10.5.2020

Loppuneet tuotteet maaliskuu 2020

Jälleen muutama sananen loppuneista tuotteista ja tällä kertaa vuorossa ovat maaliskuiset. Hieman jälkijunassahan tässä edelleen koko ajan mennään melkein ihan kaiken kanssa.


Ihan mukava setti taas kerran, vai mitä.. Aloitetaan jälleen hiuksista:

Amika Perk Up Dry Shampoo
Glossybox 03/2019 - tämä tuoksui todella hyvältä, mutta ei tehoiltaan mielestäni vedä vertoja Batistelle. Jotain jäi puuttumaan, ehkä se oli se tuuhentamisefekti. (3/5)

Bumble And Bumble Bp. Prep Primer 
Kreikan ostos - tämä ei tehnyt hiuksilleni paljoakaan eli oli kyllä suuressa määrin pettymys. Kyllä tämä vähän silotti ja poisti takkuja, mutta ei tarpeeksi. Mitään tuoksuakaan tässä ei ollut. Ehkä ymmärsin koko tuotteen käyttötarkoituksen väärin, mutta en ostaisi uudestaan. (2/5)

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Spray Conditioner
Tämä taas on kertakaikkisen loistava tuote pitämään hiukset sileinä, pehmeinä ja muutenkin aivan ihanan tuntuisina. Ostin tämän jostain alennusmyynnistä ja kyllä harmittaa, että en ostanut enempää. Nyt on pakko käytellä niitä kaapeista löytyviä, mutta jossain vaiheessa palaan taas tähän. (5/5)



Espa Natural Beauty Inner Calm Overnight Hydration Therapy
LF joulukalenterista 2018 - tykkäsin tämän tuoksusta, mutta muuten tämä oli melkoista jankkia, joten kesti ikuisuuden saada loppumaan. Kaksi talveahan siinä suurinpiirtein meni. Tämä oli niin tahmaista, että ei ollut ollenkaan kiva mennä nukkumaan tämä kasvoilla. Ei vaan imeytynyt ihoon ollenkaan. Mutta kyllähän tämä nyt kosteutti ja tuntui tekevän iholle hyvää, joten käytettyä tuli. (2/5)

Little Butterfly London Blossoms In Spring Illuminating Day Cream
Jolie Box 11/2018 - tästä tykkäsin erittäin paljon. Vaikka tässä mainitaan 'illuminating' niin en huomannut sellaista efektiä ollenkaan. Tämä imeytyi nopeasti ja sopi erittäin hyvin meikin alle. Ehkä jopa antoi vähän sitä mattapintaa, mitä lupailtiinkin tämän yhteydessä. Voisin ostaa heti uudestaan. (5/5)

Sophie La Girafe Baby Gentle Nourishing Face Cream
Jolie Box 09/2019 - tässä oli parasta ennen päiväys 03/2020, joten se ainakin meni nappiin. Tämä oli liian tuhtia kasvoilleni, joten tämä meni lähes kokonaisuudessaan kaulan iholle. Siinä mielessä en tämän toimivuudesta osaa oikein sanoa mitään. (3/5)


The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG
Ostospostaus -  tähän tuotteeseen olen pettynyt. Ei tehnyt mielestäni yhtään mitään ja ajattelinkin, että ehkä sitten, kun lopetan tämän käytön, huomaan muutoksia, mutta ei. Eli tämä ei oikeasti tehnyt mitään. Tämänhän pitäisi mm. vähentää turvotusta ja mielestäni juuri se ongelma minulla erityisesti aamuisin on, mutta ei mitään vaikutusta. Käyttelin tämän päällä aina myös silmävoidetta. (1/5)

Vitamasques Diamond Gold Dust Sheet Mask
LF Beauty Box 01/2019, mukana 12 kahdessa kuukaudessa -projektissani - todella märkä naamio ja sitä oli jopa vaikea saada avattua. Tässä oli kuitenkin hyvä mieto tuoksu ja sisälsi pieniä kultahippuja. Kosteutti myös eritättäin hyvin. (4/5)

