5.2.2019

Loppuneet tuotteet joulukuu 2018

Loppuneita oli joulukuussa aivan tuhottoman valtava määrä. En mitenkään pyrkinyt tähän (taaskaan), se vaan jotenkin tapahtui. Niitä viittä vailla loppuneitakin jäi hyllyille, joten tämä kasa olisi voinut olla vieläkin isompi. Pidemmittä puheitta, vuoden viimeiset loppuneet:






The Body Shop Banana Truly Nourishing Conditioner
Ostospostaus - tässä oli aivan ihana banaanin tuoksu, mutta ei ollut tarpeeksi hoitava hiuksilleni. Minulla on rasvoittuvat hiukset ja tämä on suunnattu normaaleille ja kuiville, joten siinä ehkä ongelman ydin. Vielä on se tehohoito käyttämättä, toivottavasti se sopii itselleni paremmin. (2/5)

Tigi Bed Head Urban Anti-DotesRe-Energize Shampoo
Loistava shampoo, joka on myös normaaleille hiuksille suunnattu, mutta tämä toimi (myös hoitoaine toimi, jota oli tässä vaiheessa vielä vähän jäljellä). Ennen muinoin minulla loppui aina hoitoaine ensin, mutta nyt näyttää tilanne kääntyneen.. Luulen, että tyttäreni käyvät shampoopulloillani. No joka tapauksessa, aivan ihana tuoksukin tässä oli, joten voisin ostaa uudestaan. Tosin, edelleen ne punaiset versiot ovat mielestäni hitusen paremmat, joten mieluummin kuitenkin satsaan niihin. (5/5)

L'Oréal Préférence Ultra Lightening Permanent Color - 11.11 Ultra Light
En tiedä, missä meni vikaan, mutta ei tukastani kyllä tuollaista viileän vaaleaa tullut vaan ihan keltainen. Ehkä pohjaväri mättäsi. Onneksi hopeashampoolla olen saanut sitä keltaisuutta vähän pois. Mielestäni olen tällä ennenkin värjännyt ja silloin on onnistunut. Jatkossa yritän kuitenkin edelleen pitäytyä näissä viileissä sävyissä ja toivon onnistuvani värjäyksessä paremmin. (2/5)


Centifolía No-Rinse Detangling Lotion
Jolie Box 09/2018 - mieto, hyvän tuoksuinen hiuksiin jätettävä hoitoaine, mutta tämä ei kyllä tehnyt omalle tukalleni yhtään mitään. Senpä vuoksi tuli käytettyä aika reilulla kädellä ja loppui nopeasti. (1/5)

Batiste Dry Shampoo XXL Volume
Olen ollu viime aikoina niin kesittynyt Biozellin hopeakuivashampooseen ja rakennesuihkeeseen, että nämä Batistet ovat jääneet nurkkiin pyörimään. Käytin nyt yhden pois ja enää taitaa yksi olla jäljellä. Loistava tuotehan tämä on, ei siinä mitään ja helposti saatavilla. Ostan varmasti uudestaankin joskus. (5/5)

Biozell Silver Shampoo
Ja siinä paha missä mainitaan.. Uusi on jo korkattu, aivan täydellinen tuote, jonka olen kehunut ennenkin. (5/5)

Kävin hiustuotteitani läpi ja nämä kaksi lähtivät muille maille:


L'Oréal Magic Retouch Instant Root Concealer Spray
Yritin tätä aikoinaan käyttää ja nyt vielä ennen roskiin heittämistä annoin tälle yhden vihonviimeisen mahdollisuuden, mutta ei, ei, ei. Tämä ei värjää juurikasvua ollenkaan ja taatusti käytän tätä oikein, ei kait tämän kanssa voi mokata. Luulen, että tuote vain on täysi susi. Teki myös juuren hirveän lähmäiseksi, joten en todellakaan tule tätä ikinä enää ostamaan uudestaan. (0/5)

Schwarzkopf Live Color Spray Blue Twist
Bette Box 05/2018 - tämä ei siis kelvannut tyttärilleni, joten olen viskannut sen tuonne hiusjuttujen sekaan ja sinne se on unohtunut. Nyt otin asiakseni ja annoin tämän ystäväni tyttärelle. Hänellä kun tukka vaihtaa väriä vähän silloin sun tällöin. Pisteet jää antamatta, koska en ole korkannut tätä. 


Patyka Huile Absolue Skin Booster Serum
Jolie Box 11/2018 - niin mahtava seerumi kuin vain voi olla! Ihana tuoksu ja ahhh siitä sai nauttia, kun tätä laittoi kasvoille. Käyttelin tämän öisin ihan yövoiteen tavoin, imeytyi nopeasti ja teki ihosta niin ihanan pehmeän että. Muita tuotteita en kasvoilleni laittanut. Ostaisin, jos ei maksaisi maltaita. (5/5)

Iroisie Effective Eye Contour With Jojoba Extracts
Jolie Lux Box 09/2017 - käyttelin tämän öisin ja tykkäsin kovasti, piti silmänaluset kosteutettuina. Tämä 15 ml tuubi kesti todella pitkään. (5/5)

L'Oréal Pure Clay Purify Mask
Ostospostaus, mukana 10 tuotetta 10.10. mennessä -projektissani - jotenkin nämä L'Oréalin naamiot ovat vaan hyviä. Tätä oli erittäin miellyttävä käyttää, tässä oli ihana tuoksu ja kyllä tämä sitä rasvaisuutta vei mennessään. Enemmän kesäisin käytettävä tuote kuitenkin, talvella vähän kuivatti ihoa liikaa. Käytinkin talvella tämän päälle aina kosteuttavan naamion. (4/5)



Erno Laszlo Multi-Task Eye Serum Mask
LF joulukalenterista - no eipä nämä silmänaluslappuset kovin kummoiset sitten olleetkaan. Melko kuivatkin olivat, no ehkä vähän kosteuttivat ja kirkastivat katsetta, mutta siinä ne tulokset. Ehkä pitäisi käyttää säännöllisemmin, niin huomaisi eron paremmin. (2/5)

Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels
Asos joulukalenterista - nämä käyttelin heti kalenterista ne saatuani ja tykkäsin kovastikin. Tuntuivat sekä kiinteyttävän että kosteuttavan. Ihanat! (5/5)

Mitomo Pore Control Facial Essence Mask
Ostospostaus - kuten olen ennenkin kirjoitellut, tämä naamio oli oikein helppo asetella ja pysyi kasvoilla hyvin. Oli hyvä, mieto tuoksu, kosteutti, mutta en huomannut tekevän huokosille mitään. (3/5)

Naturel Hydrogel Gold Up Patch
Bette Box 11/2018 - helppokäyttöinen huulinaamio, joka selkeästi kosteutti ja pehmensi huulia. Tämä kuitenkin maistui vähän pahalta ja lisäksi, kun naamio peitti huulet kokonaan ja tätä kehotettiin pitämään 15-20 minuuttia, se alkoi olla vähän hankalaa loppua kohden, kun teki mieli avata suunsa. (2/5)

Missha Skin Essential Sheet Mask
Riikan ostos - tämä asettui hyvin ja oli helppo laittaa. Naamio ei ollut ollenkaan liian märkä, kuten monet naamiot ovat, mutta olin tähän vähän pettynyt (etanan kuvaa ja kaikkea). Kosteutti ihan ok, mutta ei ollut mitenkään maata mullistava naamio. (3/5)

Naturel Hydrogel Aqua Face Mask 
Bette Box 11/2018 - tämä oli kaksiosainen naamio, joka oli erittäin helppo laittaa. Oli jämäkkä ja pysyi hyvin. Teki ihosta jotenkin pehmeän, kosteutetun ja jopa oikeasti kiinteämmän oloisen. Ihme ja kumma, sekin on mahdollista. Käyttelin tämän illalla ja vielä aamulla iho oli niin upean oloinen. (5/5)


ColourPop Super Shock Shadow - Cornelious
Ostospostaus, mukana 18 in 2018 -projektissani - tämä oli oikein kiva sävy ihan arkikäyttöönkin. Tämä vähän kuivahti loppua kohden, jolloin korjasin sen ruokaöljyn avulla ja heräsi uudestaan eloon. Pigmenttiäkin tuli lisää. Nyt taitaa olla enää kaksi näitä luomivärejä jäljellä - ihanaa, koska pelkään, että juurikin kuivahtavat. (4/5)

