28.5.2018

Ipsy January Glam Bag 2018

Jälleen purkaan sitä vanhojen esittelemättömien yllätysboxien sumaa. Tällä kertaa esittelyvuorossa tammikuun Ipsy eli tämä on sitten muotoaan toiseksi viimeinen itselleni tullut Ipsy Bag, ainakin tähän mennessä. Kerron heti aluksi, että tämä pussukka oli huonoimmasta päästä tähän asti, ainoastaan yksi tuote jäi omaan käyttöön. Lisäksi yksi tuote tästä pussukasta minulta napattiin Shipitolla pois, koska sitä ei saanut toimittaa Suomeen. Kyseessä oli kuivashampoo, harmi, koska sen olisin mielelläni ottanut vastaan.

Itse pussukka oli tuollainen melko pirteän ja sporttisen oloinen, mutta ei kuitenkaan omaan silmään sellainen, että olisin halunnut sen pitää. Lahjoitin tämän eteenpäin urheilulliselle tyttärelleni.

Sain siis vain neljä tuotetta, joten melkoisen laihan näköinen sisältö.

Esittelen nyt ensimmäisenä tuotteen, jonka pidin itselläni eli Purlisse Blue Lotus Seed Mud Mask + Exfoliant, tätäkään en ole kuitenkaan vielä testannut. Aasialaista kosmetiikkaa ja sitähän on aina mielenkiintoista kokeilla, kuten on naamioita yleensäkin. Tuote sisältää seuraavia ainesosia: sinisen lootuksen siemeniä, valkoista savea, bambua, inkivääriä, valkoista teetä sekä sieniuutetta (blue lotus seeds, white clay, bamboo, ginger, white tea & mushroom extract). Naamion pitäisi kirkastaa, kiinteyttää, tasoittaa ym. ja tietenkin jättää iho nuorekkaaksi ja hyvin hoidetun näköiseksi. Todella mielenkiinnolla otan joskus käyttöön ja sanomattakin selvää, että tämä oli boxin paras tuote.

Seuraavana tuote, josta olisin  myös ollut erittäin innoissani, jos en sitä jo omistaisi täysikokoisena eli theBalm Mary-Lou Manizer Highlighter. Tämä on korostusväri, jonka hypetykseen lähdin aikoinani mukaan, ja taitaa olla myös ensimmäinen omistamani highlighter ikinä. Tuotehan on aivan ihana, sopii arkeen ja juhlaan, ihan täydellinen. Tosin olen ollut liiankin nuuka tämän käytön kanssa, joten siinä pitäisi vähän skarpata. Tämä pieni näyte (1,05 g) lähti siis eteenpäin.

Pussukka sisälsi myös Ciate London Fierce Flicks Precision Tip Liquid Liner -rajauskynän. Olen niin kyllästynyt näihin rajauskyniin, niitä on tullut niin monta viime aikoina, että näiden tulva on yksi syy siihen, että päätin lopettaa tämän pussukan tilauksen. Olen yrittänyt epätoivoisesti antaa näille Ipsyn sivuilla huonoja arvosteluja, mutta ei ole auttanut. Tämä siis lähti täysin korkkaamatta ja enempiä ihmettelemättä suoraan eteenpäin.

Viimeisenä tuotteena Absolute New York Eye Artiste Eyeshadow sävyssä V.I.P., joka pääsi myös parempiin hyppysiin. Sävy on loppujen lopuksi tuollainen hyvin neutraali, joita omistan ennestään jo sata, joten ei olisi ollut mitään järkeä tätä pitää. 

"I will conquer..." lappunen hienosti kuvassa mukana, mutta en nyt hoksannut tuohon edes mitään kirjoittaa. Tässä siis vuoden ensimmäinen pussukka, joka ei nyt ainakaan omaa sydäntäni täysin valloittanut. Onneksi voin sentään sanoa, että helmikuun Ipsy olikin sitten jo tosi kiva saada, joten loppujen lopuksi pussukasta jäi ihan hyvä mieli. Ja jätän kyllä itselleni option tilata tämän joskus uudestaan, joten ei tämä ehkä niin lopullista ole. Ihanaa viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Olin laittavani sulle toisen viestin sun Bette Box-postaukseen, et mun Boxycharm oli tullu :) Oon huomannu ennenkin et jos laittaa vastauksen vastaukseen ni se ei mee välttis perille. Nojoo, harmi et tammikuun Ipsy oli huti. Sun Ipsysta ois kelvannu mullekin vaan tuo naamio, Manizerin omistan kans oikeessa koossa, itseasiassa eilen laitoin vasta sen minin eteenpäin, oli se kyllä söpö. Piti käydä taas lunttaamassa Instassa, et mitä ite sain tammikuussa Ipsysta ku sen Manizerin. RUSKEEN huulilakan (mm. näihin ruskeisiin väreihin nimenomaan kyllästyin Ipsyssa ja laitoin tilauksen hyllylle), kahvikuorinnan ja huulirasvan, ihan kivat tuotteet kuitenkin. Kyllä tekis mieli taas tilata pussukka ihan hamstraamisen ja yllätys-momentin takia, eli ei mitään järkeä todellisuuden kanssa taaskaan tällä kosmetiikka-innostuksella! :D Ihanaa aurinkoista ja lämmintä loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kiva kuulla, että sinäkin lopulta sait sen Boxycharmin.. nyt vain odotellaan sitten toukokuun omaa! Tuo ruskea huulilakka... :D Onneksi kuitenkin nuo muut tuotteet ovat olleet aivan loistavia! Kahvikuorinta ja huulirasva olisivat kyllä kelvanneet paljon paremmin kuin rajauskynä ja tuo ruskean sävyinen luomiväri..
      Kyllä niin vaan kihelmöi itseäkin tilata joku kolmas ylläriboxi.. mutta mikä.. en osaa päättää. Yritän kuitenkin katsella nyt vielä jonkin aikaa ja passata ainakin alkukesän boxit, mitkä ihan taatusti sisältävät aurinkovoidetta.
      Se on hyvä, että löytyy iloja elämästä! <3 Jos kosmetiikka sitä tuottaa, niin ei kun menoksi vaan! ;)
      Kiitos paljon, aurinkoista loppuviikkoa sinullekin! <3

      Poista