4.5.2018

18 in 2018 -Project Update #2

Viimeksi esittelin uuden miniprojektin, mutta se koko vuoden kestävä 18 in 2018 -projekti edelleen myös elää ja voi hyvin. Miniprojektin myötä laitoin oikeastaan vain hajuveden, huulituotteet sekä poskipunan tästä projektista paussille. 

Lupailin aikoinaan päivityksiä parin kuukauden välein ja nythän on todellakin sellainen ajanpätkä taas humpsahtanut ihan yhdessä silmänräpäyksessä. Projektiin mukaan lähtivät tammikuussa seuraavat 19 tuotetta:

Tosiaan projektissa ei ole tänä vuonna tarkoitus saada kaikkea kulumaan loppuun, vaan nimenomaan kunnolla käyttöä tuotteille ja varsinkin tuo Carli Bybelin paletti on sellainen. Tietenkin, mitä useamman saisin oikeasti loppumaan, sitä parempi fiilishän tästä projektista jäisi. Viimeisen kahden kuukauden aikana olen saanut kolme tuotetta käytettyä:

Technic Colour Fix Blush Palette - oikean yläkulman poskipuna
Neutrogena Shine Control Powder
MUA Sheer Finish Lipgloss sävyssä Lets Meet

Ihanaa, kun sain tuon yhden poskipunan loppumaan, on yksi puna vähemmän. Se oli erittäin kaunis ja muutenkin pysyi hyvin kasvoilla, mutta oli kovin jauhoinen, joten sen vuoksi nopeasti kuluvaa sorttia. Neutrogenan puuteri oli myös aivan loistava, piti mattana hyvin ja teki kasvoista ihanan siloisen oloiset. En tiedä, saako tätä Suomesta, en ole nähnyt, mutta ostaisin kyllä joskus uuden, jos vastaan tulisi. MUAn huulikiilto oli samoin aivan loistava. Se jätti ihan pienen pientä sävyä huulille, ei ollut mitenkään tahmainen ja vaikutti myös kosteuttavan. Menikin lähinnä huulirasvan ominaisuudessa. Yhteensä tähän mennessä on loppunut nyt viisi tuotetta:

Technic Colour Fix Blush Palette - oikean yläkulman poskipuna
Neutrogena Shine Control Powder
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector sävyssä 01 Rose Shimmer
MUA Sheer Finish Lipgloss sävyssä Lets Meet
Beyoncé Heat EdP

Ihan hyvä saavutus neljälle kuukaudelle ja olisin jo tähänkin saldoon erittäin tyytyväinen, mutta kyllä tässä lisääkin tuotteita vielä käytettyä saan, kevyesti. Tämä tulee olemaan niistä ensimmäinen:


Illamasqua Matte Veil Primer

Kuten näkyy, tätähän on enää muutamaan käyttökertaan jäljellä ja vaikka mineissäni on yksi pohjustaja, käytän ensin tämän. Tämä saattaisi kuukauden aikana kuivahtaa kasaan, joten käytän samantien pois. Tämä on itselleni todella toimiva primer.

Toinen taatusti loppuva tuote on seuraava:


Lady Gaga Fame EdP

Tätäkään ei ole enää paljoa jäljellä, mutta tämä jää nyt kuitenkin toukokuun ajaksi paussille. Tämän tuoksu kuuluu mielestäni enemmän talvikaudelle, mutta siitä en jaksa välittää ja toukokuun jälkeen otan tämän taas aktiiviseen käyttöön, kunnes loppuu. Hyvä tuoksu tässä kuitenkin on.

Milani-huulipuna sävyssä 60 Matte Innocence
Lumene Arctic Glow Lip Gloss sävyssä 03 Kimmellys

Lumenen kanssa olen päässyt jo puoleen väliin (sininen merkki), tuntuu kuluvan aika sutjakkaasti. Aivan ihana tuote tämäkin, jättää juuri sellaisen sopivan hailean sävyn huulille eikä todellakaan tahmaa ollenkaan. Milanin punaakin tulee käytettyä melkein joka päivä. Ei ihan täydellinen sävy omaan makuun, ehkä liiankin nude, mutta menettelee (mieli on vähän muuttunut tästä näiden muutamien kuukausien aikana). Näidenkin kahden tuotteen luulisi kaiken järjen mukaan loppuvan.

ColourPop Super Shock Shadow - Glow
ColourPop Super Shock Shadow - Cornelious
ColourPop Super Shock Cheek - Smokin' Whistles

No, näiden tietenkin niin toivoisin loppuvan, koska kaikki kolme alkavat näyttää aika pahasti ikääntymisen merkkejä ja totta puhuen aika karseilta. Luomivärit ovat jääneet tämän projektin aikana vähemmälle käytölle, mutta highlighteria olen käyttänyt 99,9 % kerroista, kun olen meikannut. Nyt olen päättänyt skarpata noiden luomivärien kanssa, varsinkin tuon vaalean saisin varmasti helpostikin loppumaan.

Too Faced Sweet Peach Glow Peach-Infused Highlighting Palette Bronzer

Tuosta bronzerista vilkkuu jo pannu! Aivan huippua, en kuitenkaan osaa yhtään ennustaa, miten tämän kanssa käy, ehkäpä parin kuukauden päästä olen paljon viisaampi.

Laura Geller Matte Maker Invisible Oil Blotting Powder
NYX Rose Gold High Definition Blush

Neutrogenan loppumisen jälkeen olen nyt keskittynyt tähän Laura Gellerin puuteriin. Tämä on hieman tiiviimpää tavaraa, ei niin jauhoista kuin Neutrogena, mutta tuntuu silti kuluvan käytössä (kas kummaa). Eiköhän tämäkin tule projektin aikana loppumaan, jos en sitten repsahda johonkin toiseen puuteriin... niitä meinaan riittää.. No luulen, että sen verran on itsekuria, että niin ei tule käymään. Nyxin punaa olen tässä myös jo jonkin verran ehtinyt käyttelemään, mutta tämän kanssa olen vähän skeptinen, tuleeko loppumaan. Ei ole kovin kesäinen, joten saattanee olla, että lähtee vasta syksymmällä  taas käyttöön. Parasta aikaa tämä on paussilla, koska miniprojektissani on parikin poskipunaa. 

NYX Butter Gloss sävyssä Fortune Cookie
Essence XXXL Longlasting Lipgloss sävyssä 3 Very Berry   
Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray

Näistä kolmesta en ole huulituotteita vielä käyttänyt kunnolla, Essenceä tasan kerran testannut, ja UD:n suihkeeseenkin olen tarttunut viimeisen kahden kuukauden aikana vain muutamaan hassuun otteeseen. Tökkii, tökkii... Mutta hanskoja en lyö vieläkään tiskiin, ehkäpä jossain vaiheessa innostun siitäkin taas. Huulituotteet pääsevät kyllä ehdottomasti Lumenen loppumisen jälkeen tehokäyttöön, otan niitä siis yksi kerrallaan. Ehkä tuo NYX lähtee seuraavana, koska on vähemmän tavaraa.

BH Cosmetics Carli Bybel 10 Color Eyeshadow & 4 Color Highlighter Palette

Tähän palettiin olen myös tarttunut vain muutaman hassun kerran koko projektin aikana. Ei kovin hyvä idea omalla kohdalla ottaa kokonainen paletti mukaan, koska niitä on varastoissani niin paljon, joten hamuilen ihan koko ajan niiden muiden perään. Nyt olen innostunut UD Naked 3 -paletista ihan viimeisen päälle, joten käyttelen sitä, kun kerran intoa riittää. Ei mikään liian tuore tapaus sekään, joten hyvä, kun sillekin tulee käyttöä.  

Projektissa jäljellä olevat tuotteet:

Vielä siis 14 tuotetta suhteellisen ahkerassa käytössä. Kahden kuukauden päästä taas tilintekoa ja silloin onkin jo heinäkuu ja kesä, iik... Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti