27.4.2019

Lookfantastic Beauty Box 03 2019

Seuraavaksi esittelen tältä erää viimeisen Lookfantastic Beauty Boxin. Luulin saavani vielä huhtikuun laatikon ja tarkoitus oli esitellä molemmat samalla kertaa, mutta näköjään olin väärässä. Ei kuitenkaan haittaa, hyvä näin. Nämä laatikot ovat olleet ihan järjestään melkoisia aarteita, joten tuskin tilaukset tämän boxin kohdalla ihan tähän loppuu. Paussia päätin pitää nyt ensinnäkin sen vuoksi, että tuotteita on kertynyt nurkkiin vähän liiaksi, joten välillä täytyy keskittyä jo olemassa olevien tuotteiden käyttelyyn. Toiseksi olisi kiva ostaa itse ihan valitsemalla valikoituja tuotteita, mutta kun näitä laatikoista tulleita on siinä ensin ainakin viisi jonossa, niin se jää usein tekemättä. Tosin, kuten nyt tämän maaliskuisenkin boxin kohdalla, todella laadukkaisiin tuotteisiin pääsee käsiksi ihan pikkurahalla, joten siinä mielessä yllärilaatikot ovat kivoja. Aina ne tuotteet vain eivät tule juuri sen hetkiseen tarpeeseen.


Tämä on kirkkaasti yksi parhaista LF Beauty Boxeista, mitä on ikinä tullut ja ylittää useammat muutkin yllätyslaatikot. Jotenkin tähän on vaan saatu kerättyä todella kivoja tuotteita tutuilta, hyväksi todetuilta merkeiltä ja kaikki ovat erittäin käyttökelpoisia. 

Rituals The Ritual of Sakura Soothing Hand Balm Cherry Blossom & Rice Milk 
Nimenomaan tähän tuoksuun olen täysin ihastunut eli tottakai olin todella täpinöissäni tästä käsivoiteesta. Tuoksu on voimakas, mutta hurmaava. Tätä käsivoidetta en ole tästä sarjasta ennen testannut, mutta muita tuotteita kyllä, joten luotto tähän on kova. Otin tämän mukaan A to Z -projektiini, jonka juuri aloitin, ihan vain sen takia, että keskittyisin kotosalla yhteen käsivoiteeseen kerrallaan ja tämä on sekä tuoksunsa että toimivuutensa puolesta aivan huippu. Töissä tätä en liian voimakkaan tuoksun vuoksi voi käyttää. 


Omorovicza Cleansing Foam
Olen niin ihastunut Omoroviczan tuotteisiin, mutta pahus, kun ovat niin kalliita. Onneksi LF on olemassa. Minulla on se joulukalenterista tullut puhdistaja vielä käyttämättä, joten kyllä nyt on luksusta, kun näitä on oikein kaksin kappalein. 


The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 
The Ordinaryn tuotteisiin olen vasta päässyt sisälle. Joitakin pulloja omistan, mutta en onneksi juuri tätä seerumia, joten kerrankin kävi säkä. Tämä tulee ihan varmasti myös käytettyä ja olen tästäkin todella innoissani.


Mádara Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask
Mádaraa on aina kiva saada ja tämä naamio on itselleni uusi tuttavuus. Tämä on hiili- ja mutanaamio saasteiden ja ikääntymisen vaikutuksia vastaan, joten aivan täpinöissäni olen tästäkin. Jokin aika sitten jouduin heittämään yhden Mádaran naamion pilaantumisen vuoksi käyttämättömänä roskiin, joten tämä siirtyi heti näkyvälle paikalle kaappiin. Toiste en kyllä tuota mokaa enää tee.


Eos Organic Lip Balm - Sweet Mint
Tästä nyt en ole ihan niin innoissani kuin kaikesta muusta, mutta huulirasvoja minulla kuluu ihan tasaiseen tahtiin, joten käytettyä kuitenkin tulee. Olen yhden ainoan EOS-huulivoiteen joskus käyttänyt, enkä kokenut sitä mitenkään erityisen hoitavaksi tuotteeksi, joten se into jäi siihen yhteen ainokaiseen. Ihan ok se silti oli. Tämä on kuitenkin aivan ihanan raikkaassa mintun tuoksussa, joten en malttaisi odottaa käyttöönottoa.



Morphe High Impact Highlighter - Spark
Koko laatikon kruunaa sitten upea Morphen highlighter. Tämä on näytekoossa (3 g), mutta todella intensiivinen sävy, joten todella pienellä määrällä pärjää pitkälle. Täysikokoisen (8 g) käyttäminen kestäisi varmasti ikuisuuden. Tykkään näistä kultaan taittuvista korostusväreistä eli täysin nappiin meni.



Näin upeaan boxiin oli mahtava lopettaa tilaus tältä erää. Ja kuten sanoin, niin taatusti tämän tulen vielä uudestaankin tilaamaan, mutta katsotaan, jos malttaisin odottaa ainakin kesän yli. Omilla kulutustavoilla saisin siihen mennessä varmasti paljon tuotteita käytettyä pois. Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti