10.11.2019

Ostoksia - TBS, YR, reissuostokset...

Luvassa olisi seuraavaksi liuta uusia tulokkaita. Niitäkin on kertynyt, vaikka olen yrittänyt pitää vähän matalampaa profiilia ostosten kanssa. Katsoin, että viimeisimmän ostospostauksen olen tehnyt elokuussa ja nekin olivat heinäkuun reissulla tehtyjä hankintoja, joten tässä on nyt sitten noin reilun kolmen kuukauden ostokset. Laitan myös hinnat tuotteiden perään, mikäli ne ovat vielä muistissa tai tallessa. 

Yliopiston apteekki


Patyka Clean Melting Cleansing Oil 150 ml (15,92 €)
Novexpert Micellar Water With Hyaluronic Acid 200 ml (15,92 €)

Kumpikin oli ostettava edullisen hintansa vuoksi, mutta ovat vielä korkkaamatta ja jono on pitkä, joten eivät ole pääsemässä käyttöön ihan lähiaikoina.

The Body Shop





Banana Nourishing Body Butter 200 ml (13,00 €)
Moringa Softening Body Butter 400 ml (16,00 €)

Nämä ovat molemmat aivan ihanan tuoksuisia, mutta varsinkin tuohon Moringaan olen täysin koukussa. Täydellisiä tuotteita talveen, vaikka nämähän eivät kovin nopeasti imeydy, mutta yritän opetella laittamaan kroppavoiteen ajoissa ja antaa enemmän aikaa siihen imeytymiseen.



Richly Replenishing Shea Butter Hair Mask 240 ml (12,95 €)
Truly Nourishing Banana Hair Mask 240 ml (12,95 €)

Nämä hiusnaamiot olivat alennuksessa ja koska tuon Banana-version olen jo testannut ja tiesin huipputuotteeksi, ostin sitä lisää ja huvin vuoksi ihanaisen shea-tuoksuisen myös. 


Vanilla Pumpkin Hand Cream 30 ml (5,00 €)
Vanilla Pumpkin Softening Body Butter 200 ml (13,00 €)

Nämä ostin ihan kivajalkaliikkeestä samalla, kun kävin ihoani hoidattamassa. Olivat sopivasti tarjouksessa ja bonuksiakin oli kertynyt sen verran, että sain näistä vielä 10 € alennusta eli olivat yhteensä 8 €. Nämä ovat molemmat jo käytössä, korkkasin Halloweenin kunniaksi ja ovat aivan ihania.  

Citymarket




L'Oréal Age Perfect Golden Age Eye Rosy Radian Care 15 ml
Nivea Essentials Urban Skind Detox Night Gel Cream 50 ml (3,00 €)
Nivea MicellAIR Skin Breathe Micellar Cleansing Water 200 ml (3,00 €)

L'Orealin silmänympärysvoiteen ostin, koska olen nähnyt siitä blogeissa kehuja. Se oli 40% alennuksessa tuossa jossain vaiheessa, mutta hinta on jäänyt unholaan. Tämän tuotteen kohdalla on odotukset korkealla. Nuo molemmat Niveat oli halpojen hintojensa vuoksi pakko ostaa varastoon.


XZ Muumi Selvityssuihke 150 ml
Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert Waterproof Eye Make-Up Remover 125 ml
Schwarzkopf Osis+ Dust It Mattifying Volume Powder 10 g

Muumi-suihke on jo käytetty, mutta ei sopinut omille hiuksilleni, ei poistanut mm. sähköisyyttä ollenkaan, joten täydellisen hiuksiin jätettävän hoitoaineen metsästys jatkuu. Nivean silmämeikin poistoaine oli muistaakseni 40% alennuksessa. Jostain syystä olen alkanut hamstraamaan silmämeikinpoistoaineita varastoon viime aikoina... Osiksen ostin reissuun mukaan ja on todella hyvä hiuspuuteri.