Rituals Organic Aloe Vera & Lotus Flower Miracle Wipes
Joulukalenterista - tässä paketissa oli 10 liinaa, joten käyttelin ne vähäisen määrän vuoksi jo ennen vanhempia liinojani pois. Näissä oli erittäin voimakas selvä parfyymin tuoksu, joka tuoksui kasvoilla pitkän aikaa sen jälkeen, kun olin tällaisella pyyhkinyt. Yleensä käyttelin ennen jumppaan menoa ottaen pikaisesti meikit pois ja pelkäsin, että tuoksuisi jonkun naapurinkin nenään asti, mutta en onneksi huomannut mitään sellaista. Itse kyllä tykkäsin kovasti siitä tuoksusta ja muutenkin nämä olivat ihan täyttä luksusta. (5/5)

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint - Universal Medium
Harvoin enää pienistä pussinäytteistä kirjoittelen erikseen, mutta koska nyt niitä on loppunut tasan yksi ja sen lisäksi vielä tykkäsin tästä todella paljon, teen poikkeuksen. Sävy oli liian tumma, joten jouduin sekoittamaan tätä vaaleampaan voiteeseen, mutta sen kanssa tämä oli kuin samettia iholla. Ei liian paksua ja teki ihosta ihanan näköisen. Tästä pussukasta riitti itselläni muutamaan kertaan ja molemmilla kerroilla olin myyty. Tämä täytyy pitää mielessä, jos Lumenella tulee hyviä aleja jossain kohtaa. Näitä näytteitä on kyllä vielä onneksi ainakin toinen jäljellä. Niin ja ei tässäkään mitään illuminating-kirkastumista (mistä en pidä) ollut havaittavissa. Käyttelin puuteria päällä, ehkä siinä syy. (5/5)

Doucce Punk Volumizer Mascara
LF Beauty Box 02/2019, mukana 12 kahdessa kuukaudessa -projektissani - tässä oli aivan valtava harjasosa, vähän liiankin iso, mutta tykkäsin silti itse aineesta. Teki sen, mitä maskaralta odotan eli antoi volyymia, pidensi ripsiä, ei sotkenut eikä ollut ripsillä kokkareinen. (5/5) 

Luvially Organic Lip Balm Cool Mint
Jolie Box 02/2019 -  tässä meni mekanismit rikki jossain vaiheessa, joten täytyi käyttää sellaiseen purkkimaiseen tapaan loppuun. Ja todellakin skrapasin tämän täysin loppuun. Tämä oli aivan ihana huulivoide, joka selvästi hoiti, vähän kihelmöi ja oli ihanan mintun tuoksuinen. Iso pakkaus, joten kesti myös pitkään. (5/5)



Lumene Gel Effect Nail Polish - 4 Harebells/Kissankellot
Ostospostaus - tämä oli aika erikoisen sävyinen pinkki, johon ei tosin kyllästynyt ollenkaan. Kyllähän tämän käyttö toki kesti, mutta olisin voinut periaatteessa käytellä nopeamminkin loppuun. Todella piristävä sävy ja toimivuudeltaanhan nämä Lumenen Gel Effect -lakat ovat loistavia. (5/5)

Christina Aquilera Woman EdP
Mukana 10 in 2020 -projektissani - tässä ei ollut kovin voimakas tuoksu eikä se pysynyt ihollani kovin pitkään, joten melko huolettomasti sain suihkutella. Tykkäsin tästä kuitenkin ja sopi hyvin talvella käytettäväksi, koska meni enemmän sinne syvempiin tummiin tuoksuihin kuin raikkaisiin. Kiva tätä oli käytellä. (4/5)


The Ritual Of Ayurveda Indian Rose & Sweet Almond Oil Harmonizing Foaming Shower Gel
Joulukalenterista - jestas, mikä tuoksu tässä oli. Ei se nyt näin pullonsuusta tuoksuteltuna niin huonolta tunnu, vaan oikeastaan ihan kivalta. Mutta suihkussa se tuli niin voimakkaana esiin, meni ihan luihin ja ytimiin ja oli aivan liikaa. Tuoksu oli erittäin miehinen, joten tiukkaa teki käytellä tämä loppuun. Onneksi loppui melko nopeasti, jota vähän sitäkin hämmästelin. Kaksi pistettä tulee ihan vaan vaahdon koostumuksesta, se on ihana. (2/5)