Bellápierre Cosmetics Pro Concealer Palette
Boxycharm 12/2017 - käytin tästä vain vihreän ja violetin sävyn (kuva alempana). Punaiselle (tai ennemminkin oranssille) en keksinyt oikein mitään käyttöä. Yritin sekä silmänalusille että luomille, mutta on vaan liian räikeä pienelläkin määrällä. Vihreä kyllä selkeästi peitti pientä couperosaa, joka poskillani on. Liilaa laitoin poskipäitä kirkastamaan. Ehkä vähän väkisin käytetty tuote, jolle en korvaajaa ole etsimässä. (2/5)

Elf Pressed Powder - Porcelain
Tämä on pyörinyt laatikoissani pienen iäisyyden. Nyt tässä vanhojen tuotteiden käyttämispuuskassa otin tämänkin työn alle ja käytin varjostuksiin. Sävy nimittäin oli aivan liian tumma, joten siinä syy laatikkoon unohtumiseen. Muutenhan tämä olisi ollut mahtava puuteri. Peitti hyvin, teki ihosta ihanan matan ja pysyikin hyvin. Nuo kokemukset siis niiltä muutamalta kerralta, kun tätä koko kasvoilleni uskalsin laittaa. (4/5)

NYX Butter Gloss - Fortune Cookie
Riikan ostos, mukana 18 in 2018 -projektissani - ihana tuote ja sävykin oli täydellinen. Harmi, kun stopperin poistamisen jälkeen touhu meni niin sotkuiseksi, että en alkanut taistelemaan. Saa joutaa pois ja voisin joskus ostaa sitten ehkäpä uuden. (5/5)

Bellápierren paletista siis vain vihreä ja violetti sävy käytetty. 


Aromatherapy De-Stress Muscle Bath & Shower Oil
LF joulukalenterista - että voi tuotteessa ollakin näin tärpättimäinen tuoksu. Koko perhettä otti aivoon, mutta eipä tarvitse enää kärsiä. Käyttelin tämän heti pois hieromalla kropalle juuri ennen suihkua ja jätti ihon ehkä vähän pehmeämmän oloiseksi. Kerrankin voi sanoa, että onneksi oli pieni pullo (9 ml).  (0/5)  

Femfresh Daily Intimate Wash
Bette Box 12/2018 - käytin tämän heti pois, koska oli pieni tuubi. Käyttelin myös ihan koko kropalle ja tykkäsin kovasti. Tuoksu oli oikein raikas. (5/5)

The Body Shop Berry Bon Bon Softening Body Lotion
Ostospostaus - voide oli aivan ihana. Se imeytyi todella nopeasti ja oli helppo levittää. Tuntui myös kosteuttavan. Tuoksu oli melko perinteinen, marjainen, joten olisin kaivannut siltä ehkä vielä jotain ekstraa. Lisäksi vielä mainittava, että mahtavaa, kun on pumppupullo, mutta se tosin lakkasi antamasta tavaraa, vaikka tuotetta oli vielä melko lailla jäljellä. (4/5)

Yves Rocher Red Apple Bath & Shower Gel
Ostospostaus - käyttelin nämä Red Apple -sarjan vartalotuotteet heti pois, koska vähän sama kuin edellisessä, odottelin tuoksulta niin paljon enemmän. Ostin näitä suihkareita siis kaksi ja on molemmat nyt käytetty, enkä osta lisää. (3/5)

Mádara Cool Mint And Bitter Absinthe Moisture Soap
Ostospostaus - käyttelin tätä alkuun, ehkä puoleen väliin asti kroppasaippuana, mutta tuoksu alkoi todella etomaan. Loppu meni sitten käsisaippuana ja siinä sen tuoksun kyllä sieti. Muuten koostumukseltaan ihan hyvä. (1/5)


Biotherm Homme Aquapower
Joulukalenterista 2017 - tämä ei lämpövoiteena tuottanut oikein tulosta, joten käyttelin pois jalkoihin. Toimi ihan hyvin. Todella voimakas miehinen tuoksu, joten jalat olivat ainoa vaihtoehto. (1/5)

The Body Shop Coconut Hand Cream
Joulukalenterista 2017 - ihanan tuoksuinen käsivoide, jota käyttelin säästeliäästi pitäen tätä käsilaukussa. Hoiti oikein hyvin käsien ihoa ja onneksi näitä TBS:n käsivoiteita on vielä muutama jäljellä, eri tuoksussa tosin.. (5/5)

Oblepikha Siberica Hand Cream
Tallinnan ostos - ihanan mieto ja raikastuoksuinen käsirasva, jonka käytin yövoiteena. Aivan loistava tuote, ei liian paksua, imeytyi nopeasti ja hoiti käsiä. Tulen ostamaan joskus lisää. (5/5)

Oblepikha Siberica Foot Cream
Tallinnan ostos - täysin samat sanat kuin tuon käsivoiteen kanssa. Jalkavoidetta tosin laitan aina aamuisin. Lisäksi tämän tuoksu oli kivaa vaihtelua siihen perinteiseen jalkavoidetuoksuun verrattuna. (5/5)


Givenchy L'Interdit EdP -näyte
Bette Box 12/2018 - ihanan tuoksuinen hajuvesi, joka kelpaisi ihan täydessä pullossaankin. Kiva myös, kun tässä näytteessä oli suihkepullo, paljon helpompi käyttää. (5/5)

Police The Legendary Scent EdP for Woman
Bette Box 11/2018 - tässä taas oli jotenkin sellainen tuoksu, josta aluksi tykkäsi, mutta johon sitten kyllästyin. Tuoksu oli erittäin voimakas. Käyttelin pois vähän väkisin. Tässä taas ei ollut suihkepulloa, joten vaikeampi käyttää. (1/5)


Prai Ageless Throat & Decolletage  Cream
LF Beauty Box 12/2018 - kuten aiemmin jo mainitsin niin oli todella kiva saada kaulalle ja dekolteealueelle suunnattu voide kauneusboxista. En kuitenkaan huomannut mitään ihmeitä, mutta en huomaa sitä kyllä muidenkaan sille alueelle laitettavien voiteiden kohdalla. Ihoni on siellä kuitenkin ihan alituiseen hyvässä kunnossa. (4/5)

Seche Vite Dry Fast Top Coat
Paras päällyslakka, mitä tiedä ja tähän tulen satsaamaan jatkossakin. Uusi pullo on jo avattu. (5/5)

Yves Rocher White Vanilla Nourishing Lip Balm
Ostospostaus - tämä oli siis joulun 2017 kausituote. Otin tämän nyt ennen joulua 2018 käyttöön, koska uusiakin tuli YR:ltä jo tilattua tilalle. Ihan hyvä perushuulivoide, jossa oli mieto vaniljan tuoksu. Tykkäsin kyllä. (4/5)

Regenerate Enamel Science Advance Toothpaste
LF joulukalenterista - aivan liian mieto hammastahna minun makuuni, tarvitsen tujumpaa tavaraa. En tykännyt. (1/5)


Sitten vinopino näytteitä, bath bomb (josta olen kertonut täällä) sekä Bette Boxista 12/2018 tullut pähkinäpatukka. No patukkahan oli oikein hyvän makuinen, joten jos kaupassa törmään, niin ostan kyllä mielelläni lisää. Näytteistä en nyt mene erikseen kertomaan. Mikään näistä ei ollut huono vaikka ehkä nuo miehiset suihkugeelit olivat tuoksultaan päin prinkkalaa. Erityismaininnan saa kuitenkin TBS:n Vitamin E -voide, joka vakuutti jo näytteen perusteella ja voisin ostaakin.

En ole siis enää laskenut arvoa näille loppuneille, kuten en ole myöskään enää listannut kuukauden ostosten saldoa. Loppuneiden arvon laskeminen näillä määrillä on yhtä tuskaa ja ostosten kohdalla tilanne elää koko ajan ja niin paljon, että en vaan ihan joka kuukausi kykene siihen. Loppuneissa aion kuitenkin jatkossakin esitellä ihan kaikki tuotteet suihkugeeleistä lähtien, koska aina silloin tällöin näihin postauksiin joutuu palaamaan eli katsastamaan esimerkiksi mielipide tai kulutetut määrät. Mukavaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti