1.5.2020

May Makeup Basket

En käytä tästä nyt nimitystä projekti, vaikka kyllä tämä taitaa enemmän siihen suuntaan taas mennä kuin että olisi pelkästään toukokuun meikkikori. Asetan itselleni kuitenkin tavoitteita. Tällä kertaa keräilin meikkejä sekä Bette Boxista että Boxycharmista, joita tulen käyttelemään koko toukokuun ajan. Tuotteet ovat sellaisia, että eivät ole kunnolla päässeet käyttöasteelle saakka tai jos ovat päässeet, niin siitä on jo aikaa. Silti kuitenkin myös sellaisia, että voin todellakin kuvitella käyttäväni. Haluan saada näille siis käyttöä eli näyttämään siltä, että eivät ole seisseet tyhjän panttina. Tässä on koko konkkaronkka:


Kasvomeikkejä haluan käyttää kaikkia vähintään 10 kertaa kuukauden aikana, mutta kynsilakkoja kumpaakin kuitenkin vain vähintään kaksi kertaa. Minusta on tullut kynsilakkojenkin suhteen niin vaihtelunhaluinen, että en halua omistautua liikaa. Meikeille taas 10 kertaa tuntuu ihan saavutettavalta tavoitteelta näinä epätavallisinakin aikoina. Lisäksi siinä saa jo myös parempaa tuntumaakin tuotteille, joita ei ole oikein päässyt tähän mennessä vielä käyttelemään.

Nämä kaikki ovat tulleet Bette Boxeista:


Lumene Luminous Shine Hydrating & Plumping Lip Gloss - 1 Pale Honey (06/2019)
Affect Eyebrow Pomade - Medium (11/2019
Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream (04/2019)
Dermosil Lip & Cheek Colour - Sweet Pink (12/2017)
Mavala Nail Color Cream - 182 Fresh Melow (07/2019)
Manna Kadar Eyeshadow - Aphrodite (12/2019
Cougar 3 Shades Of Nude (01/2019)
Affect High Pearl Eyeshadow - P-0017 (09/2018)
Manna Kadar Beauty - Paradise Blush (01/2017)
Lumene Invisible Illumination Instant Glow - Universal Shade (10/2017)

Näistä siis meikkejä käyttäisin 10 kertaa, kynsilakkaa kaksi kertaa, mutta näiden lisäksi tuon Figs & Rougen primerin haluaisin vihdoin ja viimein saada loppumaan. Ei siellä paljoa ole tuotetta jäljellä, joten voisin kuvitella onnistuvani. Se onkin ainoa tuote, jonka toivon oikeasti loppuvan. 

Manna Kadar Beautyn tuotteet:



Näitä olen kumpaakin vain testannut, joten mielenkiinnolla odotan, miltä tuntuvat. Poskipuna on tullut boxista jo yli kolme vuotta sitten...

Affect & Cougar:


Vasemmanpuoleista on tullut vähän testattua, mutta vaikuttaa siltä, että Cougaria ei ole hipaistukaan. 


Tätä en ole testannut kertaakaan, toivottavasti tykkään eikä ole liian tumma. Mikäli on, lahjoitan samantien eteenpäin, enkä edes yritä sitä 10 kertaa. Mikäli taas tämä on hyvä, jää varmasti vakituiseen käyttöön.

Sitten ne Boxycharmeista tulleet tuotteet:

RealHer Be Fearless, Be Limitless Blush Kit (12/2017)
Cover FX Perfector Face Palette - Light-Medium (03/2019)
Becca Shimmering Skin Perfector Liquid Highlighter - Prosecco Pop (10/2017)
Butter London Double Decker Lashes Mascara (03/2018)
MAC Cosmetics Eyebrow Pencil (09/2017
OFRA Highlighter - Rodeo Drive (04/2017)
Tarte Tarteist Shimmering Lip Paint - Flaming Hot (12/2018)
Adesse Organic Infused Gel Effect Nail Lacquer - Suzannemi (08/2017)
Pür The Complexion Authority 12-Piece Eyeshadow Palette (03/2018)
  
Boxycharmin tapauksessa olisi ollut valinnanvaraa vaikka millä mitalla eli vaikeaa oli. Sieltähän niitä meikkejä tuli solkenaan. Näistä tuo MACin kulmakynä on kulkeutunut itselleni takaisin. Luovutin sen aikoinaan tyttärelleni, mutta eipä ole sitä käytellyt, joten antoi takaisin eli uusi yritys minun päässäni. Ripsivärin korkkasin jo viime kuun puolella, kun edellinen loppui, joten on todettu jo toimivaksi vaikka vanha onkin. Beccan highlighteria sekoittelin jossain vaiheessa melko säännöllisesti ja pitkään meikkivoiteisiini, mutta se unohtui muiden tuotteiden myötä ja sen myötä, ettei aina jaksa olla sekoittelemassa.

OFRA:

Tämä highlighter on vanha legendaarinen Rodeo Drive ja tämä oli helppo ja ehdoton valinta. Tämä on todellakin jäänyt liian vähäiselle käytölle, mutta nyt otan kyllä ilon irti.

RealHer:
 
Tästä poskipunapaletista olen tuota oikeanpuoleista käytellyt muutamaan otteeseen, kaksi muuta on varmasti vain testattu. Koko palettia olisi tarkoitus käytellä nyt sen 10 kertaa, ei jokaista sävyä, koska päivät loppuisivat kaikkiin puniin (Betteltäkin oli puna mukana) kesken.

Cover FX:




Tämäkin paletti on jäänyt aivan liian vähälle käytölle, mutta nyt olisi silti tarkoitus keskittyä vain tuohon contour-sävyyn.


Tämä on todella ihana paletti, johon on kiva päästä tarttumaan taas pitkän ajan jälkeen. Olisihan sitä ollut paletteja, joita on käytetty paljon vähemmänkin, mutta otin varmaksi todetun tapauksen.

Palettien ja puuteristen tuotteiden ulkopuolelta näitä en ole joko korkannut ollenkaan tai ainoastaan vain testannut:



Näitä olen käytellyt enemmänkin, mutta viimeaikoina vain siis ripsaria:



Yritin valita mukaan tuotteita, jotka ovat olleet paitsiossa ja toivon, että näistä useammalle tulisi tämän myötä buustia, että jäisivät säännölliseen käyttöön. Varsinkin molemmat huulikiillot ovat varmasti sellaisia, että miellyttävät ja saisin nopeastikin käytettyä. Niitäkin on kaappiin kertynyt, joten olisi kiva välillä joitakin esitellä loppuneissa tuotteissa. Haluaisin ostella lisääkin, mutta pitäisi saada ensin vanhoja pois.



Kiva oli tutkailla näistäkin kahdesta yllätyslaatikosta tulleita tuotteita ja miettiä, mitä ottaisi mukaan. Kyllä oli samalla hauskaa muistella, mitä kaikkea niistä on tullutkaan. Paljon olen saanut käytettyä poiskin, mutta paljon makaa vielä laatikoissa. Palaan asiaan kuukauden kuluttua tämän tiimoilta taas. Hyvää vappua!

2 kommenttia:

  1. Tuossa luomiväripaletissa on oikein kivat sävyt! Muutama väriläiskäkin mukana.

    Mie olen saanut jo tässä 4 kk aikana joka kuukausi luomiväripaletin Boxycharmista. Joista ainakin kaksi on ollut omia valintojan, saa nähdä tuleeko nyt toukokuussakin :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tykkään todella paljon tuosta paletista, koska niitä sävyjä on vähän laidasta laitaan. Lisäksi on niin helppokäyttöinen.

      Boxycharm osaa tosiaan nämä palettikuviot! :D Todella kiva niitä on kyllä saada ja sieltä tulee välillä vähän erikoisempiakin paletteja. Mukava, että on valinnanvaraa! :) Sekin on hyvä, että siihen voi nyt itse välillä vaikuttaa. Kiva nähdä, tuleeko toukokuussakin paletti ;)

      Poista