Original Source Vanilla And Raspberry Shower Gel
Keskisten ostos - jälleen loppui yksi näitä ihanan karkin/hattaran/herkun tuoksuisia suihkugeelejä. Vielä on onneksi yksi kappale tässä tuoksussa jäljellä eli ihan vielä ei tarvitse tämän perään itkeä. (5/5)  

I Love Lemon Sorbet Bath & Shower Crème
Tämä oli siis sitä piristävän keltaisen väristä ja oli kyllä myös erittäin herkullinen tapaus. Luulen, että tämä oli vanhin suihkarini, mitä kaapista sillä hetkellä löytyi. Yritän nyt käytellä välillä taas varsinkin suihkugeelien kohdalla vanhempia juttuja aina välillä pois. Joka tapauksessa tästä tykkäsin ja paljon. (5/5)


The Ritual Of Ayurveda Nourishing Natural Dry Oil For Body And Hair
Joulukalenterista - vaikka se ylempänä mainittu Ayurveda-suihkuvaahto oli viimeisen päälle miehekäs ja supervoimakas tuoksultaan niin tämä oli hyvin mieto ja tykkäsin. Tuoksu jäi ihanasti iholle. Tosin täytyy sanoa, että tämä öljy ei imeytynyt ollenkaan nopeasti, joten siitä miinusta. Lisäksi kokeilin tätä myös hiuksiin, mutta ei toiminut. Jos laittoi vahingossa vähänkin liikaa, hiuksista tuli todella rasvoittuneen näköiset. (3/5)

Patyka Almond Blossom Moisturising Body Milk
Jolie Lux Box 06/2019 - Patykan tuotteet vain aina lyövät ällikällä ja niin löi tämäkin. Tykkäsin tästä todella paljon, tässä oli ihanan hentoinen, raikas, mieto tuoksu ja voide kosteutti ja imeytyi hyvin. Tätä oli myös helppo levittää. En edes viitsi katsastaa tämän hintaa, on varmasti ihan omassa luokassaan. (5/5)

The Body Shop Banana Nourishing Body Butter
Ostospostaus - en vaan saa tarpeekseni tästä TBS:n banaanintuoksusta. Se on niin aidon oloinen. Eli tämä voidehan ajoi sitten vaikka kuinka monen muun ohitse, en malttanut olla ottamatta käyttöön. Tämä purkki on kaavittu putipuhtaaksi, tuoksu on kuitenkin siellä jäljellä, joten en pysty jättämään purkkia rauhaan. Voidehan on muutenkin aivan täydellistä, tosin edelleen sanon, että imeytymisen kanssa on hieman hankaluuksia. Tätä banaaniversiota on vielä suihkugeeli sekä hiustenhoitoaine jäljellä, joten ihan ilman ei tarvitse tämänkään kohdalla vielä jäädä. (5/5)


The Body Shop Vanilla Pumpkin Hand Cream
Ostospostaus -  tässä toinen niin täydellinen tuoksu TBS:lta kuin olla ja voi. Ihan perinteisestä vaniljan tuoksusta en aina oikein välitä, mutta tässä on sen lisäksi jotain ekstraa, mikä tekee tästä aivan täydellisen. Toivottavasti tätä tulee vielä jatkossakin. (5/5)

Dermosil Vitamin E Skin Treatment Ihovoide
Ostospostaus - tämä tuli siis sellaisessa setissä eli en ole nimenomaan pelkästään tätä tuotetta ostanut. En oikein ymmärtänyt, miten tätä pitäisi käyttää. Yritin muutamaan otteeseen käytellä käsivarsilla, mutta oli sen verran tuhtia, ettei oikein saanut kunnolla levitettyä. Jotenkin ajattelin tämän tuovan jonkinlaista kiiltoa niille, mutta höpö höpö. Loput tuotteesta päätyi sitten jalkavoiteeksi ja oli kyllä oikein hoitava ja toimi siinä hyvin. (4/5)

Yardley English Rose Nourishing Hand Cream
Keskisten ostos - tämä tuoksui niin ihanan perinteiseltä ruusulta, että tätäkin voisi tuoksutella loputtomiin. Olisipa tätä hajuvetenä - varmasti ostaisin. Vaikka tuoksu oli taivaallinen, itse voide oli kuitenkin valitettavasti melkoisten ohutta eli ei oikein hoitanut käsiä kunnolla. Imeytyi kyllä ihan hyvin. Tuoksun vuoksi voisin kuitenkin ostaakin uudestaan, eikä tämä kallistakaan ollut (alle 4 €). (3/5)

Siinäpä oli taas rivi tuotteita ja nyt tämä kasa lähtee roskiin. Mukavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Mie olen käyttänyt tuota Ritualsin kuivaöljyä hiuksiin ja siinä on aika jouluinen tuoksu :D Omaan nenään ihan eri luokkaa, kuin saman sarjan suihkutuotteissa, joka on aika hämmentävää. Ei riitä selvittämään miun hiuksia, joten olen käyttänyt nyt seerumia tuon tilalla. Pitää varmaan alkaa tuota öljyä hölvätä vartalolle :D

    Miulta löytyy tuo Lumenen Instant Glow Fresh Tint ja se on kyllä oikein kiva voide, hennolla sävyllä. Vaikea vaan löytää enää oikein mistään, kun jossain vaiheessa oli huhuja, että se lopetettaisiin. Meiltä hävisi kyseinen tuote Kicksistä ja Sokoksilta kokonaan, verkkokaupoistakin usein loppu. Sopii hyvin tämmöiselle, joka ei oikein meikkivoiteita aina jaksa laittaa, kun voi levitellä tarvittaessa käsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Ritualsin kuivaöljy tuoksui niin hyvälle ja oli vielä oudon mieto ollakseen Rituals :) Ja oli oikeasti kyllä hämmentävää tuo tuoksuero suihkutuotteen kanssa! Itselläni ei tosiaan hiuksissa toiminut, joten suosista käyttelin kropalle ja siinä sain parhaiten ilon irti tuosta :)
      Voi harmin paikka tuon Lumenen kanssa, toivottavasti sitä vielä valmistetaan. Nyt täytyy alkaa pitämään silmät (ja korvat) auki..! Joo, se oli juurikin sellainen helposti levitettävä eikä mitenkään pakkelimainen, nopea ja harmiton ;)

      Poista
  2. Nojoo, olipas ilahduttava pläjä taas :D Harmi ettet tykännyt Bumble ja Bumblen tuotteesta. Oon käyttänyt pari heidän tuotettaan ja vakituiseen käyttöön on jäänyt Go Big Treatment, tuuheuttava suihke, joka on aivan loistava tanakoittamaan mun tukkaa :) Mutta suihkemekanismi on aivan pepusta ajatellen hintaluokkaakin, se tyyliin räkii ainetta sinne tänne :D Josko se ois vaan maanantaikipale. Ritualsin tuotteet on ihania ja se tuoksu, mut hitsit kun tuoksuvat liikaa. Käsivoiteetkin oon joutunu käyttään jalkarasvana. Mun mielestä Lumenen Tint on ehkä paras ohut meikkivoide tällä hetkellä, ens alkuun en tykänny ollenkaan siitä (rullautui), mutta onneks en luovuttanut ja löysin hyvät päivävoidekombot sen kanssa :) Mukavaa alkanutta viikkoa ja toivottavasti siellä ei sada lunta niinku täällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samalla kun minä ostin tuon nyt loppuneen Bumble ja bumblen, tyttäreni osti toisenlaisen version (juurikin joku tuuheuttava hänelläkin) ja hän tykkää siitä ihan valtavasti! Hirvittää vaan, kun se loppuu ja hän haluaa lisää.. ja lisää... :D No, onhan tuo riittoisaa eli siinä mielessä menisi varmaan hinnat tasoihin jonkun vähemmän riittoisamman kanssa. Meidän pumput kyllä toimi ja toimii ihan moitteettomasti, ehkä sinulla on maanantaikappale..
      Sinultakin löytyy tuo Lumenen voide.. Toivon totisesti, että löydän sitä vielä jostain, koska se olisi ihan ehdottomasti saatava! Ja pelkkää positiivistahan siitä tuntuu kuuluvan :)
      Täällä satoi lunta alkuviikosta, auts, mutta onneksi nyt on taas niiiiin lämmin ja kesäinen ilma :)

      Poista