5.11.2019

Loppuneet tuotteet syyskuu 2019

Syyskuussa loppuneita tuotteita oli ehkä hieman omaan käyttötahtiin verrattuna normaalia vähemmän. Jollekulle toiselle paljon toki nytkin... mutta voisiko olla niin, että se hikinen lomailukuukausi heinäkuu alkaa heijastumaan omalla kohdalla nyt vasta syyskuun puolella.


Täällä on nyt sopivassa suhteessa vanhaa ja uutta. Lisäksi on joitakin isoja ja pitkään kestäneitä tuotteita. Todella iloinen olen siitä, että muutaman ei-niin-hyvän kasvonaamion sain käytettyä pois.


Biozell Professional Super Strong Hairspray
Bette Box 08/2019 - ei sieltä parhaasta päästä oleva hiuskiinne, joten en tule tähän jatkossa satsaamaan. Tekee hiuksista kovat ja sen näköiset, että niissä on lakkaa. (1/5)

Batiste Heavenly Volume Dry Shampoo
Tämän merkin kuivashampoot ovat niitä parhaita, mutta kuten jo aiemmin olen maininnut, olen jo pitkään yrittänyt vähentää kuivashampoon käyttöä. Tämän jälkeen taitaa olla kaapissani jäljellä yksi tällainen samanlainen sekä maaliskuun Glossy Boxista tullut pikkupullo. (5/5)

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Spray Conditioner
Tämä oli täydellinen tuote omalle tukalleni ja toinen laatuaan, jonka olen käyttänyt. Se sininen versio tästä ei toimi omilla hiuksillani, mutta tähän olen ihastunut korviani myöten. Tosin en ole tätä nyt kuitenkaan vielä ostanut lisää, koska muutama muu samaa asiaa ajava tuote on jonossa, mutta vaikuttaa siltä, että tähän on vain palattava. Tämä tekee hiuksista ihanan pehmeät ja sileät, selvittää takut, eikä tämä lähmää ollenkaan, vaikka lorahtaisi liikaa. (5/5)


John Frieda Weightless Wonder Shampoo & Conditioner
Glossy Box 08/2019 - kuten Glossy boxin esittelypostauksessa mainitsin, näistä tykkäsin molemmista aivan suunnattomasti. Tekivät juuri sen, mitä tällaisilta tuotteilta saattaisi odottaa. Olen John Friedalta joskus sitä blondeille hiuksille suunnattua versiota käytellyt, eikä toiminut omassa tukassa, joten en ole sen jälkeen tältä merkiltä mitään enää ostanut. Nyt voin "syödä" lupaukseni takaisin. Tuoksukin oli näissä ihana. (5/5)

The Body Shop Banana Truly Nourishing Hair Mask
Ostospostaus - tämäkin tuote oli täyttä luksusta ja onneksi minulla on toinen kappale kaapissani odottamassa vuoroaan. Tämä teki hiuksista ihanan pehmeät, hoidetut ja hyvän tuoksuiset, joten alennetun hintansa myötä ostin lisää. (5/5)  

Tigi Bed Head Resurrection Shampoo
Tästä olen puhunut monet kerrat, kuinka täydellistä shampoota tämäkin on. Uusi on jo ostettu, onneksi näitä on alkanut olemaan todella hyvissä tarjouksissa vähän siellä sun täällä. (5/5)


Kiehl's Midnight Recovery Concentrate
Tukholman ostos, mukana 13 By Halloween -projektissani - tämä kulttimainen tuote on roikkunut kaapissani vaikka kuinka kauan. En vaan raaskinut tätä käyttää, mutta onneksi otin edes sen järjen käyttöön ja sain hyvän sään aikana tämän nyt loppumaan. Tämä oli aivan ihana tuote, imeytyi nopeasti eikä siis tehnyt kasvoista öljymäisen kiiltävää. Yökäytössähän tämä tietenkin meni. Tuoksukin tässä oli ihana. Tosin, mielestäni TBS:n Oils Of Life on ihan samanveroinen ja on vieläpä hitusen halvempi. Sellainen sattuu tällä hetkellä roikkumaan siellä kaapissani, joten tuskin tulen tähän Kiehl'siin enää palaamaan. (5/5)

Lumene Valo Nordic Glow Reveal Peeling Mask
Bette Box 05/2018 - tämä taas roikkui käyttämättömänä laatikossani vaikka kuinka kauan, koska en tykkää tästä. Tai tarkemmin sanottuna, tämä ei tee yhtään mitään iholleni eli tästä ei ole mitään hyötyä. Yhden tällaisen käyttelin jo aikaisemmin, joten tämän olisi voinut pistää samantien menemään jollekulle eteenpäin, mutta en saanut aikaiseksi. Siispä käyttelin reilulla kädellä vihdoinkin pois ja varsinkin, kun tästä tuli taas näyte heinäkuun Bette Boxissa. (0/5)

Absolution La Crème Gommante Soft Scrub For Face And Neck
Jolie Box 04/2019 - tätä kuorintaa kannattaisi pitää ensin naamiona ja sen jälkeen kostutetuilla sormenpäillä pyöritellä rakeita eli kuoria iho. No enhän minä tätä käyttäessäni enää tuota ohjetta muistanut, joten tehot jäivät ehkä vajavaisiksi. Oli kuitenkin hellävarainen kuorinta, josta kyllä tykkäsin, vaikka normaalisti kaipaankin jotain vähän rajumpaa. (4/5)


Dr. Hauscka Eye Make-Up Remover
Jolie Box 08/2019 - tämä pieni (20 ml) pullo loppui todella nopeasti. Tämä ei poistanut kaikkea silmämeikkiä, joten ei ollut parhaasta päästä silmämeikinpoistoaineita, joista on kokemusta. Tämä myös jopa välillä vähän kirveli, mutta tuoksu oli kyllä hyvä. (2/5)

Joik Refreshing Facial Toner
Jolie Box 08/2018, mukana A to Z -projektissani - tässä oli ihanan raikas tuoksu, mutta en saa päähäni, mikä hedelmä/vihannes/marja sieltä eniten puskee läpi (sisältää mm. tyrni-, greippi- ja piparminttuöljyä). Tämä myös kyllä putsasi kasvoilta lian, mutta värjäsi ihoa jotenkin oranssiksi. Kun tämän sitten yritti pestä pois, värjäytyi joskus pyyhekin oranssiksi. Eli tämä olisi pitänyt pestä pois jollain aineella, mutta mikä järki siinä nyt olisi. En siis oikein tykännyt ja hyvä, kun loppui. (1/5)


Formula 10.0.6 Down To The Pore Blackhead Banishing Pore Strip
Bette Box 09/2019 - kehuin jo Bette Boxin esittelyssä tämän maasta taivaaseen. Paras ihohuokosliuska, mihin olen törmännyt, joten ostan lisää heti, kun tulee vastaan. (5/5)

Cien Q10 Anti-Wrinkle Mask
Näitä saa halvalla Lidl'stä, joten ostin kerran huvikseen koekäyttöön. Tässä on kaksi erillistä pussukkaa, joten riittää muutamaan kertaan. Tosin en tule enää ostamaan, koska ei tämä naamio tehnyt mitään, ei edes kosteuttanut ja oli vaikea pestä pois.(1/5)

7th Heaven Chocolate Mud Masque
Kuten saattaa huomata (myös edellisistä loppuneiden esittelyistä päätellen), olen aikaa kaivelemaan naamiovarastojani. Tämäkin on ollut laatikossani vaikka kuinka kauan. Tästä riitti muutamaan kertaan ja onhan tämän vaan niin makean tuoksuinen, että ihan senkin vuoksi voisi ostaa lisää. Muuten ihan perusnaamio, ehkä hieman kosteutti. (3/5) 



The Body Shop Wonderfully Wonky Banana Body Yogurt
Ostospostaus - viime loppuneissa kehuin näistä Cactus- ja Ginger-versiot ja tämä ei todellakaan jäänyt yhtään huonommaksi. Täydellinen tapaus ja ostan varmasti joskus lisää. (5/5)

Dermosil Calming Shower Gel
Ostospostaus - tämä oli viime vuoden joulujuttuja, enkä nyt oikein odottanut tältä mitään muuta kuin, että perus-Dermosilia ja hieno pullo. Mutta tässä oli aivan uskomattoman täydellinen tuoksu, aivan taivaallinen ja harmittaa todella paljon, että tämä loppui, enkä saa enää tuoksutella. En tiedä, onko tämän vuoden joulujutuissa samaa tuoksua, jos tietäisin, että on, niin ostaisin. Tämän suihkarin koostumuskin nyt oli tietenkin huippu, kuten Dermosililla yleensä. Tätä on kyllä vielä minulla se energizing-versio jäljellä, joten toivottavasti siinä on yhtä ihana tuoksu. Tämän tyylikkään pakkauksen säästän uusiokäytössä vielä ainakin jonkin aikaa. (5/5)



BOD Mermaid Shimmer Sorbet
Asos joulukalenterista, mukana 13 By Halloween -projektissani - mahtavaa saada tämä käytettyä pois. Lisäsin tätä pikkuriikkisen määrän käsivarsilleni kroppavoiteeseen sekoitettuna ja jo se riitti siis niin ylenpalttiseen kimalteluun, että joskus hävetti. Jos sellaisesta tykkää, niin tämä on täydellinen tuote. Onpahan nyt käytetty ja olisihan tämä tietenkin omallakin kohdalla ollut kiva johonkin illanviettoon tietysti, mutta kun harvoin sellaisia tapahtumia on, niin arkena käyttelin. (2/5)

Ziaja Nourishing Foot Cream
Bette Box 06/2019 - täydellinen, todella rasvainen jalkavoide, joka piti jalkojeni ihon kuosissa ja pehmeänä. Ostan varmasti lisää, jos tulee jossain vastaan. (5/5)

Syyskuussa en käyttänyt näköjään yhtään näytettä! Mikä, mikä... unohtui. Lokakuussa kyllä loppui onneksi niitäkin. Vielä siis lokakuu toivottavasti vielä tämän kuukauden sisällä niin olen aikataulussa näiden käytettyjen tuotteiden esittelyn kanssa. Ihanaa viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Ei niin -hyvien tuotteiden tyhjentäminen on kyllä niin ärsyttävää, mutta sitten kun se loppuu, niin voi jo fanfaarit heittää ilmoille :D

    Tuo Mermaid Shimmer Sorbet kuullostaa jo niin pelottavalta, että pitää kyllä yrittää olla ostamatta :D En tykkää itsekään oikein kimaltelevista tuotteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aika raastavaa hommaa, mutta suhteellisen reilulla kädellä, koska ei ole kanttia heittää suosista roskiin ;):D Fanfaarit olisivat kyllä aina paikoillaan! :D

      Joo, Mermaid shimmer oli sellainen kimallepaketti, etten ole ennen törmännyt. Varsinkin aurinkoisella ilmalla kiilsin niin, että silmiin otti! :D Mutta mikäs siinä, jos sellaiselle on tarvetta, niin tuo on ainakin takuuvarma!

      Poista