Ziaja Cupuacu Shower Balm 300 ml
Pirkka Volumizing styling Powder 10 g (4,90 €)

Ziajaa on yllätyksekseni ilmestynyt lähikauppaamme ja olivat 30% alennuksessa, joten nappasin tämän testiin. Aivan ihanan tuoksuinen, joten tekisi jo mieli korkata. Pirkan hiuspuuterin ostin kokeiltavakseni, jos tämä vetäisi vertoja Osikselle. On meinaan puolet halvempi, ainakin.



Aussie Scent-Sational Shine Conditioning Mist With Australian Jojoba Seed Oil 95 ml (5,50 €)

Tarjouksesta on tämäkin hiuksiin jätettävä aine, ostin eilen, mutta tätä olen jo kerran ehtinyt testaamaan. Tuntui lupaavalta ja tuoksu on taivaallinen ja jää ihanasti hiuksiin. Voi olla, että täytyy käydä hakemassa vielä se toinen versio, mikä sieltä löytyi, se taisi olla Macadamian Nut Oil.

Yves Rocher


At The Heart Of Pine Trees Hand Cream 75 ml (2,90 €)
At The Heart Of Pine Trees Nourishing Lip Balm 4,8 g (1,90 €)
2 x My Green Summer Perfumed Hair & Bodye Shower Gel 50 ml (1,90 €/kpl)
Anti-Breakage Fortifying Serum 100 ml
At The Heart Of Pine Trees Bath & Shower Gel 400 ml (4,90 €)
Hammam Bath & Shower Gel With Argan & Rose 200 ml (4,50 €)

Pitkästä aikaa tein tilauksen YR:lle, koska sieltä sai ensimmäisen koriin laitetun tuotteen ilmaiseksi. Otin näistä kaupanpäälle tuon keskellä olevan hiuksiin jätettävän aineen. Olen sitä testannut, mutta ainakaan vielä se ei ole täysin vakuuttanut. Ehkä kuitenkin ajan kanssa totun, koska on selkästi kyllä parempi kuin Muumi. Noin muuten olen noissa Pine Tree -tuotteissa tuohon havun tuoksuun vähän pettynyt, olisi saanut olla voimakkaampi. Minullahan oli joskus Bath & Body Worksilta vartalosuihke, joka tuoksui havumetsältä ja se oli jotain niin uskomattoman ihanaa. Odotin tältä samaa, joten siitä pettymys. Toki kuitenkin käytän nämä tuotteet ja kyllä se tuoksu tottakai menettelee, mutta kun vertailukohta on mikä on. My Green Summer -suihkarit olivatkin sitten tuollaisia minejä. Olen ennenkin mennyt YR:n kohdalla tuohon lankaan, kun liian hätäisesti tilailen. Luulin siis tilaavani ihan täysikokoisia 200 ml tuotteita erittäin halvalla. Arganin ja ruusun tuoksuinen suihkari oikealla on näistä selkeästi parhaimman tuoksuinen, niin hyvä, että tekisi mieli ottaa se heti käyttöön.

Kicks




Rituals The Ritual Of Advent Calendar (65,90 €)

Tässä on nyt tämän vuoden joulukalenterini, luultavimmin ainokainen sellainen. Oli muutama muukin, joita vakavasti harkitsin mm. Origins, Lumene ja TBS:n kallein. Kaikki oikein varteenotettavia, mutta ajattelin, että Ritualsilta tulisi itselleni paljon uutuuksia, tuoksut ovat varmasti taivaallisia, eivätkä nämä jää laatikkoon pitkäksi aikaa pyörimään. Jos bongaan jonkin ylitsepääsemättömän tarjouksen, voisin kyllä hommata toisenkin kalenterin.

Sephora

Kävimme siis Kreikassa Rhodoksella lokakuussa lomamatkalla ja siellähän on Sephora, aivan mahtavaa. Innollahan kauppaan tietenkin menin, mutta jotenkin se järki tuli taas otettua käyttöön. Minulla on tällä hetkellä niin paljon meikkejä ihan laidasta laitaan ja niitä on vain yritettävä käyttää loppuun ennen kuin törsään niihin kaikkiin upeuksiin, mitä sieltä olisi löytynyt. Käteen jäivät "vain" nämä: 


Toki näiden lisäksi ostin molemmille tyttärillenikin Sephorasta vähän sitä sun tätä, joten saldo oli kyllä suhteellisen suuri. Aika montaa meikkivoidetta, puuteria, primeria, huulijuttuja, paletteja, hajuvesiä jne. siellä näpelöin, mutta sinne jäivät. Näpelöin vielä lentokentälläkin, mistä en loppujen lopuksi ostanut yhtään mitään.



Bumble And Bumble Bb. Prep Primer 250 ml
Sephora Waterproof Eye Makeup Remover 200 ml

Bumble and Bumblelin tuote oli 50% tarjouksessa ja toivoin tämän tekevän taikoja hiuksilleni, mutta ei. Tämä on kyllä hitusen parempi taas kerran kuin Muumi, mutta ei tarpeeksi hyvä. Ja kas siinä on silmämeikinpoistoainekin, mutta tämän ostin, koska luulin mukaani ottamani Nivean loppuvan reissun aikana kesken, mutta eipä loppunutkaan. Tämä onkin melkoisen iso pullo, joten tulee kestämään pitkään. Tästähän on kuulunut pelkkää hyvää, joten uskoisin olevan tehokas.


Laneige Sleeping Care Lip Sleeping Mask 20 g

Sorruinpahan minäkin nyt tähän paljon puhuttuun ihmevoiteeseen. Talvi tekee tuloaan, joten miksipä ei ja olen tästä tykännyt. Olen aina silloin tällöin laittanut tätä yöksi ja kyllä tämä auttaa. Tytärkin testasi rohtuneisiin huuliinsa ja olivat aamulla jo paljon paremmat.


Too Faced Lip Injections Extreme Instant & Long Term Lip Plumper 1,5 g

Tässä toinen, mihin sorruin. En ole vielä testannut, mutta eiköhän tämä viimeistään pikkujoulujen aikaan tule korkattua.


Too Faced Born This Way Ethereal Setting Powder 17 g

Lontoosta hankkimaani Peach-sarjan irtopuuteriin olen ihastunut korviani myöten, mutta sitä ei tuolla ollut tarjolla, joten satsasin tähän. Olisin niin mielelläni ostanut sille back-upin. En ole vielä tätä testannut, mutta voisin olettaa tämänkin olevan huipputavaraa.



Aika minimaaliset olivat reissuostokset tällä kertaa. Meikkien lisäksi ostin pari puseroa, mutta lähinnä keskityttiin tällä kertaa rentoutumiseen, joten saarella käytiin shoppailemassa tasan yhtenä päivänä.

Pitkä tarinahan tästä tuli, joten pidemmittä puheitta, leppoisaa illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Oooh, mitä ostoksia!

    Nivean yövoidetta olen käyttänyt kaksi purkillista, yksi vielä jemmoissa (joskus alelaarista miekin ostanut niitä). Yvesin tämän vuoden joulutuoksut on kyllä mielenkiintoisia, tuossa havussa tulee se sitrus kyllä enemmän jälkituoksuna, ainakin käsisaippuassa. Sitä mantelia ei ollut myynnissä kun itse tein tilauksen, mutta onneksi se ei tuoksunakaan ole lemppari :D


    Lauantaina olisi Kuopion reissu tiedossa, suuntana bussilastillisen kanssa muita innokkaita tietty Ikea ja Matkus. Emotionin alelaarit on aina olleet suosiollisia, jospa nytkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja kiva päästä noita Yvesin joulujuttuja testaamaan, josko se tuoksu sitten paranisi, kun oikeasti käyttää ;) Ja haluaisin tietenkin testata ne muutkin, mutta ei ollut tosiaan tarjolla tuossa vaiheessa. Toinen mitä vielä pitäisi ostaa on TBS:n joulutuotteet, vielä en ole ehtinyt/muistanut!
      Voi kuinka kivaa, kun on taas jotain mitä odottaa!! Toivottavasti teet mahtavia löytöjä Kuopiosta, ei sieltä varmaan kovin halvalla selviä ;) :D Hauskaa matkaa sinulle!! :)

      Poista