16.6.2019

Bette Box kesäkuu 2019

Näitä boxeja tulee minulle juuri tällä hetkellä enää tasan yksi, joten kyllä oli ankea odotella tätä kesäkuun Betteä, joka tuli melkoisen myöhässä. 


Tosin minulle on kyllä tulossa Jolie Lux Box ja ensi kuusta se Joliekin tulee sitten vielä sen kolme kuukautta, joten ehkä tuo alussa oli pikkuisen huijauksen makua. 


Ensi katsomalla tämä kesäbette oli vähän vaisun oloinen laatikko, oikein mikään ei edes pompannut ylitse muiden, mutta kyllähän näissä jo silmä lepää. Käytettyäkin varmasti tulee suurin osa, ainakin näillä näkymin. 


Afterspa Magic Makeup Remover
Tämä tuote kuulostaa vähän liian hyvältä ollakseen totta. Tämän liinan kun kastaa lämpimällä vedellä ja pyyhkii sillä tietenkin kasvot, niin meikin pitäisi lähteä täysin. En ole vielä testannut, mutta pakkohan se pikapuoliin on tehdä, koska tämähän olisi täydellinen sellaiseen yhden yön reissuun. Sellainen on heinäkuussa ainakin yksi tiedossa. Ennen ensimmäistä käyttökertaa tämä liina pitäisi pestä koneessa ja sitten vain testailemaan. 


Bronx Colors Boosting Hydrating Concealer
Ihka ensimmäinen Bronxin tuote, minkä olen omistanut. Toki olen näitä kaupassa hiplaillut, mutta sinne on aina jäänyt. Tarvetta peitevoiteelle ei ole, mutta eiköhän tämäkin joskus käyttöön pääse eli en ole vielä korkannut. Sävyä en tästä löydä, mutta vaikuttaisi ainakin suhteellisen vaalealta.  

Lumene Luminous Shine Hydrating & Plumping Lip Gloss - 1 Pale Honey 
Tämä huulikiilto sisältää hoitavia pohjoisia raaka-aineita sekä huulille kosteutetun ja täyteläisen lopputuloksen antavia ainesosia. Mielestäni tämä kiiltää ihan sopivasti, ehkä vähän enemmän kuin huulikiillot normaalisti, tämä levittyy helposti, eikä tahmaa ollenkaan. Sävy on tuubissa ihanan nude, mutta se ei huulilla näy ollenkaan. En huomaa tämän myöskään antavan huulille lisää täyteläisyyttä. Tämä oli kuitenkin oikein kiva saada ja käytettyä tulee ehdottomasti. 


Ziaja Nourishing Foot Cream
Tämä oli täysikokoinen (50 ml) tuote, jonka ovh on alle 5 €. Tämä on oikein täyteläisen ja hoitavan oloinen jalkavoide ja tässä on myös ihanan voidemainen tuoksu. Todella rasvainen koostumus, joten luulisi tekevän jaloille hyvää. Olen tätä jo käyttänyt muutamaan otteeseen ja oli oikein miellyttävä. Käytän jalkavoidetta melkein joka päivä, joten jalkani ovat suhteellisen hyvässä kunnossa muutenkin. Voidetta siis menee, joten mielelläni otin tämän laatikosta vastaan. 


Avène Cleanance Micellar water
Tämä on talineritystä tasapainottava puhdistusvesi, joten sopii itselleni kuin nenä päähän. Tämä toimii siis sekä meikinpoistoon että kasvoveden tavoin. Olen tätä testaillut kasvovetenä ja tämä on aivan ihana tuote, tuoksu on ihanan raikas ja tämä oikeastikin tuntuu tekevän ihmeitä talineritykselle. Minulla on erittäin rasvainen t-alueen iho, joten kaikki tällaiset tuotteet ovat niin tervetulleita kuin olla ja voi. Silmiä tämä vähän kirveli, joten silmämeikin jämien poistoon tätä ei ehkä kannata käyttää. 



Viimeisenä vielä Hollisterin tuoksunäytteet sekä miehille että naisille sekä Njien proteiinipatukka. Tuoksut olivat sekä omasta että mieheni mielestä kivat, tosin ainakin omalta iholta se katosi melkoisen nopeasti. Patukka oli herkullinen, joten voi jatkossakin ostaa. Erilaiset proteiinituotteet ovat aina vähän hakuammuntaa, kaikki ei todellakaan ole hyviä, mutta tähän voi ainakin satsata. 


Loppujen lopuksi olen oikein tyytyväinen tähän kesäkuun boxiin. Varsinkin, kun kerrankin kävi tuuri ja sain itseäni miellyttävän version, jäi siis glitterit saamatta. Ehkä se versio laatikosta oli suunnattu vähän nuoremmille. Kesäistä sunnuntai-illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Heh, ehkä se glitter-sisältöinen boksi oli tosiaan nuorimmille tarkoitettu, meinaan mä sain identtisen sisältöisen boksin ku säkin!! XD Ja hyvä niin, ois voinu hymy hyytyä, ku oisin nähny glitterit :) En tee niillä siis yhtään mitään :) Mä tykkäsin ensi vilkaisusta tästä sisällöstä <3 Aukaisin tänään käyttöön Lumenen huulikiillon, ni voihan kökkö, sen aplikaattori oli irronnut tai sitten se ei sisältänyt lainkaan aplikaattori. Sain siis maanantai kappaleen :( Ja ehdin ilahtua niin paljon ku näin sen boksissa. Otin siitä kyllä kuvat ja nyt mietin kehtaisinko reklamoida siitä...Olin myös unohtanut, et mullekin on tulossa Jolie Lux Box!!! Kiitos muistutuksesta XD Tässä on muutakin herkkua tulossa, sain tilattua itelleni Miia Ezenin kauneusboksin, joka kuulemma myytiin loppuun alle 5 minuutissa :) Näitä bokseja oottaa melkein yhtä innokkaana, ku kesälomaa johon on vielä 3 viikkoa, miten sulla? Kivaa alkavaa juhannusviikkoa ja toivottavasti teillä on yhtä huippukelit, ku meillä täällä Oulun seudulla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois kyllä hymy hyytynyt niiden glittereiden kohdalla! :D ;) Jotkut ovat kuitenkin tykänneet, mutta onneksi ei sattunut omalle kohdalle ;) Voi ei tuon applikaattorin kanssa! Joo, reklamointia vain kehiin. Itse olen muistaakseni kerran Bettelle (Livboxin aikaan) reklamoinut ja se oli Lidl'n ripsarista ja heti lähettivät uuden tilalle. Todella hyvin oli hoidettu asiakaspalvelun osalta! <3
      Lux Box jo tulla tupsahti, taidan kirjoitella siitä seuraavaksi. En sampura soikoon saanut tuota Miia Ezenin boxia.. ja toinen, mikä on jäänyt vietävästi harmittamaan on Omoroviczan boxi, joka oli LF:lla myynnissä :( Arghhh...
      No onneksi on lomaa vielä edessäkin päin. Tämän viikon olen ollut lomalla ja heinäkuussa on sitten vielä kolme viikkoa lisää, joten on mitä odottaa.
      Kiitos paljon! Oikein mahtavaa juhannusta sinulle ja ihanaa loman odotusta!! <3

      Poista