanpunaisen nudeksi. Laitoin huulirasvan päälle, joten en tiedä, miten toimii suoraan huulilla eli jäisikö sitten laikukkaaksi. Todella nestämäistäkin tämä on. Tämä tuote jää siis omaan käyttöön.



Tässä kerrankin swatch, mistä näkyy selkeästi tuo laikukkuus. Pesun jälkeen tuohon kohtaan käteä jäi selkeä punainen tahra, joten on vaikea pestä pois.    


Peruin tämän laatikon samantien myöskin sen vuoksi, koska on vähän vääntöä heidän asiakaspalvelun kanssa alennuskoodista, jonka eräästä blogista bongasin. Asiakaspalvelun mukaan heillä ei kyseistä tarjousta ole ollut olemassakaan. Nyt he eivät ole viimeisimpään viestiini edes vastanneet, toivottavasti sen vuoksi, koska tutkivat asiaa. En tiedä, onko vielä seuraava boxi itselleni tulossa, koska sivuilla luki, että sekin vielä peruutustilanteessa tulisi, joten katsotaan. Ei tämä ensimmäinen laatikko oikein vakuuttanut vaikka kaikki tuotteet itselleni jäävätkin ja contour-puikosta vasta innostuinkin. No hyvä näin tällä hetkellä ainakin, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan tämän laatikon suhteen. Rentouttavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti